Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jadzia1983

wózek MOON czterokołowy

Polecane posty

Witam Mam możliwość odkupienia wózka MONN 4-kołowego po dziecku kt ma teraz ponad 3 lata. Dopiero idę go dziś zobaczyć ale jestem ciekawa opinii na temat tych wózków. Termin mam na koniec lipca (23). Mieszkam na 4 pietrze... Aha wstępna cena to 500 zl. Będę bardzo wdzięczna za opinie

mi sie te wozki w ogole nie podobaja... mam swoj gust i wole bardziej tradycyjne wozki, za 500 zl moja znajoma w komisie kupila taki cacy wozek i ani jednego sladu uzywania

Ale ta znajoma używa tego moona? jest zadowolona? Właśnie wróciłam z oglądania wózka... ma tylnie pompowane a przednie ma takie dość małe piankowe, na ramie są obtarcia i ta małe kółka takie troszkę poszarpane jakby na ramach.... sama gondola i spacerówka to w dość dobrym stanie ale rama to widać ślady używania...

moi znajomi kupili na allegro śliczny wózek bez śladów używania za jedyne 200 złotych. Uważam, że za taką cenę jak chcą Twoi znajomi to nie warto kupować wózka. A do tego, z tego co wiem, lepiej jest jak wszystkie koła są pompowane. :)

Garcinia dzięki, też mi się tak wydaje że trochę dużo chcą. i te koła to tak jak piszesz ze lepiej jak są pompowane 4

Gość mysle ze masaz moze stymulowac
Popatrzylam wlasnie na ten wozek. Wyglada zachecajaco i zgrabnie. Co do przednich kol malych piankowych i duzych pompowanych z tylu to ja mam tak w bugaboo frog i bardzo dobrze sie to sprawdza w miescie - niesamowicie zwrotny wozek. Kiedy chce jechac po "chaszczach" albo piachu to odwracam raczke, blokuje skretne kolka i mam wtedy pompowane z przodu i....jaaazda :D Wg mnie to uczciwa cena za uzywany wozek jesli nowy kosztuje ok. 1400 zl a co do uszkodzen to nie da sie uniknac sladow normalnego uzytkowania

powiem tak: mozesz kupic(mozesz sie troszke potargowac)-jako gleboki wozek bedzie na pewno o niebo lzejszy niz polskie "czolgi",ale na 4 pietro odechce Ci sie dzwigac jak maluch bedzie juz mial przejsc na spacerowke, chyba ze masz gdzie go przechowac na parterze Ja moje bugaboo nosze tylko na 1 pietro - waga 9 kg i nie zdecydowalam sie na lekka spacerowke po odlozeniu gondolki bo daje rade a malemu jest wygodniej i wyzej niz w zwyklej parasolce

normalnie-przeciez zdejmuje sie pokrowce, pierze i wozek jak nowy :) a jak mozna jezdzic autobusem lub pociagiem i siedziec na siedzeniu po kims - to chyba gorsze :o niektorzy rowniez kupuja uzywane samochody, jak tak mozna? :P

Gość Petite Fleur
A jak ten Moon wygląda?

Gość Petite Fleur
Działają, ale nie wyświetla mi się nic poza Brevi Moon. Tylko, że Brevi Moon to spacerówka parasolka, a ten z topicu to pewnie jakiś pełnowymiarowy, dlatego pytam. Czy to jest marka, czy nazwa modelu? Polska? Nie polska?

Gość Petite Fleur
Czy jest jeden z modeli Babywelt, czy chodzi o niemiecką firmę Moon bez własnej strony internetowej?

Gość gość
Ja posiadam Wózek tej firmy spacerówkę jest znakomity w prowadzeniu i lekki we wnoszeniu po schodach, koła są obrotowe z przodu nie blokują się jak we większości wózków z takim typem kół ale nowy trochę kosztuje ja za mój dałam 900 euro bo kupiłam go w Niemczech