Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolcia ajjj

czy da się poprawic trzy jedynki z matematyki w tydzień?

Polecane posty

Gość wiolcia ajjj

dodam że matematyka nie jest moją mocną stroną :(

Gość igulka 26 01 1977
siedząc na kafe-nie

Gość Ewelinka83
Siedź więcej na kafe, to ci się uda na pewno

Gość kobieta co chce sie napic
jak umiesz sciagac to tak

Gość ropuch z krainy kartofli
... a uczeń pytać będzie mistrza, a mistrz nie pozna odpowiedzi. Wtem trąby anielskie zawyją. A imię tej kozy Izmena...

Gość nie da się
nie zdasz i całe wakacje będziesz za karę musiała robić lody murzynom i arabom

Gość ja też mądra nie byłam
zależy z czego,jak z zadań domowych to na luzie:)

Gość Chopin gdyby jeszcze żył, toby
to by poprawił. Czemu nie chcesz się uczyć matematyki? Posiedź nad tym i zrozum o co w tym chodzi a pójdzie z górki. Ja miałem 2 z matmy zawsze w szkole aż się w końcu wziąłem za siebie, posiedziałem nad tym, zrozumiałem o co chodzi, skończyło się ze zdałem maturę z matmy jako przedmiot obieralny. Matematykę trzeba zrozumieć a nie uczyć się na pamięć.

Gość pewnie, że się da
ja zaliczyłam dział całoroczny ze statystki, z którą nie miałam wcześniej w ogóle do czynienia. Zajęło mi to 2 dni.

Gość rajska dziewica.
aleja nie siedzę caly czas na kafe :p jestem w trzeciej klasie liceum, jesli nie poprawie tych jedynek w tydzien to nie zostane dopuszczona do matury :( dokladnie musze poprawic rachunek prawdopodobienstwa i statystyke :( nie wiem czy dam rade zrozumiec to jak bede sama nad tym siedziala, :( nie ma mi kto tego wytlumaczyc :(

Gość pewnie, że się da
Ja miałam cały taki przedmiot jak statystyka w pierwszej klasie, ale że wtedy uczyłam się jeszcze w innej szkole to nie miałam z nim do czynienia. Aby ukończyć szkołę musiałam to zaliczyć. I jak już wspominałam, to zajęło mi to 2 dni. Dlatego jeden mały dział ze statystyki to jest naprawdę małe piwo ;)

Gość wiolcia ajjj
no ok statystyka jak statystyka, z nia powinnam dac sobie rade... ale co z rachunkiem prawdopodobienstwa?? przeciez to jest tak glupie ze glowa mala :(

Gość Jak się chce to się potrafi
Jak czujesz się przygotowana zależy ci i chcesz to się da ja poprawiłam tydzień przed zakończeniem roku szkolnego 6 jedynek aby mieć czerwony pasek i się udało

Gość Jak się chce to się potrafi
Jak czujesz się przygotowana zależy ci i chcesz to się da ja poprawiłam tydzień przed zakończeniem roku szkolnego 6 jedynek aby mieć czerwony pasek i się udało

Gość specjalista od poprawek
Masz szczęście, że na mnie trafiłeś/aś, bo tak się składa, że jestem najwybitniejszym polskim, być może nawet ŚWIATOWYM ekspertem od poprawek, zagrożeń, egzaminów komisyjnych, warunków, powtórzeń roku, przedmiotu. Otóż zdecydowanie odpowiadam, że jest to możliwe. Ja nawet z gorszych opałów się wydostawałem. I nie martw się.My wrześniowcy, zagrożeniowcy jesteśmy wybitniejsi od ludzi, którzy są prymusami i jadą na szóstkach. Bo co to za sztuka zdać z samymi piątkami/szóstkami. Sztuka to zdać z samymi szmatami. Ja miałem ich na koniec 3 klasy liceum równiutkie 50 cząstkowych, bo robiliśmy zawody z kolegą, kto będzie miał więcej. Niestety on miał 51, więc mnie przebił, ale ja potem nadrobiłem na studiach, więc i tak jestem lepszym ekspertem.