Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_________

Pierwsza miłość - rozstanie w narzeczeństwie.. po jakim czasie znów pokochaliści

Polecane posty

Gość smutna_________

pokochaliście? Jeśli to w ogóle było możliwe.. Przeżyłam cudowną miłość.. jesteśmy jeszcze razem, jednak to, jak wygląda obecnie nasz 3 letni związek prowadzi do rozstania.. po jakim czasie od rozstania pokochaliście kogoś innego? Było to możliwe? Strasznie boję się samotności. Narzeczonego kocham i nie potrafię wyobrazić sobie kogoś innego obok mnie, jednak życie z nim będzie dla mnie ciężkie Gdy wspominam wszystkie piękne chwile z nim przeżyte, zastanawiam się, jak to możliwe, że ten związek obecnie wygląda zupełnie inaczej

Gość ciziaaaa
Mija 1.5 r od rozstania, wcale nie jest latwiej :(

Gość smutna_________
A dlaczego się rozstaliście?

Gość hgfgfgfgfgs
up

Gość kfkflflflf
up

Gość upflirlororr
up

Gość Dzwoneczek7654
Z jednej strony jest łatwiej - nie ma codziennych kłótni, nerwów, tęsknota jednak zostaje. Mija 5 miesiac, jeszcze nie pokochalam, ale moze tez nie mialam ku temu odpowiedniej okazji, gdyż trafiam na chamow jak zwykle.

Gość pełna nadziei;)
Ja jestem rok po rozstaniu i tesknie... ale najwazniejsze ze juz nie za nim... Poznalam teraz kogos wartosciowego, ale sama sie zastanawiam, czy dam rade sie zakochac. Wierze, ze mozna, bo juz tak mialam, juz 3 razy kochalam, wiec mam nadzieje ze nie jest zawsze tylko do 3 razy sztuka;) Moze ten, moze ktos inny, kto wie. Nie trac wiary, kazdego kiedys dopadnie strala Amora:) Nie ma sensu tkwic w zepsutym zwiazku, skoro mozna dac szanse komus innemi i byc szczesliwym...Trzymam kciuki;)

Gość hs84
ja sie rozstałam z narzeczonym po 6 latach bycia razem, własnie zaraz bedzie rok jak nie jesteśmy razem. I wiesz jak odchodziłam to kamień spadł mi z serca, przed odejściem długo nad tym myślałam, wiedziałam że z mojej strony zostało juz tylko przyzwyczajenie , ale jednak nie potrafiłam sobie wyobrazic życia bez niego. Strasznie długo się motałam, ale jak sobie myślałam o reszcie mojego życia to wiedziałam ze jesli zostane to nie bede z nim szcześliwa.I odeszłam mimo ze strasznie go zraniłam. Ale w takich sytuacjach nie można tylko patrzec ze sie rani druga osobę, gdybym została zraniłabym go mocniej. A poza tym czułam ze on nie jest tym jedynym, że gdzieś ktos inny na mnie czeka.I nie myliłam się.To wszystko działo sie jak byliśmy razem w Stanach, ja zaraz po rozstaniu wróciłam do PL a on tam został. W maju bedzie rok jak nie jesteśmy razem, pozbierałam sie po wszystkim bardzo szybko, moge nawet powiedziec ze nie cierpałam wcale z tego powodu, było mi przykro bo wiedziałam ze go skrzywdziłam i to wszystko. Po powrocie do PL poznałam kogos wyjatkowego i jestem strasznie szcześliwa, nigdy nie będę załować ze tak postapiłam, to była najsłuszniejsza decyzja w moim zyciu. Tak więc dziewczyno jeśli czujesz podobnie i moja historia chociaz troszke jest podobna do Twojej, jesli czujesz że nie bedziesz z nim szczęśliwa to odejdź jak najszybciej. pozbierasz się, trzymaj sie cieplutko pozdrawiam i zycze podjęcia słusznej decyzji

Gość kgdkgsd
ktos jeszcze mial podobna historie?

Gość upppppppifyidggkgkg
up

mój ex nrzeczony zostawił mnie po 4,5 roku. Przez pierwsze 2 miesiące wogóle nie wyobrażałam sobie czegokolwiek z iym facetem. Później z kolei zaczęłam czuć obsesyjną potrzebę bycia z kimś. Po 4 miesiącach od rozstania poznałam kogoś, zakochałam się w nim bez pamięci w dwa miesiące. :) A uwierz, że byłego kochałam baaaardzo!