Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyhyuyuy

chłopak kupił mi na urodziny samochód potem znim zerwałam

Polecane posty

Gość hyhyuyuy

czy moze dopominac sie na drodze sądowej oddania auta?czy prawnie jest moje?

Gość fgsgsg
Prawnie nie wiem to zalezy. Ale moralnie to sama mu powinnaś je oddać.

Gość a w papierach kto jest właścic
kto jest wpisany jako właściciel??

Gość OnRacjonalna
Jesli ty jestes wlascicielem i jestes wpisana na umowie kupna-sprzedazy to on nie ma szans a jesli jest inczej to zbierze.

Nawet jeśli jest na Ciebie a on znajdzie dobrego papuge to jeszcze pójdziesz siedzieć za wyludzenie. po drugie czy zerwałas z nim własnie dlatego, że już Ci kupił te bryke? Bo wtedy to nie był twój chłopak tylko cel. A po trzecie każde prowo jest dobre żeby odwrócic uwage od Króla Lecha Aleksandra Jagiellona

Gość dorwij dziada
dlaczego jagiellona? przecie sie tworzy nowa dynastia... Kaczynskich teraz w szkole bedzie: Piastowie... Jagiellonowie... Elekcyjni-Wazowie, Sasowie... dlugo dlugo nic..i kaczynscy :)

Gość plumek srumek katafulek
no pewnie ze autorka ma problem :D i to k u r e w n y nie po to sie meczyla w zwiazku zeby teraz zostac z niczym! i co ze niby ma sie obnizyc konfort jej zycia tak? przez to ze podjela zapewne bardzo sluszna decyzje o rozstaniu.. wlacz autorko o prawo do samochodu. walcz o to by moc sie wozic po miescie :classic_cool: a nie jak plebs chodzic piechtolotem :)

Gość Ada z KONI ;)))))))
hahaha darowizne można odwołać, powołując się na rażącą niewdzięczność rozstaliscie się ? :] to jesteś z niczym kazdy prawnik egzekwuje jego prawo do samochodu.

Gość plumek srumek katafulek
hej Ty! gnomie Ty jeden:P my tu wazna kwestie poruszamy odnosnie nazwy dynastii..wiec sie nie wtracaj jak nic nie wnosisz :) eh historia tworzy sie na naszych oczach a tu takie waly..:O