Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodororo

Lepiej mieć nogi za chude czy za grube?

Polecane posty

Gość dodororo

Nie mówię tu oczywiście o skrajnościach...

Gość lepsze grubsze
ale kształtne :-)

Gość erfsas
chudsze lepsze.

Gość oto mówie ja włascicielka
OHYDNYCH, GRUBYCH NOŻYSK LEPSZE CHUDE. BEZWZGLĘDNIE.

Gość lepsze za chude
i chrzanić ich wygląd , czy ładne czy brzydkie, nieważne ale , na chudych nogach dalej zajdziesz, nie porobisz otarć ani odcisków, pasują wszystkie skarpetki i rajstopy (nie musisz szukać w sklepach nieobecnych wielkich rozmiarów..typu rajstopy XXXL na wzrost jak największy coby grube udka się zmieściły w nich, wszystkie kozaczki pasują i nie ma problemu niezmieszczenia nogi do kozaczka z powodu wąskiej cholewki, można chodzić w spodniach...i nikt nie widzi że są za chude czy niezbyt idealne ubrania w sklepach zwykle są przewidziane dla szkieletków a nie dla kobiet widywanych na ulicy, więc tylko szkielecik może kupić coś niecoś w sklepach młode pokolenie facetów preferuje szkieleciory i największe chudości im pasują, a jak dziewczyna nie składa się z suchych kości to nazywają ją pasztetem, dla nich szczytem urody jest sucha kość ściśle obciągnięta suchym naskórkiem, coś w rodzaju żywego szkieletu i to jest szczyt urody kobiecej i budzi największe pożądanie młodocianego męskiego narybku współcześnie najbardziej chude nogi a właściwie pozbawione mięsni piszczele , są powodem że ich właścicielka czuje się seksi i cool

Gość Słomka .
vedług mnie , lepsze i ładniejsze są nogi grubsze . oczyviście nie żadne balerony , czy coś , ale grubiutkie . mi to aż coś się robi jak patrzę na dzievczyny o nogach jak zapałki . vedług mnie , vygląda to okropnie . ;/ ja osobiście grubych nóg nie mam , ale gdybym miała okreśić czy moje nogi należą do chudych czy grubych , to mam zdecydowanie te grubsze . Chociaż nie tak strasznie GRUBE , nie . Są normalnych rozmaróv :)

Gość dodororo
Ja dodam, że pytam jako właścicielka nóg za chudych. I wcale nie czuję się "seksi i cool" jak to napisał ktoś wyżej. Największą zmora są moje uda. Kiedy jestem w sukience to zazwyczaj nie stoję normalnie tylko nieświadomie krzyżuję nogi żeby nie było widać tej przestrzeni między nimi:/

Gość aha i ach
zdecydowanie lepiej mieć za chude. ja mam za grube wiec wiem co mówię.

Gość do dododoro
a ile masz w łydkach i udach? i przy jakim wzroście? może spróbuj rozbudować mięśnie łydek i ud, to wtedy będzie to wyglądać nieco korzystniej;)

Gość co to za pytanie
oczywiście że lepiej za chude

Gość świrek i muchomorek
ja mam za grube i mam problem, spodnie w kroku mi sie wycieraja.. ciagle cza nowe kupowac :(

Gość malaa_miiii
jasne, że za chude, poza tym grube łydki są nie kobiece, kobieta powinna mieć szczupłe, zgrabne nogi, a szczególnie łydki, a nigdy nie widziałam zgrabnych grubych nóg

Gość ahdf
nigdy w zyciu chudych nóg.To nie nogi tylko patyki.FUUUUUUUU

Gość xdddd
Ja mam chude nogi i ich nie znosze! ://// Nienawidze....... najgorsza część ciała, każdy mi mówi ze mam chude nogi co mnie jeszcze b, dobija ;//