Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bernadetkaaa.

moj facet jest jak dziecko!!!!!!

Polecane posty

Gość bernadetkaaa.

kolejna fota dodana na nasza klase (ma juz ich ponad 80, dokladnie 86 :O). z debilnymi opisami. jeszcze pal licho, ale ponad 80 fotek to jestem ja z nim, albo sama moja skromna osoba. i do tego debilne opisy: MY razem kroczac w przyszlosc, wyjatkowe chwile z moim kochaniem, moje najdrozsze sloneczko i ja, moje kochanie i misiaczek (tak mnie nazywa) no cholera jasna!! tez mam konto na nk, ale z jednym paszportowym zdjeciem. i nie cierpie tych jego fotek. kiedys sie wkurzylam i go ochrzanilam to wiecie co zrobil? skasowal mnie ze znajomych i zablkokowal galerie, zebym nie widziala zdjec :O dodam, ze oboje mamy po 24 lata.........

Gość mam pomysł
podpierdol hasło wejdź usuń zdjęcia

Gość bernadetkaaa.
stary znajomy - no wlasnie moj ma podobne foty. pal licho gdyby byl na nich tylko on, ale ja pracuje w urzedzie, na codzien jestem raczej elegancka skromna kobieta i on rowniez jest bardzo "wyjsciowy", a ktos wystarczy ze zajrzy na jego profil i zonk :O no wlasnie hasla mam do wszytskiego oprocz do nk, bo on wie co by bylo gdybym haslo zdobyla... trace sily przy nim :O

Gość hahahahahahahaha
usmialam sie z tego jak cie usunal z listy znajomych :D wspolczuje