Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kafeteriusz85

Kobiety czy rozmowy np na skypie po kilka godzin

Polecane posty

sa dla was ważne czy bez nich sie obejdziecie? Chodzi mi o to czy rozmowy są dla was niezbędne do związku jak powietrze czy bez tego możecie funkjconować i wszystko bedzie ok?

Gość durne_pytania
a ty niechcialbys porozmawiac z bliska Tobie osoba czy jakos bys sie bez tego obszedl?

Gość n_OV_a
a dla mnie rozmowa to podstawa w każdej płaszczyźnie partnerstwa

rozmowy są ważne to podstawa udanego związku tylko ze o poważnych rzeczach wolę na żywo skype gg smsy ograniczone do minimum,

Ja tez lubie, ale nie na skypie, pytam sie bo poznalem pewna osobe i tak sie zastanawiam, czy takie nie rozmawianie nie zmniejsza jej zapału.

Na mysli mam tylko i wyłącznie skypowe rozmowy bo jaki w nich sens rozmawiania po kilka godzin. Dajmy dla przykladu 6 non stop.

Mi bardziej chodzi o to ze ja jestem zrazony do rozmow i nie wiem czy one maja jakis sens jakąś wartość dla kobiety. Jak dla mnie to ja wcale moglbym nie rozmawiać, w tym czasie moglbym porobic inne o wiele ciekawsze rzeczy.

Gość zalezy ile, jak sie kontaktuje
cie? kilka godzin na skajpie jest nie do wytrzymania :-D

Gość blekitne_niebo
A co ile się widzicie? W związku na odleglość to chyba norma, ale jeśli mieszkacie niedaleko i widujecie się pare razy w tygodniu - jakbym miala 6 godzin z kims na skype rozmawiac to bym wolała wyjsc z domu i nawet z dojazdem godzina w jedna strone spotkac sie na zywo na 4h. Ale tez mi sie zdarzało na telefonie z facetem gadac dosc dlugo, po prostu jakis temat byl, a nie ze rytuał do odbębnienia :O Związek, w którym nie lubi sie rozmawiac ze soba raczej srednio widze.