Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konrado20

Załóżmy że umówiłbym się z dziewczyną na kawę....

Polecane posty

Gość konrado20

idziemy do kawiarni, zamawiamy kawę i w między czasie rozmowa ?! o czym ??? wiem że to pytanie jest żałosne i może nawet nie na miejscu, ale z racji tego iż jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o relacje międzyludzkie chciałbym wiedzieć o czym rozmawiacie podczas takich spotkań ??? dodam ze nie znałbym się z tą osobą która zaszczyciła by mnie swoją obecnością :D

Gość nie innna
Nie znałbys? dobre sobie! a te mikrokamery, podsłuchy, szpiegowanie komputera.. dobrzy z was aktorzy... moze o tym porozmawiasz..dlaczego to zrobiłes???

Gość pytajka zapytajka
mógłbyś z nią rozmawiać o tym czym ona się zajmuje na co dzień, o jej zainteresowaniach, hobby, itp

Gość konrado20
najbardziej obawiam się że w końcu zapadła by krępująca cisza :( niestety rozmówca ze mnie marny, w dodatku brak mi poczucia humoru :o nikt nie lubi takich osób jak ja 😭

Gość ej ziomal
Cisza nie jest wcale krępujace, nie chce nic mowic, ale moim zdaniem wiele osob nie zaleznie od plci nie zwraca uwagi na cisze.

zalozmy, ze wylalabym na ciebie kawe. w pierwszym odruchu bys zaniemowil. ale pozniej rozmowa potoczyla by sie na zupelnie inne tematy. rozmowa na sile z kims, z kim bym sie umowila, i ten ktos nie umialby wydusic z siebie zadnego zdania, ograniczyla by sie do paru sekund, zeby zmienic miejsce i nie patrzec na czyjas bezradnosc. skoro rozmowa, jest trudna dla ciebie, nie umawiaj sie. :D 🖐️

Gość Panek Pjong Janek
Moze on się nie boi rozmowy tylko tej krępującej ciszy.

Gość blekitne_niebo
Porozmawiajcie o dziwnych przypadkach, które znaleźliście na kafe. To bardzo zbliża ludzi :)

krepujaca cisza nie moze trwac wiecznie ;) jesli trwa za dlugo, dla obojga jest ciezarem.

Gość bojabojaboja
Skoro się dopiero poznajecie, to jest przecież dużo pytań, które można zadać. Pytaj o wszystko co Ciebie interesuje a co Ci przyjdzie do głowy, byle nie były to zbyt intymne pytania. O pracę, szkołę, rodzinę, zainteresowania, wolny czas, znajomych. Znajdzie się na pewno trochę tematów, które będzie można pociągnąć.

jak zacznie się cisza to zacznij opowiadać jakiś serial, który ostatnio oglądałeś. Wybrałam się kiedyś z chłopakiem poznanym na necie na kawę i opowiadał mi co nowego dzieję się w Modzie na Sukces..

to znaczy, dobrze, ze on to opowiadal na poczatek. przynajmniej nie bylo nudno :D