Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 222222

SMSY o wygranej - co zrobić żeby przestali przysyłać???

Polecane posty

Gość 222222

Mam telefon w plusie, od pewnego czasu przysyłają mi jakieś durne smsy że wygrałam super auta, kasę, nie wiadomo co... z numeru 7372, i każą wysłać smsa pod jakiś tam numer. Oczywiście od razu kasuję te smsy ale strasznie mnie one wkurzają :o co zrobić żeby przestali mi przysyłać te kretyństwa?

Gość ja mialem tak w orange
i przeszedlem sie do nich do salonu i opierdolil od gory do dolu powiedzialem ze jak dostane jeszcze jednego takiego smsa od nich to zmieniam operatora no i od tamtej pory nie mam :)

Gość 222222
ale ja mam zwykły telefon, służbowy do tego... nigdy nie wysyłałam żednych takich smsów bo po prostu nie da się (mam zablokowane) ale czemu przychodzą to nie wiem...

Gość od razu te umowe wypowiedz
zadzwoń do BOK i poproś konsultanta żeby wysłał zgłoszenie - niechciane SMSy premim. podaj mu numer z jakiego przychodzą i na jaki, jak z kilku num przychodzą to wszystkie podaj, i w ciągu 5 dni roboczych nadawca ma obowiązek zaprzestania tego a co do wypowiedzi: " i przeszedlem sie do nich do salonu i opie**olil od gory do dolu powiedzialem ze jak dostane jeszcze jednego takiego smsa od nich to zmieniam operatora no i od tamtej pory nie mam " bo wiadomo, że do orange należą same prostaki :O najpierw wysyłają jakieś smsy premium, a poźniej mają pretensje do OPERATORA :O jak się zatniesz maszynką do golenia to idziesz i krzyczysz na sprzedawcę, imbecylu? :O

Gość 222222
tylko czy ja mogę dzwonić i wypowiadać? bo to telefon służbowy czyli na firmę...

Gość 222222
firmę w której pracuję, nie jest to moja własna firma tylko pracuję w niej jako pracownik najemny :)

nie powinno być problemu, dzwonisz na 2601 i konsultant bez identyfikacji powinien ci to zrobić. a jak nie, to poproś szefa żeby zadzwonił i powiedział OCB albo kogoś, kto się telefonami zajmuje w firmie

ocb, znaczy o co biega ;)

pracowniku najemny wystarczy zadzownic z tego wspomnianego telefonu na BOK... ot i cala filozofia jak to sobie ludzia potrafia utrudniac :D