Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mermoladka

apeluję o zachowanie u niektórych resztek swojej postrzępionej godności

Polecane posty

Gość bylem widzialem
tylko szkoda ze seplenił

Gość Runner ...
bylem widzialem - dokładnie ... jaka radocha na ulicach ...

Gość Runner ...
bylem widzialem - od 8 dni już nie seplenił, tylko mówił lepiej niż ktokolwiek ... :D

Gość jak gdyby
byłem widziałem - jasne, a jedną z tych zadowolonych masek była twoja. Nie wiem, czy masz się czym chwalić, ale chyba jesteś z gatunku tych, którzy nie wiedzą, co to poczucie obciachu:O W telewizji własnie pokazywano tłumy ludzi przed telebimami w Londynie. To chyba o czymś świadczy:)

Gość wypowiedz z onetu o Kaczynskim
debile

Gość strona głownaaa
Runner - idioto i czym ty się chwalisz? Jak ci się nie podoba ten topik i to, co się wokól ciebie dzieje, to spieprzaj stąd. Baw się i smiej do rozpuku jełopie.

Gość jak gdyby
Jaaasne, 20 000 ludzi na pogrzebie to istotnie pryszcz:)

Gość bylem widzialem
obciach to sciemniac ze sie zaluje najgorszego prezia w historii, no przykro mi ale ta katastrofa splywa po Polakach...jak po kaczce hehhe

Gość Runner ...
Co ty tutaj robisz? Na kolana i się modlić ... Rwać włosy z głowy ... wyć w niebiosa ... jeszcze się żałoba nie skończyła ... Co to za uwielbienie? siedzicie na kafe! To miejsce dla nas ... tych mniej cierpiących ... podkreślam - wobec zmarłych nic nie mam ... niech spoczywają w pokoju ...

jesli po tobie splywa to nie znaczy ze po wszystkich nie utozsamiaj sie z narodem :)

Gość Runner ...
" jak gdyby Jaaasne, 20 000 ludzi na pogrzebie to istotnie pryszcz" - to nie jest cała Polska ,.. nas jest ciut więcej 38 000 000!

Gość bylem widzialem
kupa a nie narod

Gość mwww, ois
to wg ciebie zaraz trzeba rwać włosy z głowy i 24 na dobę siedzieć w kościele, gdy się kogoś żałuje oj człowieku o marnym rozumku żal mi ciebie i twojego prymitywnego rozumowania

nasze miejsce jest na kafe zeby niesc oswiecenie takim jak ty runner taki nowy pozytywizm " kaganek oświaty w ciemny lud"

Gość Runner ...
ania64 (blueandblue@wp.pl) - do mnie nie pisz ... gardzę rasistami ... bueh ... :O

Gość mwww, ois
Runner - proszę cię, pomyśl choć krótką chwilę, zanim wyślesz kolejny śmieszny post na pogrzebie miała pojawić się cała Polska? poza tym nnie tego dotyczy temat, jesli w ogóle potrafisz czytać ze zrozumieniem.

Gość Runner ...
Dla mnie rasista, to nie Polak. Polakom bliski był Jan Paweł II a on miał jednego z najbliższych przyjaciół Żyda. Rasista to wesz narodowa ... :O

Gość jak gdyby
I ktoś taki powołuje się na Papieża:O Biedny chyba się w grobie przewraca. No ale co tu się dziwić, skoro i Kwach naszego Papieża cytował, żeby podeprzeć się Jego słowami.

Gość Runner ...
mwww, ois - to po co te liczby i teksty o całej Polsce? Tam sporo ludzi była na służbie, lub w pracy ... i w tym jeszcze goście ...

Gość dodaj nowy tematttt
Runner zmień dealera

Gość bylem widzialem
papiez jak sie okazuje tez swoje za skora mial wiec to zaden autorytet...nie ma juz autorytetow

Runer,nie przejmuj sie,to sa krzykacze,co nie maja zielonego pojecia ,a na dodatek pisza bez jakiegokolwiek uzasadnienia,to wypowiedzi tak plytkie ,ktore wskazuja tylko na to,zeby wygladalo,ze,,wiedza,ze dzwonia,ale nie wiedza w ktorym kosciele",tak wiec nie ma co polemizowac z ludzmi( a raczej dziecmi). A autorka prosila,zeby o zachowanie resztek godnosci,ale co niektorzy nawet nie wiedza co to takiego jest;godnosc,honor,ambicja no i oczywiscie WIEDZA.

Gość mwww, ois
Byłabym tam i ja, ale z obiektywnych przyczyn nie mogłam. W podobnej sytuacji było mnóstwo ludzi. Ale po co z tobą rozmawiać, skoro twój łeb to beton:)

Gość Runner ...
jak gdyby - przepraszam, że nie cytuję rasistów ... a wspieram się Papieżem ... Tak, to straszne ... Jesteście z Klu klux klanu? :O

Runner atakuje jak wsciekly pies pewnie to Monika Olejnik i poczula krew PIS-u :p A powaznie od decyzji w sprawie Wawelu widac ze zaczela sie kampania wyborcza . Politycy wiadomej partii przestraszyli sie ze ludzie zobaczyli inna - Prawdziwą twarz Prezydenta Kaczyńskiego i zaczęli jątrzyć w mediach ... dzis na tvn juz pytania o kampanie wyborczą idą na całego ............. zal takich mediów i Dziennikarzy oni kreuja umysly ludzi

Gość Runner ...
joaska1 - wiem, wiem ... Szkoda czasu ..

Gość Runner ...
Taka Polska właśnie .. Rasista niby niesie kaganek oświaty ... i dlatego nikt nas nie szanuje ..

Gość Runner ...
Żegnam bagno rasistowskie .. fuuuj ...

No i masz racje,ja nawet nie wchodze na pewne topiki,bo od razu widac,co i kto soba reprezentuje,dla mnie jest niepojete jak mozna sie wypowiadac w jakimkolwiek temacie nie majac na dany temat wiedzy ani pojecia,no coz ,widac jakie mamy braki w edukacji ma mlode pokolenie,bo ci ktorzy maja,to nawet nie chca zabierac glosu majac do czynienia z takimi nie dorastajacymi do piet krzykaczami bez pojecia.

ten topic to apel ... tu nie mialo być krzyków i to runner i ty joaska wywołaliscie burze apel o cisze :)