Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daj se spokoj dziewczyno

zerwałam z nim bo mnie olewał teraz on chce wrócic

Polecane posty

ze np spotykałyscie sie z facetem było super ok 3 miesiace..ale w pewnym momencie jego uczucia jakby ostygły, zaczał byc obojetny w stosunku do was, wiec zakonczyłyscie znajomosc..ale rozstaliscie sie w zgodzie, utrzymujecie kontaky czasem sie spotykacie, miło spedzacie kolezensko czas..a po jakimsczasie facet jednak chce wrócic bo załuje tego ze was nie docenił

Gość pytajacadziewczyna666
jezeli przemyslał to moze warto dac mu szanse;)

Gość asdfesdfe
Jakby sie pytal czy moze wrocic to nei za bardzo. To ze chce, a byc mzoe rzada zmienai postac rzeczy;) Wtedy trzeba mu zlozyc niski poklon i powiedizec zeby wrocil ;)

Gość DarkGirl .
ja byłam w takiej sytuacji i się nie spotkałam z tym facetem do dnia dzisiejszego żałuję i nie wiem czy napisać zapytać się co słychać czy milczeć ... ale w sumie pokazałam złość i chyba teraz tak głupio się odezwać ;]

Gość szczeryyyy facet
Nadmierna zazdrosc jest oznaka kompleksow i innych zaburzen emocjonalnych. Gratuluje wybrankow;)

Gość DarkGirl .
a podobno "nie ma miłości bez zazdrości" ;)

Gość szczeryyyy facet
Nie ma sensu wchodzic 2 razy do tej samej wody. Za jakis czas znowu cos sie spieprzy. Nie wierze w takie przemiany. Byc moze Twoj facet to typ psa ogrodnika. Docenie cos tyko wtedy gdy to traci.

na pewno jest to facet wart uwagi..nigdy nie chciał mnie skrzywdzic i zrobic niczego bym cierpiała. To jest bardzo dobry człowiek, dobry chłopak i partner pomimo ze wczesniej mnie olewał..to robił to dlatego ze jego uczucia osłabły, nie jest to bawidamek, kobieciarz, nie bawi sie czyims kosztem itd mnie zalezy bo wydaje mi sie ze tworzymy swietny duet i do sibie paujemy, poza tym mam do niego 100% zaufanie..a to bardzo wazna rzecz

druga kwestia jest taka ze nie bylismy razem 2 lata, 5 lat tylko 3 miesiace ..wiec z jednej strony, mozna zbudowac wszystko na nowo, bo w sumie krótko bylismy razem i nic nas nie łaczyło az tak..wiec mozna zaryzykowac z drugiej strony zas on boje sie ze ejszce raz tak sie stanie

a z własnego doswiadczenia pyskaczu znasz jakies przykłady ja znam pare spotykali sie miesiac dwa..on znia zerwał..potem spotykali sie tylko na sex..a teraz minał rok i sa razem!

uuuuuuuuuu upppppppppppppppppppppppp