Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

123niunia123

jak zachęcić chłopaka do seksu?

Polecane posty

jestem z chłopakiem już 2 lata, współżycie zaczęliśmy po miesiącu bycia razem, kochamy się chcemy być już razem na zawsze. jednak jeśli chodzi o nasze życie erotyczne to zmieniło się radykalnie po trzech miesiącach współżycia mój chłopak zmienił do tego nastawienie i nie chce tego robić w ogóle. boi się ciąży i jak sobie poradzimy w razie wpadki, wiem ze bardzo chce to robić jednak nie może przełamać tej wewnętrznej blokady. robiłam już wszystko żeby go podniecić i mimo ze baardzo mu się chce i to nic nie daje. Nawet proponowałam ze zastosujemy 4 zabezpieczenia i on nadal nie chce. Poradźcie mi co mam w takiej sytuacji zrobić? (dodam ze mamy 20 lat)

Gość abrakadabradsada
zmien faceta, bo jesli gosc nie chce sexu to widocznie jakas ciota..

Gość taki ze mnie zboczek
no to szybko mu się odmieniło. rozumiem po dwóch latach ale po 4 miesiącach? Boi się ciąży? To niech poczyta jak się w nią zachodzi a być może przestanie się obawać :)

rozmawiałam wiele razy ale on mówi ze jak chce seksu to zebym sobie innego znalazła. a ja chche jego, nie wiem dlaczego tak jest. raz nam pękła gumka ale dlatego ze było za sucho i tłumaczyłam mu to a on od tego momentu sie taki zrobił. boi sie ze jak wpadniemy to nie bedziemy mieli zycia bo sie jeszcze uczymy. nawet ustapilam i zgodzilam sie zeby 2-3 razy w ROKU to robić i nadal nic:(

Gość taki ze mnie zboczek
porażka. Kup żel intymny i powiedz że już prezerwatywy nie będą pękały

Gość on1945
hejka ja bym nie dal rady sie nie kochac bardzo to lubie i to zawsze ja mecze swoja dziewczyne o sex ja bym chcial go uprawiac co dziennie ale uprawiamy 3 razy w tygodniu

Gość on1945
ciekawe ile tak wytrzymasz wkoncu dojdzie do tego ze bzykniesz sie z innym

Gość bo to jest prostytutka
uprawiaj oral . To tez rodzaj seksu .

Gość on1945
podziwiam cie naprawde a powiedz jak nie uprawiasz sexu to sama sie zadawalasz? troche twojego mena nie rozumiem a moze problem tkwi gdzie inndziej moze ma kogos

daje 100 procent pewnosci ze nie zajdziesz w ciaze . No chyba ze bawisz sie nasieniem i wkladasz go sobie wiadomo gdzie zamiast od razu polknąc .

porozmawiam z nim zeby zacząć uprawiać oralny bo w sumie to tez jest ciekawe i jest bezpieczniejszy choc tez nie daje 100% pewności. a z tego co wiem to go kręci.

Gość on1945
to z nim nie rozmawiaj tylko go zaskocz najlepiej w nocy zakradnij sie do jego penisa i wes go do ust zobaczysz jaka bedzie jego reakcja

nie w tym rzecz, mozna sperme przenieść na palcach i mozna zajsc w ciąże o to mi chodziło więć daruj sobie te teksty bo po*bany sam jestes

moze ona nie jest przekonana do polyku ?

na palcach.. jasne, jakby tak łatwo zachodziło się w ciążę to mielibyśmy przeludnienie o.O poza tym loda robisz ustami a nie palcami xD to idź później ręce umyć...

dlatego zapytałam czy przez usta :) bo u niektórych to ostatnia część "spotkania" się ze spermą .. lub nawet i " nie spotkania " się, bo nie musi konczyć w ustach a później tego wypluwać tylko w ręce czy gdzie tam im pasuje.

Gość 545445gftr
spusc ci sie w ustach i wyplujesz w chusteczke . Nie bedzie zadnego kontaktu z palcami

Gość on1945
ja najczesciej spuszczam sie na piersi i w ustach lubie jak tak tryska wprost do gardelka

Gość on1945
oki sorki;)