Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 901501

ślub - Prezent dla rodziców - podziekowanie

Polecane posty

Gość 901501

Witam WAS. macie jakieś pomysły na prezent dla rodziców??

Gość zakłopotana panna młoda
kosz słodyczy lub kwiaty

Gość maRTa maRTynka
kosz ze słodyczami to dobry pomysł. Za bukiet trzeba zapłacić co najmniej 150 zł, po 3 dniach kwiaty padną wiec będą to pieniądze wyrzucone w błoto. Możecie też stworzyć album, w którym będą zdjęcia twoje z rodzicami od momentu twoich narodzin do dnia ślubu- super wzruszający prezent.

Gość 901501
a co myslicie o tych ramkach z wieszykiem(podziekowaniem) ja spodkałam sie tez z zestawem filiżanek niewiem czy to dobry pomysł??

Gość fgfgffg
Dla Ojców po dobrej butelce a dla Mam poradnik "Jak być dobrą teściową"

Gość ramki to typowe kurzołapy
podobnie jak dyplomy, upiorne kryształowe serca z dedykacją czy plastikowe pseudooskary... a fotoalbumy/fotoksiążki to tak oklepany pomysł, że obsługa w punktach foto podśmiewa się juz z młodych par, co koniecznie chcą rodzicom "wzruszający" prezent ofiarować... Inny dość popularny, a sympatyczny pomysł to ofiarowanie rodzicom vouchera na kolację w dobrej resturacji (nich odsapną po ferworze przdślubnych przygotowań i spędzą czas z sobą), czy na weekend w SPA. Albo dla mamy karnet do kosmetyczki/SPA, a dla taty zaproszenie na dobre łowisko.

Gość 901501
zgadam sie co do tych ramek i innych takich:) ma jeszcze ktoś jakiś pomysł??

Kwiaty plus kosz słodkości i innych delicji. Po ślubie dostana od nas jeszcze fotoksiażki z zdjęciami ślubnymi. Wybitnie mi się te wszystkie dyplomy, grawerowane serduszka i plastykowe książki nie podobają. Tandeta i kurzołapy.

mnie podoba się pomysł albumu specjalnie dla rodziców właśnie od lat najmłodszych poprzez kilka lat,kilkanaście aż do czas ślubu.miła pamiątka. można dopisać jakiś wiersz/cytat.

Gość 901501
pomysł z koszykiem i słodyczami jest swietny, wiecie gdzie mozna zamówic taki kosz?? album tez fajny, ja tez myslalam o zestawie filizanek co myslicie??

Gość a ja mam taki pomysł
wielki kosz z różnymi rodzajami alkoholów, przy każdym mała karteczka z dedykacją np: koniak (jakiś tam) na długie zimowe wieczory....szampan na specjalne okazje itp.....

Gość jenk
A co rodzice nie dorobili się zastawy? a album ze zdjęciami od narodzin do ślubu sama zrobiłam moim córkom, bo to ja robiłam i zbierałam zdjęcia przez wszystkie lata.To One cieszyły się z tych zdjęć...

wiecei ja mysle ze takie rzeczy jak kwaity czy wodka to nie jest najpelsza pamiatka bo to zaraz zwiednie czy sie wypije i za 20 lat nawet nie bedzie sladu po tym a tak cos takiego pstawisz i bedzie stalo i zawsze bedzie przypominalo to piekna chwile podziekowan dla rodzicow na weselu

Gość 901501
jenk - tu nie chodzi o dorabianie sie zastawy tylko cos praktycznego. na allegro ogladałam ale nie podobaja mi sie taki szklane ramki...

jak kto woli ja np wole taka plastikowa ramke bo wiem z ebedzie stala i bedzie zawsze przypominac ten dzien nie tylko rodzicom ale takze dla nas kiedy bedziemy patrzec na to

Gość adssdasaddas
Moi rodzice mają album..od samego począku mamy wspólne zdjęcia, to po co tworzyć kolejny

Gość 901501
albóm mozna dac ale po slubie ze zdjeciami. wydaje mi sie ze taki od narodzin to pamiatkla rodzinna wiec to własnie rodzice maja. wkoncu sami pewnie robili te zdjecia.

Gość poprawka poprawki
szklana ramka wyglada jak obrazek na płyte nagrobną.

konieczna- nie obraź się ale dla mnie takie grawerowane serce to szczyt kiczu. W życiu bym czegoś takiego nie chciała we własnym domu. I wiem ,że moim rodzicom też się nie spodoba. Poza tym, ślub to nie pożegnanie z rodzicami. Więc po co jakieś tandetne pamiątki? Żeby łapały kusz na szafce? Na pamiątkę będzie piękny album. Ktoś pytał gdzie można zamówic kosz. Można zamawiac npw kwiaciarni , my akurat w markecie zamówimy. Spakują dokładnie to co wybierzemy. A wiemy co rodzice lubią;-)

Gość jakie koszmarne te rameczki
z kiczowatymi dedykacjami... i jeszcze obklejone kwiatuszkami z pasmanterii - wyglądają jak zrobione przez gimnazjalistkę na zajęciach z ZPT... A albumy rodzinie tworzy się latami i klecenie fotoksiążki "bo wypada" i "kuzynka wnuczki wujka Kazia tak zrobiła" to pomysł podobie udany, jak wożenie święconej wody na Jasną Górę...

Gość 901501
wszyscy mądrzy:) zamaist dac propozycje fajnego prezentu, łatwiej wszystko krytykowac. to moze lepiej sie nie wypowiadac co....

ja ndalam tylko przyklad tych serduszek sa np ciekawe imitacje ksiażki z grawerem to zalezy od tego kto co lubi ja np lubie takie pamiatki bo po koszu ze slodyczami zostana chyba tylko papierki a kosz i tak kiedys sie ywrzuci bo przewaznie wklada sie tam kwiatki kosz sie polamie i na smietnik ale to jest kazdego wybor co chce ktos lubi pamiatki ktos lubi kwiaty a ktos inny cos jeszcze innego sa gusta i gusciki...

duzo osob krytykuje moj pomysl gdyz sami sa juz po slubie i dali swoim rodzicom jakies marne kosze z kwiatkami itp po ktorych juznic nie ma oprocz jakis tam wspomnien przy okazji ze je dostali

No jasne- lepiej dać "imitację książki";-) ciekawe co sprawi większą przyjemność;-) coś co się lubi czy plastikowe badziewie.

Gość prezenty...
Moi znajomi wymyślili duże kosze z delicjami tj. dobre winko, słodycze itp.

Gość 901501
zostanmy przy tym ze każdemu podoba sie cos innygo.