Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luki24

szukam męża...wlkp:)

Polecane posty

tak sobie mysle ze wogole go nie znajde.... znajac mojego pecha to nawet pozadnego faceta nie znajde

raz umówiłem się z kimś z internetu, i wyszło trochę beznadziejnie. Także chyba lepiej pozostaś przy szkolnych miłościach :)

to taka mała randka w ciemno:) i chyba masz racje bo tylko ty jestes moim stałym kompanem na tym topiku, reszta wymiekła...:)

to nie mogliscie sie zdjeciami wymienic czy cos??, a chociaz mila i fajnie sie gadalo?

Fajna była, i nawet dobrze się gadało, ale sporo udawała, albo miała kilkuw zapasie :P To było rok, albo półtora temu, a niedawno znowu widziałem jej ogłoszenie(identyczne) :)

no to szkoda ze miala kilku potencjalnych kandydatow... taki mały casting moze sobie robila

robi do dzisiaj, więc chyba coś jej nie poszło, a kandydaci się kończą :) Wy się umawiacie przez nata?

raz...zakochałam sie...trzyma do dzis...nikogo,kto zmyłby Jego cień z mojego zycia nie znalazłam...dlatego zamknełam sie w samotni

powiedzmy...finał dosc ostry...jest teraz ze swoją Barbie Girl...ja??byłam nic-nie-znaczącą -chwilą-dla-zabicia-Jego nudy-z -zwiazku...taki finał :O

jeżeli tylko dla zabicia czasu, trzeba uważać z zakochaniem się i robić tego zbyt szybko, potem tak bywa

nie wiem wogle kto wymyslil to cholerne zakochanie... i wiesz co mysle ze tego sie nie da powstrzymac...jak sie zakochujesz to leci jak z gorki a potem jest milo albo nie:(

Od pierwszego wrażenia, to ktoś może się podobać, można się kimś interesować ale do zakochania jeszcze daleko. Żeby kogoś kochać trzeba go dobrze poznać, przynajmniej tak mi się wydaje-ale co ja tam wiem o miłości :) A Ty tak masz od pierwszego wyjżenia?

nie nie mam tak... raz sie przejechałam na jednej miłości od pierwszego wejrzenia... ja też mało wiem na temat miłości...:)