Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona żonka żoneczka

Mój mąż zakochał się w młodszej

Polecane posty

Gość żona żonka żoneczka

Ewidentnie jest w niej zadurzony. Bardzo się zmienił. Styl ubierania i regularne ćwiczenia oraz specjalna dieta tylko to potwierdzają, że robi to dla kogoś. Jak mu ją wybić z głowy?

Gość 222222
też zacznij o siebie dbać :) i zasugeruj że masz kogoś, a co, tylko on może???

Gość może żonka jeggo
a od któego roku ta dieta? i jaki miał styl..a jakie przed? :)?

Gość 222222
a znasz ją? choćby z widzenia?

Gość ej powiedz
Moze robi to dla ciebie???? A ty juz kochanki sie doszukujesz:O

Gość xdfcaFcxsfxsfv
dlatego ja wyszłam za 10 lat starszego faceta:-)

Gość żona żonka żoneczka
Wcześniej jadł same niezdrowe rzeczy. Codziennie pił piwo, miał od tego duży brzuch. Od pewnego czasu a trwa to już ponad rok, teraz wyraźnie się nasiliło, je dużo owoców, gotuje jakieś zupy, je płatki owsiane, pije świeżo wyciśnięte soki. Piwo pije bardzo sporadycznie. Oczywiście bardzo się zmienił. Na plus. Wygląda lepiej niż 5 lat temu.

Gość żona żonka żoneczka
Po 20 latach małżeństwa nie robi się tego dla żony.

Gość może żonka jeggo
w sumie racja. dba się o siebie cały czas:) No więc skąd wiesz, że dla innej? może dla siebie to robi?

Gość 222222
a czy ty wiesz co to za lafirynda? piszesz że młodsza...

Gość Patiiii765
kryzys wieku sredniego, mozliwe ze sie zakochał

Gość kop'k
Po 20 latach małżeństwa nie robi się tego dla żony. Zgadzam sie. NIestety, ale taka nagla zmiana u faceta jest zawsze zwiazana z inna kobieta, oczywiscie mlodsza.

Gość kryzys wieku średniego
poczuł sie staro i chce to zmienić, pytanie czy dla Ciebie czy dla kogoś innego

Gość może żonka jeggo
skąd wiesz, że młodsza? może starsza..?:)?

Gość żona żonka żoneczka
Bo wiem. Wcześniej obstawiałam taką inną kobietę. Teraz jestem pewna, że to jego pracownica. jest w wieku moich dzieci i to właśnie dzieci podsunęły mi tą myśl, bo widzą jak ojciec się zmienił. Nigdzie po południu się nie spotyka bo za bardzo go pilnujemy, dzieci chodzą z nim na siłownię, jeżdżą na basen, jeżdżą na rolkach. Więc skoro nie ma jej popułdunie to musi być kobieta, którą widzi codzień. Z nią spędza cały dzień, więc zapewne zawróciła mu w głowie.

Gość 222222
a seks uprawia z tobą?

Gość żona żonka żoneczka
Uprawiamy, ale nie często bo ja tego nie lubię. A ostatnio po operacji i kuracji hormonalnej spadło moje libido.

Gość może żonka jeggo
to nie masz się co martwic. Dopóki uprawia sex, jest ok. Nigdzie ci nie ucieknie. Gorzej jak brak sexu itp. i wyprawia co wyprawia.

Gość edfczfasf
no to co z tego ze spadło Ci libido nie wiesz ze dla faceta seks jest najwazniejszy?/ nic z tym nie zrobiłas to co sie dziwisz ze jakas inna go zaspokoiła facet mysli fiutem to wiadomo od zawsze jak swiat stoi chciałas to masz gratuluje głupoty

Gość żona żonka żoneczka
Niby to moja wina?

Gość mikkkkkaaaa
mój po 8 latach małżęstwa oświadczył mi że ma przez 3 lata inną kobiete młodszą odemnie o 10 lat i tak się zadużył że już nie dawał rady więc walnoł rodziną dwujką dzieci i poszedł w siną dal.Sprawy łózkowe były u nas super przez ten czas nic nie mogłam nawet podejżewać myślałam że jesteśmy super małżęstwem też myślałam że nie może odemnie odejśc bo sypiamy ze sobą regularnie i eksperymętujemy w łózku a tu co innego wyszło więc zaczeła bym się obawiać na twoim miejscu..

Twoja. Nie dajesz rady i nie masz ochoty, to czemu jemu zabraniasz? Pies ogrodnika?

Gość 222222
ZABRANIASZ????? to jest jej mąż, i jeżeli ją kocha to nie ma mowy żeby lewiznę odstawiał... masakra ale wy pieprzycie, to według was po porodzie każda kobieta ma dawać pozwolenie facetowi na seks na boku bo ona nie może?????? ludzie opamiętajcie się... a swoją drogą jeżeli jemu za mało, to niech jej to POWIE a nie od razu ogląda się za małolatami...

Gość żona żonka żoneczka
Ale to mój maż. Przysięgał mi miłość i uczciwość małżeńską!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

żona żonka żoneczka => przysięgi się nie liczą jeśli druga strona nie dba o szczęście przysięgającego ;)

Gość hahahahahahahaaahhhaaa
żona żonka żoneczka Niby to moja wina?" kurrwa a czyja ?! myslisz ze facet w sile wieku bedzie maratonami walil gruche pod redtube ?! :D

Gość 222222
przysięgi się nie liczą jeśli druga strona nie dba o szczęście przysięgającego i to samo w drugą stronę... skoro ona nie może to co ma się zmuszać?????? ale wtedy wyjdzie na to że facet nie dba o jej szczęście...

Gość żona żonka żoneczka
I co mam robić? Jak mu ją wybić z głowy?

Gość 222222
rozmawiałaś z nim na ten temat?

222222 => ona nie ma ochoty, on rucha gdzie indziej. 1:1 A jeśli on ma się wyrzec swoich potrzeb, tylko dlatego, że jej się nie chce, to już nadmierne i nie adekwatne wymagania. Bo juz widzę, jak potępiasz, kobietę, co się puszcza, bo jej mąż impotent nie jest zainteresowany zamienną aktywnością seksualną czy. pizdolizaniem i palcóami (bo np przypominają mu o jego niemocy).