Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość len-oczka

Gdzie mam szukać faceta lekkich obyczjaów?

Polecane posty

Gość albo spotykała samych
z facetów sie może tak po.śmiejesz? W polsce pracuje kilka tysięcy prostytutek swiadczących usługi dla facetów, których nikt nie chce "przelecieć". To jest dopiero klientela.

Gość andreeespoool
tak jak pisalem.. jezeli autorka tematu pokusi sie przyjechac do łodzi, to moge sie stac na jedna noc, tą meska dziwka... przelece cie konkretnie maleńka

Gość len-oczka
moje wymagania: wykształcenie min średnie, angielski, niepijący i niepalący, wiek max do 28 lat, bez wąsów i brody, okolice intymne wydepilowane, raczej brunet, wszystkie zdrowe zęby, przystojny, proporcjonalnie zbudowany, dobrze całujący i otrzaskany w sexie, prawo jazdy

Gość len-oczka
i cisza w temacie.... Nie chce tego sexu za darmo...zapłacę....

Gość andreeespoool
len oczka.. spełniam wszystkie kryteria, hmm to jak?

Gość akacjowapani
len-oczka :-) nie czyułabys dyskomforu,ze facet posuwa cie tylko dlatego,ze mu zapłaciłas :-) Moz enie jestes jakims paszczurem,ale widocznie przyciagasz jakichs nieszczesnikow do siebie,ktorzy za daromo,z uczuciem Cie przeleca.Sama musisz byc kiepska w łozku :-)

Gość njkhbijughui
HAHA te pytanie mnie powaliło :D odpowiedź jest prosta: KAŻDY! każdy facet wyr.ucha tam gdzie się da i nie odmówi kobiecie - no chyba że byłaby wyjątkową maszkarą

Gość te, akacjowa pani
ulżyło ci? Już, już czujesz się lepsza? To teraz idź się pier...j w główke.

Gość akacjowapani
te, akacjowa pani :-) a kogo tutaj moje słowa zabolały :-) jakies meskei dziwki,czy kobiety szkaradsy ktore nie dosc,ze szkaradne sa to do tego nie z adobre w łozku :-) No bo ktora madra kobieta płaci facetowi za seks :-)

Gość len-oczka
akacjowapani...... Masz prawo mieć wszelkie wątpliwości co do mej osoby z uwagi na fakt iż jest to tylko net ale dla mnie osobiście znacznie bezpieczniej jest zachowanie minimum przezorności niż płakanie po szkodzie po ówczesnym pokazaniu własnej fizjonomii. Moja decyzja o szukaniu takiego pana nie wynika z niskich pobudek jakkolwiek możesz o mnie sądzić a jedynie z chęci zaspokojenia wreszcie własnych żądzy a nie potrzeb partnera stąd też obawy wynikające z błędnej decyzji sa nieuzasadnione. Co do drugiego zarzutu o przyciąganiu nieudaczników sprawa wygląda w ten sposób iż kierują mną też inne pobudki niż tylko te o które sama mnie podejrzewasz a które po części sa prawdą aczkolwiek choć kiepska jak ty to nazywasz nie jestem w łóżku to jednak nadam mam nieskromną ochotę spróbowania czegoś innego niż szary los obdarza przeciętną kobietę.

Gość akacjowapani
len-oczka--uwazam ,ze jednak jestes kiepska w łozku i przyciagasz takich samych kiepskich facetow:-) Tylko desp[ertaki,no i jakies zboczone kobiety ktore maja normalnych facetow,dobrych w te klocki szukaja kurew meskich :-)

tylko nie każdy ..zważać proszę na słowa ..

Gość ksieznaa_daajaaana
akacjowa jakieś kompleksy czy jak? dlaczego faceci mogą za to płacić, a kobiety nie? równouprawnienie wkońcu jest nie? :P

Gość len-oczka
andreeespoool Ok, so if you feel like an indiscriminate act of love, give yourself ... got the information about, your blue-eyed

Gość andreeespoool
len oczka... no co jest? pytalas to odpowiadam.. ja spelniam te kryteria i moge to przemyslec, wiec jak?

Gość akacjowapani
ksieznaa_daajaaana facet płąci kurwie z aseks,bo albo niedojda jakas z wygladu ,albo ma kompleksy malego fiuta,albo zboczuch na całego,ze musi sprobowac tego i tamtego. Kobieta nie musi za seks płacic.Nawet niezbyt atrakcyjne panie maja do seksu super przystojnych,nawet młodszych facetow i sa to faceci super w te klocki.

Gość njkhbijughui
właśnie, że każdy, chciałabym w to wierzyć, ze nie każdy, lecz tyle już widziałam i słyszałam, że straciłam nadzieję :( w takich chwilach zawsze myślą fiu.tem i nie przepuszczą żadnej okazji

Gość len-oczka
andreeespoool You got a reply from me, so be so kind as to read. You can ask me whatever you want:)

Gość akacjowapani
len-oczka :-) taka uczona i b\niby tak super z wygladu a szuka faceta ktory przeleci ja za kase :-) hihih:-)

nie każdy ,niestety ale ja tego udowadniać nie będę..

Gość andreeespoool
kobieto daruj sobie tą szopke z angielskim.. nie posługiwałem się nim od roku, myslisz, ze chce mi sie teraz przypominac słowka itp? ja pisze teraz calkiem powaznie... jestem zainteresowany ta propozycja jak chcesz cos wiecej ustalic to proponuje zmienic 'lokal'

Gość ksieznaa_daajaaana
no to kobieta może płacić z tych samych powodów (no oprócz kompleksu małego fiuta, za to może mieć masę innych kompleksów) albo po prostu chce poczuć władzę nad facetem

Gość len-oczka
akacjowapani Twoja wypowiedź mówi sama za siebie i nie wymaga dodatkowej interpretacji dla której sama z siebie zapędzasz kobiety na szary koniec każąc im jednocześnie pozbawiać się dobrowolnie praw przynależnych tudzież wypracowanych przez feministki ale może to i dobrze gdyż takie jak ty nie pozwalają sobie na sięganie marzeń a jedynie na marzenie o marzeniach i tym samym spychając siebie do ostatniej ligi.

Gość akacjowapani
len-oczka :-) chcesz namiar na super faceta ,25 lat,wysoki,wysportowany :-) zna 3 jezyki obce .Przeleci cei za darmo,tylko ,ze on lubi ładowac w tyłek tez :-) wiec jak lubisz anla to daj namiar to cie z nim spikne,kasy zaoszczedzisz :-)

Gość akacjowapani
len -oczka :-) marzenia łóżkowe spełniaja moi mezcyznio za darmo i to w sposob odlotowy,a wymagagajaca jestem :-)

Gość akacjowapani
len -oczka :-) a Ty bidulo musisz kase wydac aby spełnic swoje marzenie seksualne :-)

Gość len-oczka
andreeespoool, to nie jest szopka, napisałam że wymagam angielskiego, więc tym bardziej twoje oburzenie wprawia mnie w zdziwienie. Wolałabym również byś opanował emocje nim przejdziemy na rozmowy w celu ustalenia stawki.

Gość len-oczka
ksieznaa_daajaaana, wiem że rozumiesz mnie że chcę tego samego czego chcą mężczyźni tyle że wymagam jakiegoś minimum...:)

Gość len-oczka
akacjowapani, nie wymagam 3 języków, nad-interpretujesz mnie! Jedynie angielskiego, oczekuję od pana obycia i kultury a nie samego sexu!

Gość len-oczka
normalny.I979 , wiem kogo szukam a jeśli chodzi o francuski to w mowie i w użyciu również mile widziany:)