Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adgjmptw

Moja corka ma pod materacem wibrator! Jestem zalamana :(

Polecane posty

Gość maria marina
Twój problem jest żenującej raczej kategorii.Wskazuje na to, że masz bardzo poważne problemy ze swoja psychiką i samoakceptacją.Zatrudniam około 20 dziewcząt w wieku twojej córki - to normalne baby, ciężko pracujące, zarabiające na swój lub wspólny z rodzicami dom, płacące czynsze i rachunki, mające normalne potrzeby, typowe dla człowieka w ogóle i dla kobiet w tym wieku w szczególności. Czy sądzisz , że twoja córka jest inna, bo chodzi do szkoły? Do jakiej szkoły chodzi 19-latka? Obiektywnie - jesteś niedojrzała do roli matki (a rola ta za kilkanascie miesięcy gotowa się skończyć...), twoja funkcja wychowawcza to klęska, jesteś zwykłą złodziejką.

Gość mems
Pobudka! Corka juz jest dorosla! To, ze ma wibrator, nie czyni z niej to dziwki. To Pani wprowadza chora atmosfere. Corka i tak zrobi to, co bedzie chciala, a jezeli nie bedzie Pani jej wspierac (np. w sprawach antykoncepcji) to moze sie to skonczyc nowym i niespodziewanym czlonkiem rodziny.

Gość adgjmptw
W zasadzie to zanim ten wibrator wyrzuciłam, to wypróbowałam na sobie. Dwukrotnie, no dobra, trzykrotnie... W zasadzie to czterokrotnie bo piątego razu nie liczę bo się w połowie baterie wyczerpały... a za szóstym było analnie więc też nie liczę. A potem go wyrzuciłam, niech ma!! Gówniara jedna!

Gość rybak zza krzaków
no i co dalej?

Gość Tiramisu smierdzi starym capem
Tiramisu25 a corka pewnie ci ufala tak tak ufala i pod materac chowala wibrator Tiramisu idiotka.

Gość cort
ale wy jesteście ludzie pępi... ten wątek to zwykłą prowokacja tematu...

Gość Reira
Nie udana prowokacja, słońce. Pewnie jesteś 16-letnią gówniarą, która tylko czyta komentarze i się z nich śmieje, że to biorą na poważnie. Wypróbowałaś na sobie? Teraz dałaś wszystkim do zrozumienia, że: a) nie jesteś matką b) nie znalazłaś wibratora c) nie jesteś pełnoletnia

Gość dallekowidz
A ja mam 13 lat uprawiam seks od roku, zaczęłam w wieku 12 lat a co lepsze w wieku 11 lat zaczęłam się masturbować paluszkiem puźniej był petting z chłopakiem(petting to wspólna masturbacja))) i wtedy mnie bzyknął i co jestem dziwką? A ty jesteś starym śmierdzącym capem z obwisłymi cycami i sflaczałą zarośniętą pizdą skoro przed wyrzuceniem sama prubowałaś wibrator to również jesteś kurewką..

Gość jesteś taka zabawna
Ah... jakie to zboczenie? Dobrze ze dziewczyna się zaspokaja.

Gość gość
Co za debilne prowo. Musisz byc oblesnym pedalowata c***a

wiesz co kobieto jestes żałosna masturbacja to normalna rzecz i zreguły praktycznie każdy to robi wiec przestan strugać świętoszkę bo pewnie tasujesz sie kilka razy dziennie i robisz corce sceny i najlepiej bedzie moze dla ciebie jak pójdziesz moze na zakonnice bo stego co wyczytałem to jesteś prosta jak budowa cepa

wiesz co kobieto jestes żałosna masturbacja to normalna rzecz i zreguły praktycznie każdy to robi wiec przestan strugać świętoszkę bo pewnie tasujesz sie kilka razy dziennie i robisz corce sceny i najlepiej bedzie moze dla ciebie jak pójdziesz moze na zakonnice bo stego co wyczytałem to jesteś prosta jak budowa cepa

Gość gość
Powinnaś odkupić.

Gość gość
masakra... masturbator? To już lepiej jakby kogoś zabiła i dostała karę śmierci!! wydziedzicz ją i wygnaj z domu, nic już z niej nie będzie, to przecież szatańskie nasienie! to nie córka, to jest zboczeniec jakiś, nie człowiek ale zwierzę... oooooooooo....

Gość gość
ale guuupia matka z ciebie,świętobliwa idiotka,i jaką niby rozmowe polecacie z matka o pragnieniach cipki ? do dorosła kobieta czy ci się podoba czy nie a nie twój bobasek

Gość gość
Prowokacja na dwie strony. Nawet mi się czytać nie chce. Czego ludzie nie zrobią, żeby popisać o seksie.

Gość gość
Kobieto ciesz się, że to tylko wibrator. Ja swoją 16 letnią córkę przyłapałam uprawiającą seks z facetem po 40 :( Niestety ale dzisiejsze dziewczynki już takie są nic na to nie poradzimy. Na szczęście mam starszego syna i on mi wstydu nie przynosi. Lepiej mieć dziś syna niż córkę. Takie czasy. Kiedyś to z chłopami były problemy a dziś mamy odwrotnie.