Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiaaaaaaamala

ZACZYNAM OD DZIS 17.04.10r> kto sie przyłaczy. razem razniej !!:)

Polecane posty

Gość gosiaaaaaaamala
w kazdym sklepie spozywczym :)

Gość gosiaaaaaaamala
ja studiuje bezpieczenstwo narodowe :)

Gość monisiaa91
tez chcialabym pobiegac razem z moim chlopakiem ale niestety nie ma takiej mozliwosci :( wiec moze bede jezdzic do niego rowerem zamiast autobusem :P

Gość monisiaa91
oooo no popatrz. niedy nie slyszalam o takim kierunku studiow . pewnie ciezko jest ? ;)

Gość monisiaa91
a co sadzisz o piciu kawy podczas diety? juz czytalam rozne artykuly na ten temat. niektorzy twierdza ze wspomaga odkladanie sie tkanki tluszczowej a niektorzy sie z tym nie zgadzaja. co prawda nie pije duzo. tylko jedna (na wieczor)

Gość gosiaaaaaaamala
kierunek jest swietny jesli interesuje cie historia i polityka :) rewelacja . ja zaocznie wiec nie jest zle :) choc bywaja ciezke chwile . szcegolnie kiedy przychodza egzaminy :)

Gość monisiaa91
historia uuuuu hehe to nie dla mnie :P

Gość gosiaaaaaaamala
jesli jzu to kawe powinno sie pic rano :) kawa jest niezdrowa ale w duzych ilosciach ;0 jesli ty pijasz 1 dziennie to tragedii nie ma :)

Gość monisiaa91
no wlasnie jesli chodzi o mnie to ja kawe tylko na wieczor pijam zeby za predko nie zasnac :p ale to i tak nie zawsze :p wiec tego nie bede mogla sobie odmowic podczas diety?

Gość s_z_y_m_o_n
Na figurę zawsze jest rada!! Zmiana odżywiania działa cuda! Oczywiście chodzi mi o zbadanie problemu - gdzie w codziennych sprawach robimy błąd (często nawet o tym nie wiedząc) i wtedy wspólnie znajdziemy rozwiązanie. Jeżeli jesteś z Poznania to również dokładną analizę składu ciała - badanie profesjonalnym przyrządem ilość tkanki tłuszczowej. W spólnie dowiemy się jak u Ciebie wygląda BMI, wskaźnik proteinowy, metabolizm spoczynkowy, ustalimy plan posiłków i ZACZNIEMY SKUTECZNE ODCHUDZANIE. Z apraszam (szymon.mojawaga.pl/index.php?ID= 8179) oraz (schudnijznami.com.pl)

Gość gosiaaaaaaamala
absolutnie :) nie musisz sobie odmawiac kawy

Gość monisiaa91
to fajnie :)