Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

A-B-C

Czy to ciaza ? Piszcie

Polecane posty

Witam. Mam pytanie. Od jakiegos czasu dziwnie sie czuje : -bola mnie jajniki -boli mnie brzuch tak jak na @ -zmeczona jestem -spac mi sie chce -czuje dziwny smak w ustach, taki jakby metaliczny -zgaga -denerwuje sie na byle co i za chwile mi przechodzi. Dodam, ze wspolzylam kilka razy z moim partnerem. Byl to stosunek przerywany, ale bylo tez tak ze skonczyl tez we mnie. @ mam dostac 20go kwietnia. Moge byc w ciazy? Dodam tez ze jajniki mnie nigdy nie bolaly a ten bol mam chyba od tygodnia...

zgage mam rzadko. chyba tylko raz mialam, fakt to moglo byc przez cos innego, np po zjedzeniu czegos. ale co z innymi dolegliwosciami?

Kurcze ... te objawy mogą byc objawami np choroby ... przecież na czacie nikt Ci nie powie czy to ciąża ... ehh

wiem, jedynie lekarz moze wszystko powiedziec. ale myslalam, ze moze ktos mial takie same objawy jak ja i powie mi co to moze byc..

tyle sie pisze w necie na te tematy ze juz sama nie wiem co myslec...

Idź do apteki i kup test moja droga, po co masz się denerwować? Wg. mnie to te objawy są bardziej na okres niż na ciąże, a że masz dostać 20 to nie wiem po co sie nakręcasz?

martwi mnie najbardziej ten bol jajnika -lewego. nigdy mnie nie bolal, a dzis w nocy mnie bol obudzil :(

Mnie ostatnio też bolał, ale to już podczas okresu, także się nie martw jeśli spóźni ci się z tydzień to wtedy możesz zaczynać się martwić, a tak to jak się denerwujesz to możliwe, że ci się spóźni, bo tak działa stres i choroba na kobiecy cykl.

Gość a wiec
możesz siępoprostu tylko nakręcać :)

Gość nawet nie czytalam
twoich objawow. Jak masz watpliwosci czy jestes w ciazy czy nie ZROB TEST i bedziesz wiedziala .