Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Od kilkunastu dni bola piersi

ciaza? niemozliwe ;)

Polecane posty

Biore tabletki, zdazalo mi sie tam czasem zapominac ale co tam, i tak mamy w planach z mezem dziecko i tak. I nagle od kilkunastu dni bola mnie piersi. Dwa tygodnie temy skonczyl mi sie okres. Nastepny mam w przyszla srode, wiec testu nie ma sensu robic. Ale te piersi sa jakies strasznie wrazliwe,wieksze, no i pobolewaja. Czy to moze pierszy objaw, czy to tak o poprostu? Niektore kobiety bola przed czy tam po okresie mnie nigdy wczesniej sie to nie zdazylo. czy sa inne powody dla ktorych piersi sie "powiekszyly" i sa wrazliwe ?

Gość raqczej tak szybko sie nei
powiekszaja,2 tygodnie od poczecia niemozliwe to jest. spreawdz temperature w pochwie

A wiec tak, z moich wyliczen astronomicznych wynika ze niestety nie jestes w ciazy ale za 2miesiace bedziesz i to na dodatek z blizniakami. Kretynko. :P

I dlaczego mnie tak obrazasz? Nic mi to nie pomaga. Nie planowalismy moze dziecka juz,ale jakby bylo to super :) Tak myslalam ze to nie koniecznie od dwoch tygodni,ze to moze juz w zeszlym cyklu a okres..to niektore maja ponoc. Jestem zielona w temacie, bo szczegolnie sie nie interesowalam temperaturami, dniami plodnymi itd. I co ma mi ta temperatura powiedziec, jesli ktos moze pomoc

Z temp chodzi o to ze po zapl wzrasta i juz nie spada :) A jesli nie ma zapl to wtedy 2dni przed miesiaczka spada do 36.6 . Przynajmniej u mnie tak bylo. Nie lubie tematow z serii -czy jestem w ciazy- Autorko nikt tu nie jest wrozka ani nie umie czytac z gwiazd.

domyslam sie, ale jak tu czytam wlasnie od rana niektore topiki, to dziewczyny takie madre, ze az mi szczeka opada, ja tam jestem kompleteni zielona i dlatego wydawalo mi sie ze ktos pomoze. No tak czy inaczej, niedziekuje za pomoc. Topik zamkniety.

Gość koziołekmatołek
a takie coś jak ginekolog jest w waszym mieście ???

Gość nnnnnnnn
nie masz za co..

Autorko,nie przejmuj się głupimi komentarzami.A co do Twojego pytania,to jest to możliwe.Mnie bolały sutki,miałam większe i wrażliwsze piersi,częściej oddawałam mocz,nie miałam oczywiście miesiączki i temp.była wysoka.A z tą tem.to chodzi o to,żeby móc kontrolować swoje cykle.Mierzy się ją od1dnia po miesiączce do kolejnej@.zawsze o tej samej godz,w tym samym miejscu(najlepiej w pochwie)i przed wstaniem z łóżka!Jeśli przez ok 3tyg.od możliwego zapłodnienia temt.będzie wysoka,ok37stopni(u każdej kobiety to jest inaczej)to można podejrzewać ciążę!