Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarynka88899

Zakochalam sie w sasiedzie swoim,

Polecane posty

Gość katarynka88899

i planuje wyslac mu list ze swoim nr tel., bo nie mam innej opcji na skontaktowanie sie z nim, z tego powodu, iz sie przeprowadzilam i wiecej sie nie widujemy..Czy wyslac czy nie? Czy czekac, az spotkamy sie kiedys moze przypadkiem? Dodam, ze nie mam 20 lat..sporo wiecej..

a ile masz lat ? bo jak 12, to wypada. powyzej, to raczej wyjdziesz na desperatke :O

Gość katarynka88899
ja mam 33 lata, on 49

Gość marysia ma rysia
lubisz stare fiuty

jestes wiec mocno przejrzala kobieta. ten sposob nie polecam. odbierze to, jako narzucanie sie mu. jesli spodobal ci sie dopiero teraz, kiedy musialas sie wyprowadzic, to tez wyglada nieciekawie. mialas swoj czas ;) ale wszystko mozna inaczej zaplanowac. mozesz przeciez spotkac go jeszcze w innych okolicznosciach. poza wszystkim, uwazam, ze to stary dziadek. 49 lat, to juz niestety facet prochno. nigdy bym takiego nie chciala. no coz ale ja mam 26 lat i nie musze sie martwic brakiem powodzenia. 🖐️

Gość katarynka88899
stare prochno mowisz??? hhmm... to stare prochno jest wspaniale moja droga i zycze ci takiego prochna.

nie zycz mi tak zle :D ja bym go nie chciala bo jest stary. faceci w tym wieku sa malo dyspozycyjni. im trzeba uslugiwac, nie mowiac juz o bardzo waznych sprawach, chyba sie domyslasz o jakich? ;)

Gość katarynka88899
mowisz o niesamowitym i nieziemskim pozadaniu? O drzacych nogach, dloniach, o cieple, ktore cie zalewa, gdy go widzisz..o tym, ze moglabys umrzec przy jego " starczym " boku..

Gość katarynka88899
a ja kocham go!!1 i napisze do niego list i dam mu swoj numer i niewazne co bedzie i co wyjdzie.. wole zalowac, ze zrobilam cos, co zaprzata moje mysli, niz nie zrobic tego.. nie mam za wiele do stracenia...

Gość majtki mu wyslij
a on ci wyśle pampersa

moja droga. umieraj sobie przy kim chcesz. kogo to w koncu obchodzi bardziej od ciebie? milych snow, pa ! :D 🖐️

Gość katarynka88899
pa pa ja napisze ten list

Gość katarynka88899
tak jak zawsze pisze.. po alkoholu pisze a na trzezwo nie ... a POZNIEJ TO CHCE PISAC TYLKO ALE SIE BOJE...

Gość katarynka88899
KONDZIO!! naprawde mam napisac???

napisz i idz dzisiaj jeszcze wyslac, tylko przestan juz smedzic kobieto bo pozna pora 💤, pa ! 😴

Gość katarynka88899
u mnie 12 w poludnie

w samo poludnie, jak w kowbojskim filmie. nic ciekawego nie piszesz, poza tym, ze chcesz ten list napisac, wiec go pisz i znikaj bo zal mi takich ludzi, ktorzy sie trudza zakladajac tematy, a nic sensownego w nich nie zawieraja poza wlasnym porabanym ego. u mnie jest 2:30, ide wiec spac, a ty pisz do tego dziada jesli laska :P, ponowne papa! 👄

Gość katarynka88899
idz spac, bo nikt cie tu nie prosil o twe wywody na temat wieku.. poza tym to forum o temacie uczuciowym i o tym pisze wlasnie.. ty paranojo.. to ty tu siedzisz i robisz laske, ze siedzisz.. marudzisz, ze pozno, to idz spac...proste.. jeba.na suko pierdolona szmato kur.wo

Gość katarynka88899
ssij jaja kurze paparuchu

do autorki: podziwiam kunszt wypowiedzi. ide juz spac lecz nie dlatego, ze to ty mnie tak pieknie 'prosisz', a z uwagi na pozna pore. tobie przydala by sie odobina kultury w postach. ciezko ci bedzie uwiesc tego sasiada, a jeszcze ciezej bedzie jemu z taka osoba sie zylo. wyrazy wspolczucia i to ogromne ! 🖐️