Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Veector

Różnica wieku - Kwestia dojrzałości, czy też imponowania?

Polecane posty

Gość Veector

Witam. Liczę na ciekawą dyskusję oraz wasze zdanie;). Powszechnie wiadomo, że dziewczyny wolą dobierać sobie starsze towarzystwo... Ze względu na to, że szybciej dojrzewają. Lecz czy tylko dla tego? Wg mnie dziewczyny chcą się obracać w starszym towarzystwie gdyś im to bardziej imponuje... W chwili gdy koleś ma samochód, ma jeszcze swoje mieszkanie i pracuje w ogóle wow. Dziewczyny chcą się spotykać z takimi osobami gdyż imponuje im ta samodzielność. Czują się wtedy same dojrzalsze i bardziej dowartościowane obracając się w takim towarzystwie. Nie mówie tutaj o blacharach czy też "galeriankach" czy też innych "zakałach" społeczeństwa bo nie wiem jak to zjawisko inaczej nazwać. Te granice wiekowe po studiach/zakończonej edukacji zacierają. Lecz dla czego? Chłopacy a właściwie już mężczyźni są już dojrzali w pełni? Czy też już zazwyczaj są na tym przysłowiowym "swoim" i to sprawia że jest postawiony na równi ze starszymi? Liczę na ciekawą dyskusję :) chętnie wymienię się z wami poglądami. pozdrawiam

na poczatek naucz sie pisac: dlaczego na pewno na razie naprawde pocwicz przez tydzien i wroc ze swoimi przemysleniami godnymi seneki

Hmm... ja jako dziewczyna sądzę, że w moim przypadku jest to wyłącznie kwestia dojrzałości, nie imponuje mi, że facet ma drogi samochód, dom itp. bo nie ma to dla mnie najmniejszego znaczenia. Mi facet raczej nie zaimponuje jakimiś mega drogimi gadżetami, bo nie zrobią na mnie wrażenia.

Gość ciebie też to czeka
nie pisze się "dla tego" i "dla czego" tylko "dlatego" i "dlaczego" :o I owszem dziewczyny w wieku gimnazjalnym lubia starszych chłopców. Lubią się nimi pochwalić przed koleżankami. Myślą iż świadczy to o ich większej dojrzałości niż rówieśnic. Skoro zainteresował się jakąś powiedzmy chłopak 3 lata starszy to znaczy to niby, że ona już nie ma pstro w głowie. Niestety okazuje się iż ci starsi mają tak samo nierówno pod sufitem, słuchają hip-hopu, kurwy rzucają jako przecinek i noszą dres :o

Gość burzakos
Wracaj do podstawówki ten wyżej nade mną. ON NAPISAŁ: Lecz dla czego? IDIOTO!!!!! A NIE DLACZEGO!!!!!

Gość ciebie też to czeka
raczej ty powinieneś wrócić :o

Gość ciebie też to czeka
I poproś, żeby Cię w tej podstawówce nauczyli jeszcze kultury :o

ON NAPISAŁ: Lecz dla czego? aaaa no tak, po slowie 'lecz" zmieniaja sie zasady ortografii, i pisze sie napewno i na prawde lecz sie :-)

Gość w imię czego lub dla kogo
powinno być :P

Gość fggfgddghgff
a ja myślę że kobieta 30 lat i facet 40 lat są dla siebie stworzeni, bo oboje w swoim wieku zaczynają się starzeć

Gość fggfgddghgff
kobieta 30l jest tak samo stara, albo wygląda starzej od faceta 40l

Gość może żonka jeggo
robią się coraz młodsi??? :)?

Gość Normalna lejdi
Co wy tak się czepiacie tej pisowni - poloniści zaatakowali ten temat ? 30 i 40 lat dla pary to myśle dobry wiek. Oboje mają jakiś bagaż, wiedzą konkretnie czego oczekują od siebie samych, nawzajem, życia, słowem dojrzali.

Oboje mają jakiś bagaż, wiedzą konkretnie czego oczekują od siebie samych, nawzajem, życia, słowem dojrzali. i nastepny seneka, wyjatkowy urodzaj

Gość zerojedynkowa królowa
ZS, w czasie flauty i seneka interlokutor ;-)

ja wiem, ze "seneka", ale chcialam dostac darmowe korki indywiduwalne :-)

i dojrzałości i imponowania, ja wolę starszych niż równieśników, bo tacy mają pojęcie o życiu i już czegoś doświadczyli sama studiuję, pracuję, obracam się w towarzystwie, więc co mi po chłopaku w dżinsach i adidaskach albo o zgrozo w dresie :O starszy to też inna kultura bycia, wie jak zachować sie przy kobiecie i już zna trochę psychikę kobiet

no i juz się raczej wyszalał i nie w głowie mu sam seks, ale chce uczucia, bliskości, rodzicny , dziecka...myśli poważniej i tym imponuje jest kolosalna różnica między 23 latkiem a 33 latkiem

"nie widze przeszkod " to na fali waweskiego klimatu dzien dobroci dla royalty? ;-)

Gość wiek nie zawsze świadczy o
dojrzałości. 25 latek może być dojrzalszy od 40-latka to samo tyczy się kobiet

"potrafisz okazywac dobroc prawom?" Ale to Ty masz okazywac dobroc krolowej, nie ja, wiec bez doradcow nie rozumiem pytania, z nimi pewnie tez nie, wiec moze Ty do nas bys dolaczyl i tlumaczyl?

wiek nie zawsze świadczy o dojrzałości. 25 latek może być dojrzalszy od 40-latka to samo tyczy się kobiet wreszcie jakis rozsadny czlowiek sie wpisal :-)

Gość wciaz ja kocham
wiek nie ma wielkiego znaczenia... moj pierwszy raz przezylem z cudowna kobieta, mialem 19 lat a ona 28 wymarzony pierwszy raz, szkoda tylko, ze ja sie w niej pozniej zakochalem a ona zakonczyla ze mna znajomosc :)