Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna1919

Czy to normalne ?

Polecane posty

Gość Anna1919

W sowim życiu miałam mase chłopaków co nie świadczy o tym, że byłam szczęśliwa bo każdy jeden z nich to był komplenty dupek ... w końcu chyba odnalazłam swą miłość, jestem w klasie maturalnej a on jest śliczny, wyskoki,wyćwiczony, ma mięsnie, opalony,jedynm slowem cuuudowny, jest dusza towarzystwa i jest bogaty coc nie robi to na mnie wrazenia ale ma 30 lat i dziecko i zone ktora zostawił bo im sie nie ukladalo ... Gdy z nim jestem czuję się jak w niebie, choć nie jestesmy jeszcze razem ...jednak wszyscy sa przciwni, wszyscy uwazaja mnie za dziwke, ze jestem z nim tylko dla kasy .. zaproponowal mi juz nawet wspolne mieszkanie bo wlasnie buduje dom, waszym zdaniem ten zwiazek ma przyszlosc? i czy naprawde to wyglada tak jakby byl moim sponsorem ;( ?

Gość co cie obchodza inni
idz za glosem serca i miej gdzies to jak to wyglada z boku

Gość Bella w sukience
ma szanse:) chyba ci zazdroszczą;) jak to w Polsce:D

Gość muuuuua
patologia :o

Gość Bella w sukience
rób jak politycy..mają w d...co ludzie mówią, wazne ze stołek i kase mają:) Mam nadzieję, że ten facet jest mądrzejszy od sp putry..który nie upowaznił konta...a zatem co? nie brał pod uwage, ze jego dzieci nie beda miały co jesc? na szczęscie mój edek jest mądrym facetem:) doceniłam go 3krotnie więcej;)

Gość faktycznie wygloda to z bolu
jak sponsoring i mysle ze tak jest choc tak nie myslisz to podswiadomie tak jest gdyby byl biedny bo pewnie magii by nie bylo bo nie bylo by samochodo wyjazdow wspolnych domow itd a jesli zostaiwl zone bez wzgledu na dziecko to znaczy ze szuka przygod wykorzysta cie i tyle

Gość Dziewczyno
zajmij się maturą, nie zawracaj sobie głowy dojrzałym cwanym facetem z dużym bagażem /żona + dziecko/. Związek młodej niedoświadczonej dziewczyny z dojrzałym/lub nie, rozstanie z żoną i dzieckiem to znak ostrzegwaczy/ nic dobrego nie wróży. Pchanie się w taki związek, to sprawianie sobie problemów na własne życzenie.