Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koralowa_dziewczyna

4 tydzień ciąży a jedzenie?

Polecane posty

Gość koralowa_dziewczyna

hej dziewczyny, dowiedziałam się niedawno, że jestem w ciąży, lekarz powiedział że to około 4 tyg. Mam pytanie jak dużo jecie? bo ja jestem cały czas głodna, i przez to że dużo teraz jem to mam już brzuch jak w 4 miesiącu... a wy na takim etapie ciąży jak dużo jecie? czy za każdym razem kiedy czujecie troche głodu?

Gość miałam tak samo
jadłam bez opamiętania, bo byłam tak głodna, w dzień i w nocy:O w 19 tc ważyłam już prawie 10 kilo więcej:O na szczęście od tego czasu udało mi się poskromić apetyt wydaje mi się, że w moim przypadku organizm od samego początku nadrabiał braki w wadze (przed zajściem w ciążę ważyłam 50 kilo przy prawie 170 cm wzrostu) w sumie w całej ciąży przytyłam prawie 20 kilo

Gość koralowa_dziewczyna
aha. kurczę jak tak dalej pójdzie to bedę wyglądała jak słoń i potem nie zrzuce tych kilogramow ! wrr

Gość juz m a m a
ja w poczatkowych tygodniach ciazy schudlam bo nie mialam wogole apetytu. wszystko mi smierdzialo, nawet potrawy ktore do tej pory byly moimi ulubionymi. dopiero po 13 tc zaczelam sie odzywiac bardziej prawidlowo, natomiast w 3 trymestrze mialam duzy przyplyw apetytu ale to bardziej z nerwow bo zaczelam sie bac porodu. w sumie w ciazy przytylam okolo 10 kg.

Gość miałam tak samo
spoko;) teraz się tym nie przejmuj, ale raczej staraj się jeść więcej w dzień by głód nie dopadał Cię w nocy ja, 3 miesiące po porodzie byłam jeszcze chudsza niż przed ciążą, a przecież przed zajściem w ciążę i tak nie ważyłam zbyt dużo;) widocznie musiałam tyle przybrać na wadze by urodzić zdrowe dziecko;)

Gość nbnmb nb
no to super ze masz apetyt, ja jestem w 7 tyg i wrecz przeciwnie..jem polowe mniej niz kiedys, dzieki bogu nie zygam, ale 0 apetytu.. a od slodyczy w ogole odzucilo..hmm zazdroszcze, zawsze myslalam ze jak bede w ciazy to wtedy sie nazre:D