Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkaaaaaaaaaaaaaa

znalam osobiście Natalię Januszko

Polecane posty

Gość lilkaaaaaaaaaaaaaa

mila i fajna dziewczyna poznalam ją na zawodach balonowych bo często na nie jeżdzę gadalam z nia parę razy bardzo sympatyczna była ... szkoda jej :(

Gość czkawka to mogą być nerwy
ich wszystkich szkoda

Gość meszugene
to fajnie masz :classic_cool:🖐️))) cieszymy sie ze postanowiłaś sie z nami podzielic tą informacją

Gość lilkaaaaaaaaaaaaaa
nawet na bankiecie na zakonczenie zawodów bawilyśmy się razem jeszcze rok temu... :(

Gość lilkaaaaaaaaaaaaaa
nawet nie zidentyfikowali jej zwłok jeszcze podobno..

Gość lilkaaaaaaaaaaaaaa
oj przestancie się nabijać naprawdę szkoda mi dziewczyny choc znałam ja słabo to była moją koleżanką. widzę ,że żałoba mija to już sobie kpicie ze śmierci

Gość taaaa
teraz wszyscy sie będą chwalic: a ja to znałam tą i tą(znałam- bo rozmawiałam z nią raz 5 minut, raz 3,5, to nic że ona nawet nie pamiętała że z kimś takim jak Ty rozmawiała), a ja to raz przechodziłem koło tego i tego.... paranoja

Gość upssss
biedna dziewczyna, taka młoda...i ładna

Gość dadsdsaads
Po co takie tematy zakladac, byl temat o tych dziewczynach to mogla tam pisac. Bez obrazy ale czego sie spodziewalas przeciez to byla kelnerka tylko ze w samolocie.

Gość anonimowoooo
stewardessa to nie jest tylko kelnerka sprawdzcie sobie na wikipedii co oznacza byc stewardessa ;/

Gość dadsdsaads
Byl wczoraj program im poswiecony na tvn i zaprosili ich przyjaciol. Bylo miedzy innymi o tej Moniuszko i byl jej instruktor skokow, powiedzial ze ja wszyscy lubili ale ostatnio stracili kontakt bo od roku juz sie tam nie pokazywala. Teraz wszyscy pisza o nich tylko ze pozostalych pisano za zycia bo mieli olbrzymie osiagniecia itp. a ich osiagnieciem bylo to ze byly w tym samolocie. Byli tam zolnierze AK itp oraz. szefowie roznych zwiazkow i nawet nikt z was nie wie jak sie nazywali ani jak wygladali, to jest dopiero smutne.