Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tylko mnie kochaj877

Czego wierzymy facetom?

Polecane posty

Mam 22 lata. Wczoraj zdecydowalam sie na spotkanie z kims z chaterii. Ma 23lata i cale spotkanie powtarzal ze jestem fajna, mila, symaptyczna i takiej jeszcze w zyciu nie spotkal... :) Po spotkaniu odwiozl mnie pod sama klatkei pytal 3razy czy sie jeszcze spotkamy.Nie rozumiem, czuje sie oszukana i naiwna kolejnyraz! :( Dzisiaj umowilismy sie na 18 w tym samym miejscu, zadzwonilam do niego 17:30 spytac czy nadal aktualne i nie odebral telefonu:( dzwonilam do 18 kilka razy.... 1. Olal mnie calkowicie? 2. Dalam sie kolejny raz nabrac facetowi na czule slowka 3. Czego nie odbieral skoro wczoraj prawil komplementy. Którąś z Was spotkala taka sytuacja? Pocieszcie mnie ze nie jestem kompletna idiotka..... ehhh

Gość jesteś totalną idiotką
skoro szukasz faceta na czarerii. na odloty.pl może sobie jeszcze zacznij szukać, co?

Gość jesteś totalną idiotką
albo, może to być i prawda, że jesteś "fajna, mila, symaptyczna", ale jesteś brzydka, albo nie połykasz i tu jest problem

Gość Dj pozdro
a pukał cie? Lubisz to suko?

Nie spotkalam sie z nim od razu po pierwszej rozmowie. Opowiadal mi o swojej bylej ktora puscila sie za kase i ze 3lata z nia zmarnowal. Po 3 tyg rozmow na gg i telefonow ktore on do mnie wykonywal spotkalismy sie. Na jego prosbe z reszta, bo ja sie wahalam....