Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość it is me

Ciąza... POMOCY

Polecane posty

Gość it is me

Mam 18 lat wpadlam z chlopakiem, z ktorym planowalam zerwac... Dodam,ze dowiedzilam sie o ciazy 2dni temu a jest to 4miesiac. Jak mialam objawy wymiotowalam to tlumaczylam sobie jako zatrucie pokarmowe... Dzidzia sie dobrze rozwija.... Ale ja nie kocham tego faceta ba nic do niego nei czuje... a ON chce sie bobrac bo dzidzia dodam,ze jest 4 lata starszy... a ja kocham jego kumpla i to znim chce byc.... co zrobic z tym fantem ?? :(

Gość iugscduoisbc
prowokacja??

Gość no heeeyyy
jak to co? chyba nie chcesz usunąć? nie bierz slubu tylko dlatego, ze z nim wpadłaś, a ten kolega ojca dziecka też chce z Tobą być? jak tak, to musi zaakceptować to, ze masz dziecko z jego kumplem

Gość WkurzonaŻona
masz kiepską sytuację... ja mam męża, zdradziłam i się zakochałam w innym... na szczęście dziecka nie mamy. Współczuję Ci, ale dlaczego nie mysleliście wcześniej... :/

Gość it is me
Nie to nie prowokacja niestety... :( On nie wie nic o ciazy.... To dopiero 4 miesiac jeszcze tak bardzo nie widac.... Nie wiem jak sie zachowa... Za to ojciec dziecka skacze z radosci... Ja nawet nie wiem jak do tego doszlo to byl ostatni raz kiedy uprawialismy sex i sie mial prezerwatywe moze pekla albo cos.... Nie no nie usune.... Ale nie wiem jak sobie z tym poradzic... jak oznajmic rozicom,ze zostana dziadkami... :( jejku ;(

Gość it is me
Pozatym nawet jesli by to zaakceptowal to on by tego nei zniusl... On na prawde jest szczesliwy... A moze powinnam swoje szczescie olac i isc za glosem rozsadku ???

Gość it is me
Jaki alimenty?? On chce tego dziecka... Chce byc ze mna... On jest na prawde szczesliwy... prace ma zapewniona ma wkoncu 22 lata Seksilam sie bo to mia byc ostatni raz... Ale pozniej zle sie czulam i nei mialam glowy do zrywania.. i tak zlecialo do czwartku a w czwartek ojejku...

Ja myślę że powinnaś przede wszystkim kierować się głosem serca.... usuń ciążę bo skażesz się na nieszczęśliwe życie.... Usuń ciążę póki jeszcze możesz.... :D

Gość odczynnik psi
Małżeństwa z przymusu nie trwają długo, najwyżej parę lat. W takich przypadkach dzieciak jest największa ofiarą. Jeżeli nie chcesz z nim byc to dobrze ci radze, nie wiąż się z nim, będziesz żałowac.

Gość saperka
hmmm... zastanawiam sie co zrobilabym na twoim miejscu i nie wiem... mysle, ze najrozsadniej byloby jednak nie wiazac sie z ojcem dziecka z uwagi na to, ze jesli cos ma sie rozpasc to i tak sie rozpadnie, a nawet jesli zdecydowalabys sie z nim zostac, to niewykluczone, ze w przyszlosci i tak sie rozstaniecie z powodu zdrady, znudzenia czy czegokolwiek innego; jesli mialabys zyc w jakims falszu i myslec caly czas o innym kolesiu, wtulając sie w ramiona meza, to jest to absolutnie bez sensu; nie wiesz czy ten, w ktorym sie zakochalas zaakceptowalby ciebie i twoje dziecko... zapewne bylby to bardzo twardy orzech do zgryzienia i niewątpliwie ktoś by na tym złamał ząb... istnieje tez druga opcja - zostac z ojcem dziecka, wziac z nim slub i starac sie go pokochac na nowo; gdy pojawi sie dziecko, wspolna opieka, troski o nie itp, to wowczas sytuacja moze zmienic sie nieporownywalnie - na lepsze; zalezy to do waszych charakterow tak naprawde... to co nazywasz teraz "zakochaniem" to z pewnoscia zwykle zauroczenie, ktore z czasem minie, zostaniesz sama, z dzieckiem, porzucona, podczas kiedy moglabys miec meza, dziecko, wspaniala rodzine - wszytko na ten temat.

Gość yt6uyuyuyuyuy
to bedziesz miała przejebane przez najblizsze conajmniej 18 lat:)

Gość it is me
Nie z przymusu tylko z rozadku... Kiedys go kochalam w koncu... Dizecka nie usune... przeciez ono juz zyje... nie potrafie... A moze wyjechac z i zapomne o ?? i pokocham znowu ... :(

Gość odczynnik psi
Chociaż, z drugiej strony koleś sie podejrzanie cieszy. Jaki to powód do zadowolenia, nie rozumiem. Kto wie, może celowo zrobił dziury w zabezpieczniu zeby się upewnic, że nigdzie nie pójdziesz, skoro wiedział, ze to ma byc ostatni raz? Dlatego tez taki chętny na ślub.

Gość it is me
Jesli [D[ by nas zaakeptowal to i tak by raczej o wszystkim wiedzial oni sie znaja z uczelni !! pozatym mam pewnosc,ze mnie kocha tak na prawde, okazuje mi to, i cholernie cieszy sie z bobasa... w czwartek sie dowiedzielismy o ciazy a w piatek juz planowal imiona ... cholera jasna...

Gość cfsdgdggd
Nie idzie sie do lozka z tym kogo sie nie kocha... Tyle z mojej strony . ;]

Gość it is me
On nie widzial,ze to ostatni raz... Ma 22 lata uwaza,ze jest gorowy na wszystko.. Jestem [potocznie mowiac] w dupie...

Gość it is me
heh...

Gość laloluleli
a o koncepcji cos slyszeliscie? jak bylas na tyle glupia zeby sexic sie bez zabezpieczenia to teraz nie pozostaje ci nic innego niz ponosic tego konsekwencje.

Gość odczynnik psi
Pfff uważa że jest gotowy na wszystko :D🖐️ Ah, zresztą. Gratuluję glupoty, ludzie powiedzieli swoje zdanie, czas na twój ruch.

Gość taka ta czarna
A czy ten Twój facet jest,aż taki zły,że chcesz Go zostawic?

Gość laloluleli
antykoncepcji oczywiscie

Gość taka ta czarna
To jest dorosły facet,żaden tam gówniarz.Porozmawiaj z nim szczerze jakie ma dalsze plany i zamiary wobec Ciebie i dziecka.Nie bądź też egoistką i nie myśl tylko o sobie.Bo ja chcę...

Gość sylwka 22
ciesze sie twoim nieszczesciem:)

Gość tak to jest jak sie nie przest
rzega dekalogu , bedziesz cierpiec to fakt usuniesz to będziesz jeszcze bardziej cierpieć idzie sie do łuszka z tym kim sie planuje ślub w tedy wyspowiadasz sie i po cierpieniu , a jak rzucisz ojca a tak to będziesz dalej cierpieć

Gość it is me
laloluleli przciez napisalam,ze sie zabezpieczylismy... I nie wiem co poszlo nie tak... Czytaj dokladnie... nie no zły nie jest... Wrecz przeciwnie... Moze jest za dobry... heh...

Gość it is me
....

Gość nhhy
dlatego dzieciaki nie powinny uprawiać sexu....to dla dorosłych (nie mylić z "pełnoletnimi' to totalna różnica)...

Gość it is me
owszem pełnoletnośc nie świadczy o dorosłosci... Ale nie ktorzy ludzie nigdy nie dorastają... A ja az takim dzieciakiem sie nie czuję...