Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie jest groszek

Mój facet jest babiarzem

Polecane posty

Gość gdzie jest groszek

zaczyna mnie to drażnić. Do każdej się uśmiecha i zaleca. Wydaje mi się że gdyby miał wybierać miedzy mną a jakąś przypadkową panną to by wybrał ją..Jeździ na stacje tam gdzie tankują dziewczyny i tam gdzie myją dziewczyny. w dodatku jego rodzinka sypie NIBY żartami żebym pilnowała go żeby mi nie skoczył do innej baby albo że czy się nie martwie ze się tak stroi dla kogoś..

Gość mój były tez miał ten problem
wkurzało mnie to jak jasna cholera w końcu się puścił z koleżanką może i nie pierwszy raz się puścił ale ja się pierwszy raz dowiedziałam spuściłam na drzewo i teraz wystrzegam się takich męskich lizi dupów postaw mu warunek a jak nie to spadaj od niego

Gość Zuasiza
ja wczoraj rzuciłam właśnie takiego babiarza szkoda nerwów

Gość nie innna
Babiarza łatwo poznać... No a co z takim, co ma wygląd babiarza. Sam mówi, że babiarzem nie jest ale... Już raz zrobił tak, że zaczepiał mnie, poznaliśmy się na czacie. Potem pół roku później zdobył mój nr gg i napisał do mnie, ale się nie przedstawił...więc byłam pewna, że piszę z takim innym.. No i jego dziewczyna zaoferowała mu sex przez cały tydzien... i on nie napisał już do mnie. Fakt, że nie wiedziałam z kim pisze. Dla sexu zostawia się miłosc?? No i..zastanawiam się, czy on coś nie kombinuje. Nie przedstawił mi się. To raz. Chciał poznac moje sekrety...nie mówiąc mi kim jest. No i tak szybko zrezygnował ..dla tego sexu....z nią. Zastanawiam się, czy on jak mnie zaliczy, nie wróci do niej? łatwo do niej wraca...wystarczył sex...który mu zaoferowała... wczoraj oglądałam film o kennedym i Jackie Kennedi...on też ją zdradza;ł..a potem do niej wracał...

Gość karotkaaaaaa
tez mam taki sam problem ze swoim facetem ;(

Gość nie innna
No i bardzo bym chciała wiedziec, czy mnie TEŻ podglądał przez mikrokamery...:( a wydaje mi się, że tak...od roku 2009 na pewno...jak nie wcześniej...

Gość gdzie jest groszek
Ja mam normalnie dość. Oglada się za innymi głowa mu chodzi że karku mało nie skręci podczas jazdy samochodem. NIe zdradza mnie ale oglądać sie uwielbia i dostawiać//

Gość eddda
a moj to dopiero by babiarz!!!

Gość Zuasiza
oj kobieto:) taki d...k zawsze zrdadza uwierz mi

Gość eddda
bral sie za mężątki, za podwładne swoje, jeden uklad tylko dla seksu bez milosc i niby. I ciagle szukal polowki i wierzy ze ja znajdzie, tylk oteraz czas unie ma. W ciagu dwoch lat mial ...6 kobiet...

Gość eddda
moj tez zlubia oko zawiesic" ale to mnie dziwni ja ktakim mozna byc, bo poza ta wada to normalnie chodzacuy ideal!!

Gość gdzie jest groszek
mam normalnie dość. teraz normalnie boje sie ze on mnie wszedzie moze zdradzić a ja go tak kocham staram sie....ale jestem naiwna i głupia

Gość eddda
wiesz, ja juz mam to na szczescie za soba. Ale i tak za dlugo to trwalo!!!

Gość gdzie jest groszek
Wiesz on jeszcze mówi że to ja wymyślam sobie bzdury

Gość eddda
obserwuj uwaznie jego zachowanie, moj byly tez na poczatku patryl za babami, zwrocilam mu uwage i przestal... ale t ojuz bylo dla mnie sygnalem ostrzegawczym:-)

Gość gdzie jest groszek
ja chyba wpadłam w paranoje teraz mam ochote go ciągle kontrolować ale on daje mi powody...ale powiem wam tak jak on widzi ładną dziewczyne to poprostu zachowuje sie tak nie naturalnie śmieje się na wszystko przytakuje nawet do sąsiadek czy moich znajomych każdą by wszędzie podwiózł zawiózł pomógł itp..

Gość karotkaaaaaa
ja jestem w takiej samej sytuacji... ufam mu i wierze ze mnie nie zdradzil, ale boje sie ze to zrobi :(

Gość eddda
jakbym o moim bylym slyszala, on tez zawsze byl chetny do pomocy i uczynny bardzo, czasem za bardzo;-)

Gość karotkaaaaaa
jak idziemy razem to odwraca sie czasami za ladnymi dziewczynami, ale jak juz jestesmy w wiekszym towarzystwie to potrafi nawet powiedziec....."ale bym ja chetnie zerż..." tak mi wtedy wstyd...:(

Gość gdzie jest groszek
tylko wiesz jak spotkam np z nim znajoma czy sasiadke to on sie jeszcze wypytuje kto to byl ile miala lat to mu mowie ze ze tyle a co spodobala ci sie?zaprzecza ...Naprawde nie wiem po co ja mu jestem potrzebna

Gość gdzie jest groszek
On to powiedział przy Tobie??!

Gość całkiem niezle ciasteczko
Nie babiarzem, tylko kurwiarzem. Nie szanuje cię, zdradza, albo bedzie zdradzał. Rób jak uważasz

Gość eddda
daj sobie spokoj za wczasu!!!! Wiem, co mowie:-(

Gość karotkaaaaaa
tak przy mnie to powiedzial ;( a jak mu pozniej to wytknelam to stwierdzil ze to tylko zarty, ze faceci tak juz mowia przy kumplach....

Gość gdzie jest groszek
karotka nam chyba pozostaje tylko silna wola i urwać to wszystko póki jeszcze nie zaszło za daleko. bo ja i tak już wysiadam latam za nim jak nakręcona i go sprawdzam to mnie męczy strasznie

Gość karotkaaaaaa
ja mojego nigdy nie sprawdzalam..... nie czulam takiej potrzeby... na moim kompuuterze mam zapisane jego hasla wiec moglabym wejsc i przeszperac wszystko- ale ja mu naprawde ufam ja nie chce od niego odejsc :( a ile jestescie razem?

Gość poszla do zakupy
jesli wam to nie pasuje to szukajcie innego. ja mam narzeczonego, i lubie kokietowac innych mezczyzn, mojego to nie denerwuje bo wie, ze inni sami sie prosza o byle gest a kocham tylko jego. mi to sprawia radosc i jest bardzo przyjemne, a jak ktos z tego powodu ma kompleksy to juz jego biznes.

Gość Tutti2222
Takich szmaciarzy trzeba zostawić i nawet nie oglądać się za siebie !! Nie zasługują na nic, może jedynie na strzał w ryja. To jest chora psychika.