Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczukujacaodpowiedzi

wrocic ?

Polecane posty

rozstalam sie tydzien temu z chloakiem po 2,5 letnim zwiazku nie boli mnie to zbytniu gdyz powodem naszego rozstania bylo obrazanie mnie wyzywal mowil ze ubieram sie jak szmata kiedys zdjal czapke z mojej glowy i wytarl nia w samochodie szybe a kiedy np. nie mialam ochoty sie z nim kocham w danym momencie wyzywal mowil ze moge spierdalac. KIedy uslyszal ze koniec z nami przyszedl do klasy i na jej forum przeprosil mnie z kwiatami ja wyszlam. Od tygodnia placze i powtarza ze sie zmieni. Ja nie wiem czy mu wierzyc mowi sie ze kwiaty dane nie szczere wiedna one zwiedly juz na drugi dzien rano.. moze to jakis znak... Poznalam chlopaka spotykamy sie czasem on jest dla mnie dobry mowi ze chce zebym byla szczesliwa bo wie co przezylam. Powinnam dac sobie szanse w drugim zwiazku czy wrocic do poprzedniego bo moze faktycznie on sie zmienil... Choc rzeczy ktore robil nie zdarzaly sie raz on przepraszal i tak w kolko ale moze teraz faktycznie sie zmienil ? Co byscie zrobili ? Prosze o radę :)

Gość nie0nie
nie wracaj, skoro były juz odejscia i powroty a w nim żadnej zmiany, to po co? zajmij sie tym, co teraz daje ci siłe - moze tu ci wyjdzie lepiej! a jak wrócisz, a znów nie wyjdzie, to będziesz załować i to mocno

???

musisz sama czuc czy tego chcesz czy nie.czy dasz rade znowu znosic upokorzenia..no chyba ze faktycznie czlowiek sie zmieni,tylko moze na jakis czas. ja osobiscie bym nie wracala juz za sam fakt ze kilkakrotnie byl w stosunku do Ciebie beszczelny. daj sobie jeszcze czasu.

ten drugi facet jest opiekunczy mily rozumie mnie tylko ze moze tak bedzie na poczatku ? Kurcze boje sie kolejnych zranien..

??

wypowie się ktoś ?

Gość nigdy nie bedziesz
pewna, czy kolejny Cię nie zrani, ale do byłego nie wracaj- nie zdarzyło się to raz więc wiecej niż pewne ze powtórzy się kolejny

to nie byl raz to bylo wiele razy ;)

Gość jako doswiadczona
kobieta mowie-nie wracaj absolutnie. Nawet gdyby sie zmienil (absolutnie nie wierze w to) , dla Ciebie jest za pozno.Braku szacunku nie sposob odbudowac-niestety.

nie wracaj bo on i tak nie wykorzysta danej mu szansy .. ty daj sobie szanse zaczynajac znajomosc z tym nowych chłopakiem zycze ci szczęscia

Gość PP123
Nie wracaj. On się nie zmieni.

nie kazdy jest taki sam niestety po rozczarowaniach w zwiazku boimy sie na nowo zaufac przenosimy podejrzenia na nastepce naszego chlopaka. Otoz kochana kazdy jest tak inny ze nie ma 2 takich samych ludzi na ziemi moim zdaniem powinnas jak najszybciej zakonczyc raz na zawsze poprzednia znajomosc on sie nigdy nie zmieni rozumiesz?> jesli do niego wrocisz dasz mu przyzwolenie na takie zachowania pomysli " skoro raz 2 mi wybaczyla to pewnie mnie musi strasznie kochac bede wiec tak robic zawsze ona i tak ze mna bedzie" mozesz stracic tym samym tego nowego wartosciowego czlowieka ty decydujesz czy chcesz byc w zyciu szczescliwa jesli nawet ten nowy okaze sie nie taki jak potrzeba poszukasz innego i tak nigdy nie zatesknisz za poprzednim bo nie bedzie za czym kiedys z czasem to zrozumiesz ale jeszcze jestes widocznie w szoku skoro tego nareazie nie widzisz ps. odnosnie kwiatow zgadzam sie zawsze od nieszczerych facetow od razu wiedly a od takich ktorzy mnie kochali staly nawet miesiac;)

dziekuje Wam :* potwierdziliscie to nad czym sie zastanawialam ;)

a czy jest sens wrocic tylko dlatego ze on cierpi ?

Gość LOKLOK
Ludzie zmieniaja sie tylko pod wplywem duzej traumy.

ludzie sie nie zmieniaja:) co cie to obchodzi ze mu przykro w zyciu trzeba byc egoista tylko i wylacznie:) chcesz byc z kims z litosci? zaraz znowu by mu odwalilo jestem pewna:)

Nie

gimnazjalisce? Jestem w klasie maturalnej i nie nudzi mi sie tylko szukam porady jak kazdy tutaj

gimnazjalisce? Jestem w klasie maturalnej i nie nudzi mi sie tylko szukam porady jak kazdy tutaj