Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurdekurdemol

Mam kompleksy na punkcie swojego wzrostu

Polecane posty

Gość kurdekurdemol

Mierzę 174 cm i czuję się za wysoka :(

Gość katyński las
tez bym sie tak czula :) mi mojw 166cm wystarcza - jest akurat. ale ty mozesz za to zostac modelka!

Gość uiuu
wymyslasz sobie problemy:O Ja mam 176cm i nie oddalabym ani centymetra, a za wysoka jestem tylko dla kurdupelkow z kompleksami:D

Gość Julia22laata
Mi się np kiedys nie podobało ,że mam 160. ale mojemu facetowi się to podoba i polubiłam swoj wzrost ;) Ty też polub swój

Gość chamski hary
jasne. wysokie maja gorzej bo jak trafia na goscia ,ktory ma 176 to juz nie ubiora szpilek.. i tak szczuple wygladaja jak tyczki a masywne jak chlop. jesli masz 176 to nawet stewka nie zostaniesz bo jestes za wysoka na personel samolotu. jesli juz jestes wysoka to masz szczescie jak masz ladna buzie i figure - ratuje cie modeling :P

Gość tomczykk
a co chcialabys miec 150 cm jak Cichopek ?

Haha może ona nawet niespojrzy na przykurcza 175/6... Niskie dziewczyny są dla facetów, którzy nie czują się męscy i chcą przy nich się podbudować.

Gość Julia22laata
no właśnie ja powiem Ci ,że chciałam być modelką wygrywalam kiedyś nawet konkurs piękności w moim mieście więc pomyslałam ,że czemu nie. ale oczywiście nie mam na to szans ze względu na wzrost kiedyś krotko próbowalam swoich sił jako fotomodelka ,ale to była tylko jedna sesja na jedno zlecenie. wogóle to u fotomodelek też zwykle wymagaą wyższego wzrostu czesto podają kryteria powyżej 165

Gość chamski hary
te wszystkie sciemy wciskaja ci tyczki ,ktore jak ty maja komplex i wiedza ,ze laski o wzroscie 165-170 maja najwieksze szanse na fajnego kolesia. faceci nie lubia czuc sie debilnie - a tak to bywa kiedy laska jest w tym samym wzroscie lub wyzsza. niestety . ty jestes laska a nie facetem wiec milcz!

Gość ty głupia kobietto
Fajnie masz długie nogi

Gość Julia22laata
Bumbumshoko- no niestety mylisz sie moi faceci paradoksalnie byli wysocy ok 180 i mój obecny też jest taki i jest bardzo męski ;) także nie ubliżaj drobnym dziewczynom bo ja np nie ubliżam wysokim choć nie każdemu się podobaja

Gość chamski hary
dlatego mowie ze najlepiej maja laski ktore maja 165-170cm!

Gość chamski hary
przykurcz? nie no taki co ma 2 metry i nogi jak kije to jest dopiero mega meski :P

Gość tomczykk
katarzyna cichopek - wzrost 150 cm

Gość ty głupia kobietto
Małe kobietki są przyjemne bo drobne, delikatne a duże mają długie nogi co kto lubi :classic_cool:

Gość Julia22laata
ja mam 160 i czuje się fajnie z moim wzrostem. Kiedyś chciałam byc wyższa jak bylam nastolatką ,ale teraz nie chciałabym nawet czułabym się jak nie ja ;) przeszło mi kiedy moi faceci podziwiali jaka jestem filigranowa itd . tylko na ten modeling straciłam szansę ,ale to nic jeszcze popróbuje swoich sił na castingach np do serialu a nuż mi się uda;)

Gość chamski hary
mam 180cm, i nie chcialbym laski z 175cm

Gość chamski hary
nie no 160 to tez malo ;/ idealnie jest 165-170

Gość DAWAJCIE GNATA
JA MAM 176, I CZUJE SIE ZA NISKA.

Gość Julia22laata
jak ubiorę obcasy mam 165 ;)

chamski niegdy nie wiem co się stanie i jeszcze się zakochasz w takiej 160 albo 175 :) Wzrost to naprawdę mało istotna sprawa...

Gość a ja mam 167 i czuję
się wysoka. bo w sumie to już wysoki wzrost jak na dziewczynę skoro średnia w Polsce to 163. przy moich koleżankach szczególnie wogóle większość dziewczyn jest niskich teraz rzadko sa wyzsze ode mnie. No i nie lubie nosisz szpilek :(

Gość chamski hary
nie grozi :) moja laska ma 167cm i jest git. julka masz racje - obcasy to jest alternatywa ,ale nie dla tyczek

Gość hah ja mam 173
i nie mam kompleksów z tego powodu . Noszę szpilki dość często i jakoś nie czulam się nigdy za wysoka.

Gość Julia22laata
no właśnie dziwne są takie kryteria jakie podajesz ,że dziewczyna powinna mieć 165-170... myślę ,że ten ,, facet " to jakaś dziewczyna która ma wzrost w tym właśnie przedziale :p

Gość zawieszony5454
ja nie traktuje lasek po wzroscie . Dla mnie liczy sie jaka ona jest . Znam mnostwo lasek ktore sa pustakami o wzroscie 160 cm jak i zajebistych lasek o wzroscie 175 cm i odwrotnie . Takze w przeciwienstwie do was nie klasyfikuje kobiet wedlug 160 cm wzrostu i 170 cm wzrostu . Zwyczajnie mam o wiele wyzsze wymagania. Wzrost to nawet nie jest 1/10 moich wymagan jakie powinna spelniac dziewczyna.

Gość zawieszony5454
oczywisce nie ukrywam, ze wyglad ma znaczenie . Ale bardziej wyglad twarzy niz wzrost .