Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carol26

STOSUNEK PRZERYWANY A CIĄŻA - PROSZĘ O PORADĘ.

Polecane posty

Gość Carol26

Moje drogie Panie. Moja sytuacja wygląda tak. Od dawna nie biorę tabletek anty, ostatnio kochałam się z partnerem w dni płodne - stosunek był przerywany.Ostatnio bardzo źle się czuję - bolą mnie sutki i zrobiły się ciemniejsze, całe piersi są nabrzmiałe, obolałe i pojawiły się na nich żyłki.Poza tym mam straszne bóle głowy, dziś czuję, że mam stan podgorączkowy. Poza tym pobolewa mnie dół brzucha tak jak na @..... Do @ pozostało zaledwie 5 dni, aczkolwiek czuję, że mogłam zajść w ciążę. Co sądzicie na ten temat? Czy to możliwe,żebym zaszła w ciążę i od razu miała takie objawy?

Gość ardienn
na bank nie jestes w ciazy,to nie jest az takie latwe

Gość uguhuijju
zrób test

Gość ladyzgagaaaa
szansa na zajscie sa marne-mam wiele kolezanek ktore od lat uprawiaja seks przerywany i zadna nie wpadla. ja tez nie wpadlam a kochalam sie tak pol roku.

Gość Carol26
No właśnie odośnie stosunku przerywanego dużo na ten temat czytałam i opinie i doświadczenia są bardzo zróżnicowane...

Wpadka może być, ale objawy nie pokazują się tak wcześnie. Więc te objawy co masz wskazują na coś innego. yyy przepraszam te 26 to Twój wiek? Na moje w takim wieku powinnaś to wszystko wiedzieć.

jeśli para stosuje jako formę antykoncepcji tylko stosunek przerywany, to jest 90 procent szans, że w przeciągu roku kobieta zajdzie w ciążę. takie są fakty.

Gość Carol26
tak to mój wiek. Odnośnie objawów wiem bardzo wiele, pisząc ten post myślałam,że może któraś z Was też tak miała...

Gość Carol26
Szlachcianka - skąd masz takie info? Jeśli to gdzieś wyczytałaś to podaj mi link :)

Gość gupeek
znajoma dokladnie w taki sposob wpadla. wg mnie ciąza

Gość Carol26
No właśnie.....

Gość ja zaszlam
a ja wlasnie zaszlam stosując stosunek przerywany. i wcale nie dlatego ze moj partner "nie zdążyl". przed wytryskiem jeszcze w męskim śluzie znajdują sie plemniki i pewnie własnie taki mnie zapylił :) nie narzekam- dzidzia jest cudowna :) ale objawy ciąży miałam dopiero od 5 tygodnia

Gość o dzizzzzzyz
"tak mnie zapylil" :o

nie mam linka do tego, bo słyszałam o tym w tv w jakimś programie ginekologicznym poświęconym planowaniu rodziny. stosunek przerywany nie jest formą antykoncepcji.

4 lata stosowaliśmy z mężem stosunek przerywany i nie zaszłam w ciążę. Dopiero jak zrezygnowaliśmy z przerywanego i kochaliśmy się w dni płodne, to zaszłam w ciążę.

Gość a ja sie
kochalam z facetem i we mnie nie skonczyl a mam mdlosci ale jeszcze za wczesnie na test...

Gość no wlasnie wiem

Gość mala_mi181
a biorąc tabletki anty + stosunek przerywany, są małe szanse za zajście w ciążę ? mam paranoje na temat ciąży, może dlatego, że jestem młoda, mam 20 lat. zawsze kochałam się z moim chłopakiem z prezerwatywą + tabletki. ale ostatnio jak miałam dni płodne zdarzyło nam się bez prezerwatywy tyle , że stosunek przerywany. co myślicie ?

Dziewczynki kochane, to, że nie dochodzi do wytrysku w pochwie to nie znaczy że na pewno nie zajdziecie w ciążę. W preejakulacie (wydzielina wypływająca z prącia przed wytryskiem) również mogą znajdować się plemniki. Nie róbcie tak lepiej.

Gość laura26
powiem ci tak, my z mężem przed ślubem tez długo jechaliśmy na przerywanym i dziecka nie było ani słychu ani widu puki maż uważał,a potem już jak nie uwazał bo zdecydowaliśmy,że jak zajdę to ok,to zaszłam i dlatego ja wierzę,że przerywany to bardzo dobra metoda jednak teraz jak już mamy dziecko to dodatkowo się zabezpieczam bo jakoś się boję.

Gość sfh khf
Szansa na zajscie w ciaze pewnie jakas tam jest. Ale pierwsze slysze zeby sutki ciemnialy tak wczesnie :P

ja 2 lata kochałam sie z mezem przerywanie i nie było wpadki a jak chcielismy bobasa to kochalismy sie do konca i juz jest i ma 3 m-ce