Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matyldaxp

zaczynam wiosenne porządki w swoim ciele

Polecane posty

cux,niezły pomysł wypróbuję te malyszowskie na palcach,mam kołkowate łydki,warto wysmuklic :)

Gość alohalo
cwiczenia klatki piersiowej na pewno, a tak poza, chyba nic wiele nie mozna zrobic,-poprzez cwiczenia troche mogą sie podniesc, ale nie ma co spodziewac sie spektakularnych sukcesów, najwazniejsze aby były zdrowe:)

Co do biustu Najważniejsze, aby był zdrowy! I trzeba umieć także odpowiednio dobrać stanik. Dużo jest w necie artykułów na ten temat.

biust mam zdrowy,ćwiczenia robię,stanik tez odpowiednio dobieram ale po zdjeciu stanika,lepiej nie mówić

matyldaxp u mnie to samo...dzieci nie mam, a piersi zwisają jak dwa balony, z których uszło powietrze.

cholera cux,ja tez nie mam dzieci,a biust w opłakanym stanie :( , nigdy tez nie miałam gwałtownych wahań wagi

u mnie też gwałtownych wahań nie było, co prawda zrzuciłam wiele kg, ale działo się to przez 2 lata stopniowo.

zastanawiam sie nad maską guam na biust,bardzo pojedrnia skórę,plus ćwiczenia i odpowiednie staniki no i zimne masaże,moze coś osiagniemy

własnie ja nie umiem nawet jednej pompki zrobic,tylek mam przy podlodze i tyle tylko ręce zginam i prostuję

u mnie tez jest kiepsko z pompkami- mam strasznie słabe ręce, a nie robie takich normalnych pompek tylko te tzw. damskie (na kolanach)

Gość Kala1985
heh, przyznam że wiosenne porządki to raczej źle mi się kojarzą, bo ze sprzątaniem:) albo ewentualnie z wiosennym oczyszczaniem organizmu. też właśnie od pewnego czasu nad tym pracuję. na początku próbowałam 2 dniowej głodówki, ale tylko źle się po niej czułam i nie miałam wrażenia, że mój organizm jakoś lepiej się potem "czuł". dlatego postanowiłam poszukać czegoś innego i znalazłam kilka porad jak oczyścić organizm z toksyn nie pozbawiając go przy tym energii, a siebie dobrego humoru:) polecam i życzę powodzenia: http://www.klubdobrejenergii.pl/ekspert_radzi/porady.html/10/

Gość alohalo
hej...czyli od jutra działamy z odzywianiem?:)..ja jeszcze dzisiaj sobie pofolgowalam, ale jutro juz koniec z obzarstwem:)... a co do biustu, to może to tez sprawa rozmiaru? ja mam A, więc wiadomo, nie bedzie wisiał bo nie ma co:)hehe- jest mały, kształtny i chyba jędrny jak na moje lata, dlatego dziewczynki nie martwcie sie, tylko cieszcie ze ma wam co wisiec:)pozdrawiam

Gość alohalo
witam....dzisiaj jak na razie tylko kawa- której sobie nie odmowie....i hebatka...potem sie zaobaczy:)milego dnia

Walka z cellulitem bywa naprawdę uciążliwa i niestety, ale nie zawsze udaje się ja wygrać. Moim zdaniem najlepsze są wszelkiego rodzaju masaże, które pobudzają krążenie, w połączeniu z jakimiś peelingami czy ogólnie dobrymi kosmetykami mogą przynieść oczekiwany skutek.

Gość alohalo
cwiczenia przede wszystkim, poza tym w miarę zdrowe odzywianie i peeling....:)

Gość winowajczyni
ja tez, ja też :) zgubić 5 kilo poprawić stan cery- katastroficznie okropnej zniszczyc cellulit kropki po depilacji na nogach przestac obgryzac paznokcie isc do dentysty widzicie, ja to mam do roboty och zycia mi nie starczy. katastrofa ze mna :(

Gość szlangeee
Czesc Dziewczyny! Mogę się przyłączyć? Moje cele do lata: -zrzucić 5 kg -zredukować cellulit -poprawić kondycję -zadbać o włosy i skórę -jeść więcej warzyw i owoców Jak narazie staram się stosować dietę mż, robie peelingi, staram się nie suszyć włosów suszarką i nie mordować ich prostownicą- zobaczymy co mi z tego wyjdzie :)