Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kackamania

Prezydentem bedzie TUSK!

Polecane posty

Gość kackamania

Zobaczycie ze on bedzie kandudowal i wygra, nikt inny nie ma szans, a juz na pewno nie z PO.

Gość kackamania
wiedzialam ze sie zgadzacie :) Dzieki Wreszcie nasz kraj jest mądry!

Gość nata...........
Taaaaaa! a ja prezydentową.

Gość obiektywnie oceniając
faktycznie z Tuskiem raczej nikt by nie wygrał tylko JOLA KWAŚNIEWSKA :P

Gość tow.Cycuszkin
popieram. a premierem palikot marszałkiem niesiołowski, wreszcie jednomyślność władzy. ministrem d/s trudnych móglby zostać chlebowski

Gość jakajkajkjakkjajjaa
a ja czytalam jeszcze przed smiercia Pana Kaczynskiego ze Tusk nie ebdzie kandydowal w przyszlych wyborach :) Ja chce Ziobro, Kaczynskiego albo kogos z PiS, tylko i wylacznie, i jestem pewna ze ktos z nich wygra, bo ludzie zabardzo sie rozkleili po smierci Kaczynskiego i beda szukali cos, kogos kto bedzie im jego przypominac oby......

Gość kackamania
no ale na zdrowy rozum! On jest najlepszy i Po sie przy nim chowa. Swietnie sie prezentuje, jest mądry i zna sie na polityce i panstwie. Tacy ludzie jak on powinni pełnic rolę glowy panstwa. Bardzo nam wszystkim przykro z powodu Lecha, ale ludzie nie zamierzacie chyba glosować na Jaroslawa, jesli bedzie kandydowal, tylko dlatego ze jego brat umarł. No ale po Pisowcach wszystko mozliwe :o

Gość można za darmo
Tusk z jego twarzy było widac strach i zal i nie wstydził sie łez jak nie chodze na wybory tak bede na niego głosować

bo Tusk nie mial kandydować. Ale teraz napewno sie to zmieni. Wogóle jestem bardzo ciekawa jak ta kampania się potoczy...

Gość wydaje mi sie ze zrobili
błąd wystawiajac Komorowskiego a nie Tuska teraz byc moze by chcieli to zmienic ale stali sie w zasadzie zakladnikami wlasnego wyboru. Generalnie Tuska ma bardzo silna pozycję i najprawdopodobniej spokojnie by wygrał najgorzej bedzie jestli ludzi beda glosowac na kogos z PISU nie ze wzgledu na ich program wyborczy tylko z litosci! ale to bedzie tylko nienajlepeij swiadczyc o takich wyborcach skoro tak latwo ulegaja emocjom

nie planowali wystawiać tuska bo bylo by mu ciężko wygrać w tych wyborach, ale teraz to zupelnie co innego.

Gość Uklad Warszawski
komorowski jest teraz zle postrzegany... zle wypadl podczas zaloby. za malo emocji.. ale czy sie wycofa? wygral prawybory. jesli kom. sie wycofa, tusk sie zaprezentuaje i przegra to bedzie KONIEC PO.

Gość ja mam nadzieje ze Tusk będzie
kandydował!Może nie jest idealny,ale lepszego kandydata nie widzę.No bo kogo,Komorowskiego? :O Nie znoszę go,mimo że ogólnie popieram Platformę

Gość jakajkajkjakkjajjaa
szkoda ze nie widzieliscie parszywego usmieszku Tuska-Tusiora jak sie klepali z Putinem , niby kondolencje, falszywce, on sprzeda nas Ruskim

Gość kackamania
jak wystawią jaroslawa to i tuska tez, bo boje sie ze komorowski z jarkiem móglby nie wygrac. A tusk wygra z kazdym ! Oby kandydował!

Gość bhuty
tylko Ziobro

Gość mam odwrotne wrażenie
wystawiając Komorowskiego, oczywiście wtedy nikt nie wiedział, że będzie on wypełniał zadania prezydenta jeszcze przed wyborami - trafili w dziesiątkę, teraz Komorowski, oprócz innych ma również praktycznie te same atuty jakie zawsze ma urzędujący prezydent ubiegający się o reelekcję - jest znany jako osoba pełniąca te funkcję, bezpieczny (o ile oczywiście nie popełni jakiegoś medialnego błędu, co nie jest trudne w drażliwym czasie żałoby). Wyobraźcie sobie, jak wiele PO by straciła, gdyby przy niedawnych prawyborach padło na Sikorskiego? A Tusk nie wystartuje z prostego powodu, że nie będzie chciał dzielić głosów elektoratu PO - po co? Tu się liczy ilość.

Gość gallareta
Kto wie, może Donek ma plan. Może nagle nie wiadomo skąd wypłyną jakieś "informacje" na temat Komorowskiego, które go tak skompromitują, że Donek sie poczuje w obowiazku powiedziec "nie chcem ale muszem". Ja sie po tym wilku wszystkiego spodziewam :/ Mnie sie osobiście nie uśmiecha żaden z obecnych kandydatów, nie podoba mi się też ewentualnosć tuska i Kaczyńskiego. Chciałabym, żeby jakaś przytomna babeczka zgłosiła sie jako kandydatka.

Gość kackamania
bylam za komorowskim, zale rzeczywiscie podczas tej zaloby jakos stracil w moich oczach. Za malo sie pokazywał i wypowiadał, za malo emocji. I to jego oredzie! Tak mowil, ze nawet jemu samemu spac sie chcialo z braku emocji. Ale tak to tez spoko facet z niego i napewno glosowac bede na niego, jesli go wypuszczą. Ale z jarkiem moze przegraac:(

Gość rfghdhvcghdhrdx
ja bym chciała cimoszewicza

Gość Ale Komorowski chyba
taki już jest, ze nie pokazuje zbytnio emocji. Ale to dobrze bo w koncu zrownoważenie i nie uleganie emocjom to powinna byc podstawa u polityka!

Gość jakajkajkjakkjajjaa
Ziobro!!!!

Gość kackamania
ale zauważ ze tusk tez emocji jakis wielkich nie okazuje, nie plakal, ani nic z tych rzeczy. Ale wyglądał na szczerego, nawet gdy szczere to nie bylo. Komorowski natomiast wyglądał troche tak, jakby na sile musial czytać to co mu napiszą a sam chciał sie udać na drzemke.

Gość no wolę jak Tusk
przemawia - zrównowazenie ale z werwą a Komorowski to tak troche bezbarwnie.

Gość ja uważam że Tusk wypadł
bardzo dobrze.Bardzo pięknie witał trumny na lotnisku,był autentycznie wzruszony.A Komorowski to bufon i uśmiechał sie dzisiaj przyjmując kondolencje :O To było nie na miejscu