Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdsjdsjsd

Witam dziewczyny,PREPARATY NA ŻYLAKI

Polecane posty

Gość kdsjdsjsd

CHCIALABYM CO SADZICIE O LEKU NA ZYLAKI PHLEBODIA? CZY MOZE ZNACIE LEPSZE JAKIES? BARDZO PROSZE O RADE DZIEKUJE

stosowałam Phlebodie,tabletka tragedia,kanciasta,duza klei sie do języka,trudna do przełknięcia,mimo ze nie mam zadnych problemów,z połykaniem nawet najwiekszych tabletek,wiec nie polecam,na pewno moge polecic Vessel DUe F,drozszy ale w działaniu znacznie skuteczniejszy i wystarczy stosować raz na pół roku

Gość kdsjdsjsd
a ile kosztuje,bo wiem te ta Phlebonia to wydatek 50 zl,a co ma w skladzie ten lek o ktorym piszesz i czy mozna go kupic bez recepty? dzikuje:)

Gość kdsjdsjsd
a mozesz mi jeszcze powiedziec jaki masz problem z żylakami? ja mam ledwo widoczne zyły,ale pod lewa noga,widac juz znaczne żyły,smaruje Lioton 1000( strasznie drogi) i biore tabletki ktore sama kupiłam ale lekarz przepiasał mi wlasnie phlebodia,ale po moim mi trcohe te zyły ''weszły do środka'' w czwartek ide na usg żył dodam jeszcze ze bola manie strasznie nogi wieczorem,jak caly dzien pracuje,zadko chodze w butach na obcasie,ale pewnie ebde mialazylaki bo to dziedziczne

Gość kdsjdsjsd
ten lek jest na recepte,wyczytalam ze do zył głebokich,ale popytam o to mojego chirurga,na pewo mi cos powie na ten temat,ale jak bys miala ochote prosze napisz mi jak dbasz o swoje zylaki?

Gość kdsjdsjsd
hallo

Gość venotrex jest dobry,ale
on nie ma w skladzie diosminy,a chyab o to wam chodzi

Gość czy ktos z was mial jescze