Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wroty

WPISUJCIE, NAJŚMIESZNIEJSZE HISTORIE JAKIE WAS SPOTKAŁY

Polecane posty

Gość Gladiusss
Randka z dziewczyną. Żegnamy się, przytulaki, pocałunki i nagle... ona wyciąga ze swojej torebki misia (maskotkę) i nas sobie przedstawia. Dziewczyna 24 lata. Powaga!

Gość XYZ77
Leżałam na porodówce z laską która miała spuchniete nogi i na obchodzie mówi do lekarza - panie doktorze nogi mi spuchły dzień przed zajściem w ciaze, a doktor - tak? a mezowi to nie przeszkadzało? a ona - on na to nie patrzył, a chodziło o to ze spuchły jej nogi dzien przed porodem, a nie dzien przed zajsciem w ciaze. i ta sama laska drugi motyw, przyszła ankieterka i pyta czemu nie wpisała ile jej dzieci (blizniaki) dostały pkt w skali Apfgar, a ona , ze jej nie powiedzieli i mówi - to niech pani wpisze zera, a ankieterka- a dzieci sa martwe?

Gość wwo
babka sprzedawała kwiaty na straganie w przeswitujacej halce taka zwiochy stara i nachylala sie z dupskiem w nasza strone

Gość taka sobie jedna ania
to mialy byc smieszne historie, a nie zenujace i obrzydliwe...

Gość W A C E K
Wykład. Niefortunnie usnęło się jednemu ze studentów z pierwszego rzędu, więc usłużny kolega go budzi, szturchając łokciem. Na to wykładowca: - Po jaka cholerę go pan budził?! Po cichu spal i nikomu nie przeszkadzał!

Gość QWERTY2234
MOJA BABCIA KUPIŁA MI JAK TO NAZWAŁA PIEKNE MAJTKI NA TARGU (NA SIEBIE CHYBA) TYLKO ZE W ROZMIARZE XXXL A JA MA 19 LAT I DUPCIE XS :)

uwielbiam autora postu gdyz jest chodzacym na pielgrzymki ateista i chetnie go poznam... waroem@op.pl :)

Gość wroty
jestem ateistą, ale na pielgrzymki nie chodze, to była 1 i ostatnia - niedokończona, cofnąłem się:)

Gość wroty
w rozwoju...? raczej nie odkryłem niedano, że kościół poparł hitlera w wojnie, katolik nie wiem czy warto wam sie do tego przyznawac