Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojml

Zawodówka samochodowa i fryzjerska?

Polecane posty

Gość ojml

Co myślicie? Mój syn powiedział że chce idź do zawodówki samochodowej! Moja córka do zawodówki fryzjerskiej! A mnie jest wstyd, mimo że sama skończyłam zawodówke handlową.

Gość niech idą gdzie chcą
co tobie do tego? wcześniej opuszczą dom :)

Gość taka rodzina
wnuczki tez pójdą na pierogarstwo

Gość ojml
Ale ja bym wolała żeby jednak mieli matury. Dzieci mojego rodzeństwa są już na studiach, a moje ledwo ciągną na dopach w szkole. Czasami dostają trójke. Jest mi wstyd że mam takie dzieci tępe.

Gość zazdroszczę ci..
jesteś prawdziwa szczęściara!!!! takie dzieciaki to skarb! niech idą , fach będą miały w ręku.

Gość zazdroszczę ci..
moje mają matury i co ? i koniec! :O bo mają dość.

Gość ojml
Ale ja chce by one poszły na studia! A nie harowały za marne grosze. Z resztą w tych czasach zawodówka nic nie znaczy.

Gość zazdroszczę ci..
sama piszesz ,że idą na samych doopach:D ważnie ,że będą robiły to co chcą. A ty codziennie nowa fryzura:) no i samochód będziesz miała zawsze na chodzie-to sie liczy:D

Gość ojml
I co z tego że na samych dopach, już znalazłam dla nich prywatne liceum.

Gość zazdroszczę ci..
a po tym liceum znajdziesz im prywatne studia a później prywatną prace? :D żal mi ich , mają okropną matkę!

Gość uwierz mi niech ida do
zawodowki. Sama jestem na studiach ale skonczylam prestizowe liceum i zawsze bylam chetna do nauki. jest pare oosb ktore dostalo sie z rezewy na studia nie lubi sie uczyc. Nie,ze tumany. Nie kazdy musi konczyc studia. Beda miec fach w reku to najwazniejsze. Po co maja isc na prywatne byle jakie studia a potem co? OSOBY PO PRYWATNYCH STUDIACH Z REGOLY ROBIA POTEM KURSY RZEMIESLICZE I I TAK PRACUJA JAK PO ZAWODOWCE. jesli nie chca sie uczyc. Ich wybor. Fryzer- dobry zawod. Moze kiedys skonczy lo zaocznie. Potem moze jeszcze studium fryzjerskie.

Gość uwierz mi niech ida do
Rozumiem Twoj zal. Wydaje Ci sie,ze najlepsza prace znajda po studiach i tak bylo 20 lat temu. teraz jest inaczej. Ciezko o dobra prace. Stanowiska przechodza najczesniej z pokolenia na pokolenie. Np. moja matka jest architektem ja bede i przejme interes. Moj ojciec jest prawnikiem moja siostra konczy prawo u niego zrobi applikacje i bedzie w rodzinnej kancelarii pracowac. Kazdy ma swoje miejsce mnie nikt do nauki nie przymuszal, siostry tez. Brat byl "nieukiem" skonczyl samochodowke. No i trudno. jego wybor. Jego zycie. Chce tak zyc niech zyje.

moj tez wybiera sie do samochodowki fajnie,ze bedzie zajmowal sie tym co lubi tak naprawde robic:) Nie ma nic gorszego jak praca z przymusu:O

Gość bez nicka i podszywów
zawodówka niby nic nie znaczy ??:O a kto niby piecze chleby, piękne torty ?? żal mi twoich dzieci że taką matkę mają :O

Gość śmiech na sali*
zostaw te dzieci nie męcz ich i nie zmuszaj do czegoś czego nie chcą !! fryzjerka i samochodówka to niby nic nie znaczące szkoły? wiesz co ty babo piszesz? mam nadzieję, że to durna prowokacja bo aż strach pomyśleć, że takie mamuśki istnieją :O