Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matyldaxp

zaczynam wiosenne porządki w swoim ciele

Polecane posty

Gość ta super z radomia
dziewczynki mogę się przyłączyć? Moje założenia: * schudnąć a tak dla odmiany 5 Kg:) * ujędrnić skórę * iść do dentysty * dopieścić włosy:) * zacząć biegać i ćwiczyć, * zacząć zdrowo jeść * zmienić troszkę garderobę * podnieść pupkę:P a jak to osiągnę kupić super bieliznę i zaprosić Tż na prywatny pokaz:P

No witam dziewczyny. U mnie tak sobie powiem szczerze-nie widzę jak narazie żadnych większych efektów.Dziś zaszalałam i zjadłam pizze.No wiem,że niezbyt zdrowe, ale miałam taką ochotę,że masakra:)A tak poza tym to jakoś brzuszek nie spada, no ale myślę,że trzeba czasu na to.Jakie polecacie ćwiczenia na wieczór?Przyznam,ze jak wrócę z pracy to jestem padnieta, ale może jak pogoda sie poprawi to zaczne biegac od przyszłego tygodnia. Kurcze moim celem jest tez rozkochac w sobie takie przystojniaka z pracy,hmmm....Trzeba coś wymyslec:)

Witam dziewczyny! Moja cera ma straszny kolor ziemisty;|| co mogę zrobić,żeby ładnie ją rozświetlić? Znacie jakieś sposoby?

sandrusia,kupilam ostatnio w drogerii maseczke karotenowa,na problem z cera,o jakim mowisz,zrobilam piling nalozylam pierwszy skladnik,potem drugi skladnik maseczki,platki nawilazjące na powieki i powiem ci ,ze po takim zabiegu buzka robi sie fajna,zaraz podam ci dokladna nazwe_maseczka + serum karoten bielendy-w saszetkach,polecam :) i witam wszystkie nowe dolaczajace do nas kobietki

u mnie kilogram mniej :),cellulit chyba troche mniej widoczny,mocno pojedrnila mi sie skora biustu,a u Was? jakie zmiany?

Gość ta super z radomia
a u mnie eh... weszłam wczoraj na wagę a tam 60;( co prawda jestem w trakcie okresu ale i tak mnie to bardzo zdołowało:( wczoraj zrobiłam sobie peeling całego ciała później balsam och...cudownie:) Matyldaxp po czym co ta skóra tak pojędrniała?zdradź tajemnice:) Miłej niedzieli życzę:*

Hej.No ja tez po zwazeniu nie zauwazyłam różnicy, bo nadal u mnie 60.Ale nie jest zle, najwazniejsze to zdrowo sie odżywiac, a te kilogramy mysle,ze pomalutku będą spadac.Martwi mnie tylko cellulit i pękające naczynka na nogach-to wygląda okropnie.Macie może podobny problem dziewczynki?

ta super z radomia dostalam przy okazji zakupu kremu antycellulitowego Eveline(ten czerwony),próbkę serum do biustu taka rózowa tubka TOTAL push -up superskoncentrowane serum modelujace do biustu z serii slim extreme 3d Eveline.Robilam codziennie wieczorem delikatny piling brzoskwiniowy ST.Ives(przeznaczony do twarzy),potem masaż szorstkim recznikiem i wmasowywalam okreznymi ruchami to serum,potem mocno podtrzymujacy stanik ,kupilam sobie taki bezszwowy modelowany laserowo na noc i powiem ,ze biust jest znacznie bardziej jedrny niz byl,oczywiscie nie jest to efekt skalpela ale po kilku dniach cos drgnelo,wiec na pewno u mnie to dobra droga,moze bedzie jeszcze lepiej :)

czerwcowa noc,moze pozamykaj te naczynka laserowo,poki jest ich malo i sprobuj stosowac preparaty z kasztanowca

Gość serowaKarykatura
a ja mam dylemat jak sie pokazac z tymi rozstepami w szortach czy sukience . Jak sie tego ustrojstwa pozbywacie? mam na mysli kosmtyki bo na to jeszcze mnie stac a ingerowac operacjami bym nie chciala]

polcem gumowe banki chińskie.. tz masaż nimi.. dla jędrności i pozbycia się cellulitu .. jak nie macie skłonności do żylaków.. to jest najlepszy sposób, polecam!!

Ja bym chciała skutecznie pozbyć się cellulitu. Znacie jakieś fajne sposoby? Ja słyszałam o tym nowym programie stop-cellulit, który podobno działa rewelacyjnie i pomaga pozbyć się "pomarańczowej skórki". Polega na połączeniu odpowiedniej suplementacji oraz diety z terapią falą akustyczną na obszary ciała dotknięte cellulitem. Ale nie wiem czy warto, znacie może jeszcze jakieś inne sposoby? :)

Ja też zaczynam walczyć ;) Tak więc przyłączam się do Was dziewczyny. Chciałabym zrzucić jakieś 5 może 6 kilogramów i przede wszystkim wyszczuplić nogi. Poza tym, cellulit też niestety daje o sobie znać tak więc trzeba zabrać się za intensywne ćiwczenia :)