Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mermoladka

apeluję o zachowanie u niektórych resztek swojej postrzępionej godności

Polecane posty

Gość Runner ...
Sama jesteś chamką kłamiąc tak publicznie, że myślisz ... I jeszcze afiszujesz się z brakiem tolerancji ... nie masz wstydu?

tak jak mówiłam przeciwnicy prezydenta Kaczyńskiego nie mają argumentow potrafia tylko obrazac osoby ktore nie wierza w drugą Irlandię Tuska ruuner to klasyczny przyklad

Nie, nie każdy jest chowany na Wawelu. I co z tego? Kogo o to obwiniasz? Lecha i Marie Kaczyńskich? Oświecę cię, bo pewnie nie zdążyłeś zauważyć, ale oni NIE ŻYJĄ. A skoro są martwi to mieli zerowi udział w sprawie ich własnego pochówku. Nie prosili się o to nigdy i myślę, że nie chcieli tego, ale nie do nich należała decyzja. Nie byli tępo zadufanymi w sobie egocentrykami którzy uważali ze wręcz muszą zostać pochowani na Wawelu. Więc zanim coś powiesz, to pomyśl. Nie obwiniaj o cos kogoś, kto nie miał na pewne sprawy żadnego wpływu.

do ruuner a dlaczego mam byc tolerancyjna ? nie nawoluje do kastracji gejow ani nie popieram nazizmu ale to ze moja wyśniona Polska rozni sie od twojej i ze w mojej jest miejsce przede wszystkim dla Polaków a nie Arabów Zydów czy gejow to moje prawo wyboru :)

Gość Runner ...
Ależ skąd ... nie winię zmarłych ... tylko pozostałych w tym was za ten obłęd który naglę opętał cały naród .. przynajmniej powierzchownie ... Bo ani na ulicach dzisiaj, ani też wy nie ślęczycie teraz przed tv gdzie wasze miejsce ... jak wynika z waszych wypowiedzi ...

Gość Runner ...
ania64 (blueandblue@wp.pl) - to tyle o twoim myśleniu .. Wiesz, że to nie jest zgodne z religią? Ok... zarzuć elokwencją i napisz dokładnie dlaczego to np. Żyd jest od ciebie gorszy... chętnie posłucham ...

Gość Runner ...
Na przykład dlaczego Albert Einstein był od ciebie wiele gorszy ... Jestem ciekawa co powoduje, że jesteś od niego lepsza ...

do runner Nie mówię ze jest gorszy . Ale ma swoj Izrael a nie moją Polskę to tyle. A ty juz nie zarzucaj elokwencją i nie wysilaj sie bo skonczyłam z tobą gadać :p

Gość Runner ...
Znani polscy Żydzi: Bruno Schulz, Julian Tuwim, Jan Brzechwa, Bolesław Leśmian, Jan Lechoń, Golda Tencer - aktorka, Szymon Askenazy ... Albo ci ...

obłęd? Więc mam tolerować, nie przepraszam, tolerować to mało-akceptować wszystkie chamskie wypowiedzi, jakiego typu już mówić nie będę. A wiesz dlaczego nie ślęczę przed tv? bo po pierwsze- w tv mydlą nam zawsze oczy a po drugie- nie dysponuję 4 godzinnym czasem który mogę spędzić przed pudłem słuchając jakiś wypowiedzi które w gruncie mają ten sam sens, tylko inaczej brzmią. Szanuję tych ludzi, uważam ich jak najbardziej za wartościowych i pogrzeb bym obejrzała, pogrzeb a nie szopkę którą z niego zrobiono.

Gość Runner ...
ania64 (blueandblue@wp.pl) - rozumiem, że ty dupska z Polski to nawet na wakacje nie wywozisz poza granice? Może w ogóle zamknij się w domu... bo większość firm ma przecież kapitał zagraniczny ... nie wiesz, czy nie od Żydów, czy Arabów ... więc pewnie nie pracujesz? Bo nawet budżetówka pobiera przecież podatki od nich ... więc z nich żyją ...

Gość Runner ...
Jan Paweł II wychowywał się z Żydem ... Bardzo się z nim przyjaźnił ... rozumiem, że gardzisz nim, za takie znajomości?

niektorzy powinni troche pomieszkac we Francji gdzie az czarno od Arabow , w Londynie posprzatac domy u Zydów i wtedy zobaczyliby czy oni Nas białych Polaków szanują :(

tego właśnie Mój Prezydent Polsce nie zyczył zeby w swoim kraju byc tylko robotnikiem u obcych a nie pracodawca .... dupsko woze czesciej niz ty :)

Gość wypowiedz z onetu o Kaczynskim
Kiedyś był świadkiem wypadku.Nie dość,że odwiózł poszkodowaną dziewczynkę do szpitala,to jeszcze dopilnował,by jej tam niczego nie brakowało.Przygarniał bezdomne zwierzęta z ulicy.Kochał i szanował swoją żonę.Do tego wszystkiego był patriotą i nie dawał się naginać chociażby Putinowi.To,że był tak lżony przez swój własny naród,jego żona zresztą też,to tylko powód do wstydu dla zdecydowanej większości Polaków.

Gość kamapama
oh oh biali Polacy tacy wspaniali a jednak rasisci..co nie ania?

Gość Runner ...
Czyli sama pchasz się do innych krajów, a innym do nas zabraniasz? :O żenada ... nie dziw się, że cię nie szanują, skoro sama nie potrafisz uszanować człowieka ... Jana Pawła II wszyscy szanowali, bo on szanował innych!

Gość Runner ...
Tak rasiści .. to smutne ... :O

Gość Runner ...
I rasistka uczy nas szacunku ...

Gość Runner ...
My się nie martwimy, my gardzimy rasistami!

Gość Runner ...
I to jeszcze pod przykrywką wiary ... chyba nie bardzo wie, w co wierzy .. Jan Paweł II widocznie jest dla niej obcym człowiekiem ...

Gość jak gdyby
Runner, nie zmieniaj tematu topiku, pisząc jakieś komenty rodem z kosmosu. A autorkę topiku gorąco popieram. Również jest mi wstyd za wszystkich Polaków, którzy oblewali pomyjami prezydenta. Natomiast ten obecny zryw jest przejawem nie tylko wielkiej sympatii wobec Jego osoby, ale równiez wyrzutów sumienia. Dobre i to:)

a ja gardze Wami i mamy remis :p a kto czyta ze zrozumieniem wie o czym mowilam i nie wspomnialam o rasizmie ...

Gość Runner ...
Spluwam i odchodzę zgorszony ... :O

Gość Runner ...
Brak tolerancji to jest właśnie rasizm ... ale z taką inteligencją to my sobie nie pogadamy ... fuuj ... :O

Gość Witam w dobrym duchu
Polacy zawsze mają jakieś ale...:O Niestety w Polsce praktycznie inteligencja wyginęła, mamy wyłącznie ludzi z wyższym wykształceniem, ale to nadal KLASA ROBOTNICZA. Dlatego nie można za wiele wymagać, bo kto miał im wpoić pewne ideały i zasady? np. takie, żeby nie zostawiać odchodów w swoim gnieżdzie 🖐️

dobrze by bylo zeby cos zrozumieli z tego co chciał nam przekazać Profesor Kaczyński . Praktycznie każde jego przemowienie nyło ważne i mowione było z głowy.

Gość bylem widzialem
jaki wielki zryw, to tylko w tv tak sciemniaja, ja wokol widze raczej zadowlone twarze, imprezy i ogolna wesolosc ...i dobrze!!!