Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olcia287

Jest tu ktoś z Wrocławia ? Widzieliście to w nocy?

Polecane posty

Gość olcia287

Dzisiaj w nocy, jakoś przed 2, wracałam do domu, i na niebie zaczeło coś lecieć. (Przestrzeń powietrzna miala być zamknięta). Jakies jakby kule ognia. Leciały poziomo, nie, że spadały jak gwiazdy czy coś.. Po prostu leciały po prostej.. 7 sztuk, nie mógł być to samolot, bo nawet nie było tego czegoś słychać.. Nie wierzę w ufo. A meteoryty raczej spadają w dół.. a nie lecą 7 jeden za drugim.. Wiem, że zostanę zbestana, ale chciałam się spytać czy moze ktoś tez to widział. Jeżeli macie komentować , ze jestem głupia itd to sobie darujcie..

Gość ta reagują
Satelity tak latają. Czasami je widac (a pozniej mozna przeczytac ze ktos widzial ufo)

Gość olcia287
No tak, ale o ile wiem, to satelity wyglądaja inaczej.. A to wyglądało jak "kula ognia"

Bywa, zwłaszcza przy ostrej paranoi. Spokojnie, nie denerwuj się, zaraz przyjadą ludzie, którzy ci pomogą.

Gość ta reagują
Mógl spadac meteoryt, rozczepił się na kilka mniejszych podczas zetknięcia z naszą atmosferą, wtedy zaczyna płonąć i w wiekszości przypadków spala sie w calości zanim doleci do ziemii. Koniec bajki.

Gość Wierzaca,slonca
Pare lat temu widziala takie cos moja siostra jej maz ijego siostra.A jakis rok temu widzieli takiecos moi rodzice.Cos tez podobnego widziala moja ciocia,otym nawet w gazecie pisali.Ja wierze w jeszcze jedna forme zycia,na ziemi jest miliony form zycia,a dlaczego by nie na innej planecie w niepoznanej nam jeszcze galaktyce

Gość olcia287
Bywa, zwłaszcza przy ostrej paranoi. Spokojnie, nie denerwuj się, zaraz przyjadą ludzie, którzy ci pomogą. --- dziekuje.. Daruj sobie , ok ;)? Ale czy meteoryt czy satelita leciałby keden za drugim, po prostej a nie w dół.. ?

Gość ta reagują
Zależy pod jakim kątem go widzisz, raz sie wydaje ze spada a raz ze leci prosto... ziemia jest okrągła a nie kwadratowa.

Gość olcia287
To lecialo jakby synchronicznie.. Pierw dwa, poźniej trzy, a pozniej pojedynczo..

olcia, spokojnie, nie ruszaj ostrych przedmiotów. Zaraz panowie przyjadą pokazac ci miejsce, gdzie są tacy co wiedzieli to samo co ty, będziesz mogła z nimi porozmawiac. :classic_cool:

Gość olcia287
i nies zostawiało to za sobą żadnej smugi.

Gość miedwiediew
nic nie leciało tylko ci sperma zaschła na rogówce :classic_cool:

Gość olcia287
*nie

Gość nata...........
Zmień dilera ok

Gość ta reagują
Mogly być odlamki meteorytu. Jak mialas widziec smugi jak to bylo w nocy, a on byl na wysokości duzo wyższej jak latają samoloty pasażerskie :D.

Gość kudrejka
Olcia ja ci wierze. Sama widzialam cos podobnego. Co prawda nie w POlsce, mieszkam za granica i myslalam, ze to po prostu jakies wojskowe obiekty, nie wiem co bo sie nie znam i nie interesuje ale widzialam takie zjawisko jak opisujesz. Swiecace kule poruszajace sie w gore!

Gość olcia287
Wkurzają mnie osoby, które za bardzo się wywyższają i w nic nie wierzą.. Ale widze, że są tu też tacy, na których można liczyć, dziekuje ;)

Gość Smut
Tak to były nol-e/ufo ja widzałem dwie sztuki i bylo to ok 5.00 -5.15 leciały z południowego zachodu w kierunku Olesnica - Warszawa, tuż nad Wrocławiem, mam swiadków aż dwoch w tym jedna osoba widziała obiekty z innej cześci miasta. W niemczech zamknieto przestrzen o 2 w nocy nie wiem jak czechy ale prawdopodobnie rowniez zamknieta. I smiem twierdzić że to nie samoloty ani wojskowe ani cywilne na takiej wysokosci nie uzywa sie swiateł głownych, sa tylko pozycyjne a tam ich nie bylo nawet smog kondensacyjnych zabrakło wiec nie zwariowalaś i dzieki za potwierdzenie informacji :D pozdrawiam olcia 287.

Gość cerin
To plazma oderwała sie od słonca. Nastepuje zwiekszona aktywnosc slonca. Wchodzimy w cykl 11-letnie wiekszej aktywnosci slonca.

Gość olcia287
Smut - super :) Widze, że nie jestem jedyna, bardzo się cieszę. POZDRAWIAM :)

Gość Smut
Zazdroszcze obserwacji az siedmiu obiektów :D Co ciekawe ktoś widział pomiedzy 17.30 a 18.30 jeden dziwnie zawiszeony obiekt, który szybko znikł z pola widzenia w okolicach lotniska tego samego dnia. Inf. wiarygodna. Pozdrawiam. :)

Gość Smut
Aha, sprawa jest badana przez speców od Nol-i. :D

Gość karpik1916
szperam w necie i widze, że nie tylko ja zaobserwowalem cos dziwnego na niebie...tyle, ze ja to widziałem nad Warszawa ok 3:25 w nocy i to były dwie kule... na innej stronce to opisalem. Widzialy cos podobnego jeszcze dwie osoby...z Wrocka i Zielonej Góry. http://www.radioram.pl/articles/view/7237/ufo-nad-wroclawiem-relacje-swiadkow-glosy-ekspertow-posluchaj#comments

Gość olcia287
Widzę, że coraz więcej osób widziało to "coś".. :))

Gość Ebula
Wczoraj w nocy nad Wrocławiem widziałam prawdopodobnie NOL'e ok 20-25 sztuk przemieszczające się z północnego wschodu na południowy wschód po czym skręciły na północ .. poruszały się bezszelestnie, byly koloru pomarańczowego, wyraźnie omijały tunele powietrzne przeznaczone dla lotniska (wiem bo mieszkam nie daleko) .. było to o godzinie ok 22.20 .. widział to ktoś?

Gość Annu
sprawdź link do strony j.w.

Gość ladaco
nie chlaj alkoholu z niewiadomego źródła to nie będziesz miała zwidów alkoholowych , one czasami potrafią człeka nawet zabić:D

Gość kaaaaaaaaaaaaaaaaam
Dzisiaj w nocy { 2:20 ) widziałam coś takiego nad moją miejscowością .Wyglądało identycznie jak opisywała ola . Też nie wiem co to jest , i z góry mówię ( nie , nie zmienię dealer'a ] do tych przemądrzałych .

Gość hubb
10.07.2010. nad grunwaldzkim to samo...