Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie miałem nigdy kobiety

W jakim wieku prawiczek powinien pomyśleć o agencji towarzyskiej?

Polecane posty

Gość Też prawiczek
Życz mi powodzenia, jutro napiszę dopiero gdy będę już rozprawiczony.

Gość prostytutki najlepsze są

Gość bedzie wygrancem
bo zaruchał rozjechane cipsko?

Gość nie jest powiedziane
ze sie nie bedzie uzalał Przeciez seksik moze sie w jego przypadku okazac totalną klapą :P

Gość lepiej isc do agencji
nie ma co czekac na milosc, bo dziewicy i tak sie nie pozna

Gość kobiety teraz sie puszczaja
wiec nie warto czekac na jedyna

Gość polecam agencje

Gość Też prawiczek
Byłem u prostytutki, powiem wam jedno - porażka ale taka połowiczna.

Gość Też prawiczek
Na początek gdy przyszedłem to okazało się że ona ma słabą twarz, zwyczajnie nie była ładna, wręcz brzydka, taki chudy paszczur, figurę miała lepszą. Nie spodobała mi się od początku i mi nie stanął na sam jej widok w ubraniu ale myślę, nie jest aż taka zła, może będę przez to mógł z nią dłużej. Jak tak sobie teraz nad tym myślę to na zdjęciach była zupełnie inna osoba, miała ładniejszą skórę i włosy fajne a nie jakieś przerzedzone i cieńkie. Wziąłem prysznic chociaż w domu dwa razy się kąpałem.

Gość Też prawiczek
Nie spodobała mi się to chciałem ją na początek obmacać aby ni nieźle stanął ale ona mi mówi, że tego nie lubi a już zupełnie nie da sobie do cipki wkładać palców, lizanie też odpadło więc się jej pytam czy chociaż mogę lizać ją od kolan po wewnętrznej stronie do granic cipki i same cycki ona że nie bo też tego nie lubi - no zapał mi już całkowicie opadł.

Gość Też prawiczek
Następna rzecz założyła mi prezerwatywę na takiego pół sztywnego i powiedziała, że zrobi mi loda w prezerwatywie i od razu mi stanie do końca, mówiłem, że wątpię ale poddałem się jej woli. Leżę ona robi mi loda, oczywiście nie ściągnęła majtek, z mojej strony nic, mówię może jak ściągnie majtki i będę widział jej cipkę to będzie lepiej, dotykałem jej piersi okolic cipki tyłka i nadal słabo.

Gość Też prawiczek
Acha odnośnie cipki, była cała wygolona, odrosty dziubały mnie w rękę, cycki - silikony, na widok fajne, w dotyku całkowita porażka, jak by dotykać gumofilca, w ogóle ta dziewczyna była za chuda, dotykałem kości, twarz zniszczona solarką, zęby zupełnie średnie (nie było ubytków ale takie ledwo co). Przerwaliśmy robienie loda i poszedłem sam do łazienki go sobie postawić, w miarę się udało, wróciłem założyłem nową prezerwatywę, włożyłem jej od przodu klasycznie, nic nie czułem, potem z boku, było lepiej, ona nagle zobaczyła coś na prezerwatywie i przerwaliśmy.

Gość nie prawiczek
Też prawiczek: JAK CHCESZ BZYKAĆ BRZYDKIE TO WEŹ VIAGRE !!!! A swoją drogą to co to za prostytutka co się nie da dotknąć a chce pieniędzy ? Powinna się rozebrać do golasa. Mam nadzieję że za taką chujową usługę jej nie zapłaciłeś ?

Gość Też prawiczek
Okazało się, że jednak prezerwatywa była ok ale w tym czasie mi znowu opadł. Próba trzecia, tym razem przy niej sobie go postawiłem ona stała obok i piła, mówię że może na stojąco, ona że nie lubi tak i poszliśmy znowu na tapczan. Zaczeliśmy od tyłu, potem z boku, chyba to mi najbardziej odpowiadało, zadzwonił telefon, ona odebrała, rozmawiała ja ruchałem. Cała ta sytuacja mnie zniechęciła.

Gość Też prawiczek
Oczywiście całkowicie się rozebrała ale tylko na początku gdy robiła loda.

Gość Też prawiczek
Znaczy na początku przy robieniu loda nie była do końca rozebrana.

Gość nie prawiczek
w takim razie słaba ta prostytutka :( ile zapłaciłeś ?

Gość Też prawiczek
Przy tym wszystkim to nawet się nie spuściłem, bo po prostu mi się nie podobała a do tego nie mogłem przy niej właściwie robić tego co na mnie działa. Następnym razem gdy kobieta okaże się brzydka to nie wejdę do niej. Jak sobie pomyślę odpowiedzi że ona tego nie lubi to mnie krew zalewa, w końcu to byłem tam dla jej przyjemności czy dla mojej. A jeszcze najlepsze na anonsie było 21 lat chyba miałam 4 lata temu a wygladała po tym solarium na 30.

Gość Też prawiczek
150 i to na początku jej dałem ale i tak bym zapłacił bo to z takimi nigdy nic nie wiadomo za taką głupią kasę jeszcze by kogoś na mnie nasłała.

Gość Też prawiczek
Czyli teraz to jestem już pół prawiczkiem, w kobiecie byłem może z 15 minut ale wystrzału nie było.

Gość nie prawiczek
można powiedzieć że w połowie jesteś rozprawiczony ale drugim razem weź coś takiego http://www.erasex.pl/ :classic_cool:

Gość Też prawiczek
Na przyszły tydzień znowu spróbuję ale z inną i tak jak mówię jak będzie miała silikony, brzydką twarz albo inaczej wyglądała niż na zdjęciach to od razu kończę rozmowę. Ta moja na zdjęciach wyglądała zajebiście.

Gość Też prawiczek
A po tej wiagrze to czuje się coś bo tak pykać ją a nie tryskać to żadna frajda i na ile przed nią należy wziąć?

Gość Też prawiczek
Wcześniej obawiałem się, że po 5 sekundach trysnę a potem nie będzie mi chciał stanąć ale że w ogóle nie trysnę tego bym się nie spodziewał.

Gość nie prawiczek
może zdjęcie było po retuszu :classic_cool:

Gość po takim opisie na
na pewno zniecheciles wszystkich prawiczkow haha

Gość nie prawiczek
osobiście rucham bez viagry ale są ludzie którzy mówią że to im bardzo pomogło. jak ruchasz miękkim i jesteś słabo napalony na laskę do tego zestresowany to ciężko się spuścić :classic_cool: