Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lapek do 2500 tysiaka

jaki laptop kupić w cenie do 2,5 tys.

Polecane posty

Hej, doradźcie proszę czy ten komp jest dobry, czy w tej cenie można mieć już lepszy. Wstępnie wybrałam lenovo g550 t6600 Z góry dzięki za odp.

Gość tylko i wyłącznie
Toshiba, mam już 3 taki laptop i nie zamienię na żaden inny! Kiedyś miałem HP i porażka, kumpel kupił e-machines i jeszcze większa porażka! Kupa kasy a badziewie takie że szkoda gadać, to chyba jakiś bękart Acera

Gość asus obojetnie jaki

ten acer ma słabszy procesor od tego lenovo nie wiem jak się przekłada 1,8 GHZ a 2,2 GHZ na realną szybkość, nie znam się na tym. Kierowałam się wyższą wartością tych GHZów, jednak czy te różnice są zauważalne? Dodam, że potrzebują kompa do przeglądania dużej ilości stron internetowych i do prac biurowych, czasami do oglądania filmów i odtwarzania plików muzycznych. Do niczego więcej nie używam kompa, nie gram w gry.

O Tośkach też dobre rzeczy słyszałam. Acery to różnie, jedni są zadowoleni inni nie. To chyba kwestia tego, że mają dobre parametry w stosunku do ceny i dużo ludzi je kupuje. Zależy na jaki model się trafi. Jeśli chodzi o mnie to mam predyspozycje do nie delikatnego obchodzenia się z kompem, często coś zrzucam itp. i preferowałabym coś o solidnej obudowie.

ja kupiłam dell za 2300, jakoś tak i te wszystkie procesory i dyski ma dobrych firm i jest ok, generalnie polecali mi della ludzie