Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nokia E63

Nokia E63 a pojemność skrzynki odbiorczej!

Polecane posty

Gość Nokia E63

Witam, mam pytanie do posiadaczy telefonu nokia E63. Mam zamiar kupić ten telefon, ale nie wiem jaka jest jego pojemność skrzynki odbiorczej, a zależy mi na nieograniczonej pojemności. Piszę dużo SMSów, wiele z nich zawiera ważne informacje, muszę je zachowywać. W moim aktualnym telefonie Nokia N72 mam około 6 tysięcy SMSów i końca nie widać. Cóż, telefon jest już przestarzały i czas na zmiany, zatem chcę wybrać nowy o lepszych możliwościach przy tak samo pojemnej skrzynce. Za odpowiedzi dziękuję. Pozdrawiam. :)

Nie powiem Ci ile się mieści dokładnie, bo nie wiem. Ale zapewniam Cię, że bardzo dużo, a poza tym jest to bardzo dobry telefon ;)

Gość Nokia E63
Dzięki za odpowiedź. ;) Wydaje mi się, że wszystkie telefony NOKII serii N oraz serii E posiadające Symbiana mają nieograniczoną pojemność skrzynki odbiorczej. Oczywiście ograniczenie wynika z pamięci telefonu, ale po zmianie opcji w ustawieniach na zapis wiadomości SMS na karcie pamięci można powiedzieć, że pojemność jest nieograniczona (porównując pojemność karty pamięci z ilością pamięci, jaką zajmuje jedna wiadomość SMS). Niestety ostatnio przeczytałem gdzieś na forum, ze Nokia E63 mieści tylko 200 SMSów, dlatego pytam.

Gość Nokia E63
W sumie to poproszę o opinie użytkowników nie tylko nokii E63, ale również innych telefonów serii E. ;) Opiniami użytkowników serii N też nie pogardzę i chętnie dowiem się jak to u was wygląda. ;)

Gość Nokia E63
Przeglądałem wiele stron internetowych, komentarzy, recenzji i opinii na temat telefonu NOKIA E63, ale odpowiedzi na pytanie o pojemności skrzynki odbiorczej nie znalazłem. :( http://www.mgsm.pl/katalog/nokia/e63/ -> tutaj też jej nie widzę, chyba, że ją przeoczyłem. :(

Gość dknb
Ja mam E71-super! klawiaturka typu qwerty.........i wiele wiele...

Gość Nokia E63
I co z tego, że można? Jeśli oprogramowanie będzie ograniczało ilość zapisanych SMSów, to nic na to nie poradzę. A ja chcę zapisywać nieograniczoną liczbę SMSów, no i żeby były one widoczne w skrzynce odbiorczej.

Gość Ja również...
...chętnie poznam opinie na temat pojemności skrzynki odbiorczej telefonu nokia E63. ;)

Klepie srednio kilkanascie do kilkudziesieciu sms-ow dziennie, mam telefon od ponad pol roku i jeszcze mi nie napisalo, ze pamieci za malo, wiec nie wiem dkladnie ile, ale cale mnostwo! Do tego zajebiaszcza klawiaturka, na ktorej znacznie szybciej sie pisze. Ja osobiscie polecam :)

Gość e52
ja mam e52 i zapisuje smsy bez ograniczeń:)

Gość Ja również...
Czyli wychodzi na to, że każda nokia E-Series ma nieograniczoną skrzynkę na SMSy, znaczy jedyne ograniczenie to pamięć telefonu czy karty pamięci (w zależności od tego gdzie zapisujemy SMSy). ;)

Gość dudek564
Odbiorcza - nie ograniczona wysyłane - ograniczona do 200 nie zaleznie od pamięci