Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uleryk

Szopka po polsku caly ostatni tydzien ?!!

Polecane posty

Gość uleryk

...a mnie to rozbawił polski naród- dwulicowosc az bije od niego no ale tak własnie wyglada wiara katolicka krzyżem leże w kościele a pod kims kopie dołki, to wyjscie ludzi i te płacze sa żenujące,powszechnie znana była niechęc do prezydenta a to wielbienie go teraz bo umarł jest co najmniej dla mnie nie na miejscu , rozumiem szacunek dla zmarłego ale to co sie dzialo w Polsce ostatni tydzien to jedna wielka szopka

Gość takie mam marzenie
zgadzam sie🖐️

Gość disponsorr
ja od rana napierdalam z muzą na full :classic_cool:

Gość W....
Jeszcze tylko 5,5 godziny. Jutro zaczną się gryźć jak zawsze. I znowu będzie ciekawie :)

Gość weźmy przykład
ze starożytnych "o zmarłych albo dobrze albo wcale".Ludzie, bądźcie ludźmi!!! PS. Nie lubię PIS ale to nie manic do rzeczy!

Gość nie chodzi
o szacunek czy brak szacunku dla zmarłych, ale ktoś powiedział "trochę skromności". Mam wrażenie, że w tym wypadku zginął tylko prezydent i jego żona. Prezydent, o którym większość Polaków mówiła źle, a nagle jaki to święty nie jest. To jest właśnie obłuda. Ta cała oprawa związana z tym pogrzebem to chore. Media się nakręcają. Nie powinno to tak wyglądać.

Gość co za głupoty!!!!!
Ludzie!! Czy jak ktoś nie popiera czyiś poglądów to życzy mu śmierci?! To przechodzi obojetnie wobec tragedii jego rodziny??!!! A wtym przypadku zginał nie tylko prezydent! Jaka obłuda? Jaka szopka? Mam wrażenie ze są to wypowiedzi osób, które nie umieją się pochylić nad ludzkim cierpieniem. To Wy powinniście się wstydzić a nie Ci, którzy przezywają w skupieniu czas załoby.

Gość Madonnooooooooooooooooo
czarna madonnoooooooooooooooo jak dooooobrzeeeeeeeeeeeeee twym dzieciem byyyyyyyyyyyyyyyyyyyć w ciszy i skupieniu

Gość klo****
Ja tak samo uważam że to SZOPKA , juz mam tego wszystkiego serdecznie dośc .Jako człowieka to bardzo mi go szkoda ale to co działo się w tym kraju przez ostatni tydzień to szok ." Państwo katolickie " Ach szkoda słów.

Gość zimny lech w puszce
przerost formy nad treścią. przecietny prezydent tyle, że zginął w tragicznych okolicznościach i podczas urzedowania.

Gość ty ania
masz w sobie duże pokłady miłości do bliźniego.Tak po polsku :(