Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z brzuchem

okulary i płaszcz fiolet. nie za fioletowo będzie?

Polecane posty

Gość co z brzuchem

mam fioletową a raczej ciemno śliwkową grzybek- kurteczkę, czy kupując okulary słoneczne z fioletowymi oprawkami nie będzie wyglądało za fioletowo? do tego lubie włozyc fioletowe kolczyki, reszta w innym kolorze,czarny, granatowy, dzinsowy, a rajstopy to mam tez fioletowe.czy takbędzie fajnie wyglądało?

Gość co z brzuchem
a czy fiolet jest nadal na topie? kupiłam na necie grzybka i fajny ten fiolet-taki bardzo ciemny i chciałam pod kolor dodatki. Sądziłam ze okulary byłyby Ok. To moze same rajstopy? do płaszcza?

a czy to ważne czy fiolet jest na topie? jeśli lubisz ten kolor i przede wszystkim jest ci w nim dobrze to go nos, nie rozumiem jak można kupować rzeczy w danym kolorze "bo jest na topie" nawet jeśli kolor ten totalnie tej osobie nie pasuje ;/ a jesli juz mowimy o kolorach "na topie" to specjalnie wybralabym ten ktory mi pasuje a nie popyla w nim obecnie 3/4 miasta zeby sie wyroznic z tlumu a wracajac do etmatu to mysle ze plaszcz i okulary spoko, ale zrezygnowalabym z reszty fioletowych dodatkow, zeby nie przesadzic a jesli zalozysz inne opkrycie to wtedy np wloz rajstopy fioletowe zeby tak cos pozmieniac :)

Gość co z brzuchem
ale np jak ząłoze fioletowe rajstopy i płaszcz to z okularów zrezygnowac? a jakz paszką? bo kiepsko wygląda pod szyję z kołniezykiem zapiety taki grzybek.jakos brakuje czegosnaszyi aby ją okrys. (no chyba ze ubrałam pod grzybkiem golf). Jezeli jest jednak goła szyja to apaszka.no własnie jaka? moze byc odcień granatowego czy zielona, brazowa? czy raczej tez odcień fioletu?a moze żółta?

Gość dziwna jesteś
rób jak chcesz nie masz rodziny ani znajomych żeby zapytać? Nie masz lustra? przecież my nie widzimy jak to wyglada pytasz o zdanie ludzi, których nie znasz, a większość i tak na to leje czy będziesz wyglądać jak jagódka i czy apaszka ma być na grzyku czy pod proponuje spojrzeć w lustro i dobierać strój na zasadzie, czy ci pasuje, a nie o inni tak robia i jest modny dorośnij i nie uzależniaj się od opinii innych, o niedługo nie wyjdziesz z domu bez pytania na kafeterii, czy mozesz

Gość raczej niee
ile razy ten sam temat? a co to za roznica, jak ci wygodniej ak nos..... kogo to obchodzi