Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewnaa515

Czy podoba wam sie imie Karolina?

Polecane posty

Gość niepewnaa515

Imie dla córki

Gość napalona z wątpliwościami
Nie bardzo, ale skoro tobie się podoba...

Gość mi nie ale to dlatego że mi
sie źle kojaży ... i zgadzam się z nemezis*

Gość @*@*@*@*
znam jedną Karoline i jest głupia jak but! :D

Gość bella ze skrzydełkami
Karolina zawsze przypomina mi Karolinę Kózkę - polską męczennicę. Bardzo mi się podoba, bo to imię ma pozytywne zabarwienie.

Gość mam tak na imię
i jest fajnie, bo wszyscy do mnie mówią karolcia, karo, karolka :classic_cool: także śmiało nadawaj tak dziecku na imię :D WSZYSTKIE karoliny wcale nie są głupie, ja studiuję farmację, więc chyba nie możesz mnie nazwać tak, jak to napisałas. a jesli spotykałas same idiotki w zyciu, to wspolczuje

to ze studiujesz farmacje o niczym nie swiadczy :o znam wiele osob ktore studiuja trudne keirunki i niestety do najlotniejszych czy najdojrzalszych to one nie naleza :o wlasciwie nigdy nie spotkalam zadnej NORMALNEJ karoliny, wszystkie jakies rozwydrzone :o

Gość a Jaka kobieta napisała
by , że jest głupia ? :O Twoje zdanie się nie liczy .

KAroliny to dupodajki i zdradzają i w ogóle są mało warte, ale możesz tak nazwać córeczkę :) mi to nie przeszkadza :D

Gość weekendowy
bardzo ładne imię ! takie pełne ! "karolina to dziarska dziewczyna !" nazwij tak córkę bez wahania ! :)

Gość hfsuaghal
OKROPNE NIE DAWAJ TAK NA IMIĘ CÓRCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mam tak na imię
nie wiem czy jestem mądra życiowo, ale nie możesz mi zarzucic braku rozumu...dostałam się, studiuje, dobrze mi idzie. moim zdaniem to, gdzie studiujesz w pewnej mierze odzwierciedla intelignecję. no i czy studiujesz:P ja na przykład uważam osoby studiujące matematykę za ogarnięte i inteligentne :) ale chodzi mi o osoby studiujące, nie o osoby prześlizgujące się z roku na rok;] a w ogole to co to za ocenianie na podstawie imienia :O...znam wiele karolin, niektore lubie, niektórych nie trawię...taka prawidłowość tyczy się wszystkich imion.

Gość Karoliny nie powinny
się wypowiadać w takich tematach , bo przecież to oczywiste , że będą sobie słodzić . A co do imienia , to nie podoba mi się .

Gość mam tak na imie karolina
zawiesza się?:D mam prawo wyrazić swoje zdanie. mam tak na imię, ale znam też inne osoby z tym imieniem...właściwie to jest to jedno z popularniejszych imion i ja sama bym tak nie dała dziecku, bo już za dużo karolin po świecie biega:P może zamiast tego jakaś karina. podobne, a jednak inne :classic_cool:

czekam na udany podszyw :classic_cool: złodzieju:P

Gość chałwa turecka
Mojej siostrze urodziła się córeczka, mąż poszedł ją zarejestrować sam. No i miał powiedzieć imię dziecka: "Anna Klaudia", ale powiedział tylko Anna i nie mógł sobie przypomniec tego drugiego imienia. Mówi, że jakoś tak na K, a tamta pani podpowiada mu: "Może Karolina?". A on się zgodził, bo nie pamiętał. Została więc Karolinka. Była kochaną dobrą dziewczynką. Idealnym dzieckiem. Śliczna jak modelka. Nadal jest taka, ale się ostatnio rozbisurmaniła. Jest naprawdę piękną dziewczyną, jasna blondynka o niebieskich oczach. W sukience komunijnej wyglądała jak księżniczka. Była najpiękniejsza w kościele. Ja taką znam Karolinę.

ja miałam mieć krystyna, ale tata mnie zarejestrował jako karolinę, bo krystyna mu się nie podobała:P

Gość mama karolinki . . .
moja córcia KArolinka. : ) madra blondyneczka. :D

Gość dwie dziwczyny to nie jedna
Moja córka KArolina, a Druga Katarzyna

Gość nbbjj
dwie dziwczyny to nie jedna Moja córka KArolina, a Druga Katarzyna bardzo ladnie coreczki sie nazywaja, fajne mocne imona. ile lat moja??

Gość peacelove69
nie najlepsze imie dla córki to LSD (czytas elesdi) Lucy(lusi) herber(ang zioło) dla syna dmuchawiec po ang Dylan Elvis Jimy

Gość Szalkowski
Karoliny są dziwne i wredne.

Gość Kociakk
To imie jest naprawdę ślicznie ! Bez wahania daj to imię córce ! :) A do tych osob ktore pisza ze wszystkie Karoliny są głupie itp. to sie myla . Imie nie ma znaczenia to charakter sie liczy ! Pozdrawiam :**

Gość gość
normalne imię, nie jakies rewelacyjne, ale normalne, na pewno lepsze od jakichś Vaness, Nikoli itd.

Gość gość
gość normalne imię, nie jakies rewelacyjne, ale normalne, na pewno lepsze od jakichś Vaness, Nikoli itd a nic do tego imienia nie mam,ale niby dlaczego ma być lepsze od innych

Gość gość
NIE!