Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BIGŁyk

Odmówiono kredytu..

Polecane posty

Gość BIGŁyk

czy jesli jeden bank odmówil mi kredytu i zostało to przekazane do BIK-u to ma jeszcze szanse dostac kredyt w innym banku? Mowa o kredycie hipotecznym.

Gość amaletta
moim zdaniem oczywiście..

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jasne, spróbujcie w innym

Gość BIGŁyk
troche mne to przeraza bo problemy z kredytem m od kilku miesiecy, inny bank zaoferowal mi kredyt na nizsza kwote i mam zdecydowac czy podpisze umowe ale troche s boje ze np. sie okaze ze poopnie wydal decyzje i odstapi od umowy.. czy to sie zdarza?

Gość a nie pomyślałaś że po prostu
nie stać cię na ten kredyt? Bank nie robi ci na złość, tylko realnie ocenia twoje finansowe możliwości.

Gość bank moze odstąpić
? przeciez akty notarialne sprzedazy są podpisane przed wypłatą kredytu:/ To co wtedy, tracisz mieszkanie?

Gość bank moze odstąpić
rzecz w tym że jestem osobą samotną, a one sa w najwiekszej grupie ryzyka dla banku..myslalam zeby dobrac wspolkredytobiorce.

Gość BiGŁyk
zdaje sobie sprawe, tym bardziej ze teraz jest bardzo ciezko o kredyt ale wiem ze od maja bezie jeszcze trudniej dlatego kombinuje.

Skoro iiny bank zaproponowal Ci nizszy kredyt,a Ciebie to satysfakcjonuje,to idz i zapytaj czy oferta jest jeszcze aktualna.

Gość iuuyiuy
jesli jestes w bik-u to nie masz zadnych szans..zreszta w ogole marnie oceniam twoje szanse..wiem ze jak my sie staralismy bylo okropnie ciezko a teraz jest gorzej..dopiero po roku czasu dostalismy,zwiedzilismy wszystkie banki i szczerze mowiac juz mialam sobie odpuscic..tak wiec nie szykuj sie za bardzo na ta kase,moze byc ciezko...