Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość burzakos

Czy brzydka dziewczyna ma szanse na miłość??

Polecane posty

Gość burzakos

Kumpela usiadła ze mną ostatnio przy piwie i tak jakoś zebrało jej się na zwierzenia. Prawie mi się popłakała; przez pół wieczoru narzekała, że od liceum nie miała chłopaka, że ze swoim wyglądem nigdy nikogo nie znajdzie, że jest beznadziejna i takie tam. Fakt, nie jest najpiękniejsza, ale też nie najbrzydsza, ubiera się dosyć zwyczajnie. Zaraz powiecie żebym zabrała ją na szalony rajd po sklepach i pomogła jej znaleźć nową siebie, ale to nie jest niestety takie proste. Głupio wyskoczyć tak znikąd z takim pomysłem... No i rzeczywiście zaczęłam się zastanawiać, że to kiepsko jednak być nieładną i jakie to okropne, że to jednak u kobiet taki "podstawowy kapitał"... Nie wiem, może macie jakieś słowa pocieszenia, może znacie brzydkie dziewczyny, za którymi faceci uganiają się stadami?

Gość shjkl
kpisz czy o droge pytasz?

Gość burzakos
Jebie Twoja stara, palancie.

nie znam brzydkich dziewczyn, za którym faceci się uganiają, ale znam brzydule, które są w szczęśliwych związkach

No, znam taką jedną dziewczynę, a faceci tak za nią latają, że aż sama się dziwię ;) Sądzę, że ona przyciąga ich swoim magnetyzmem i niezwykłą pewnością siebie, jest zawsze roześmiana wesoła i pogodna. Jeszcze nigdy nie spotkałam tak energicznej osoby. Tak więc odpowiedź na Twoje pytanie brzmi: tak, istnieją takie dziewczyny ;)

ale znam grubaski, za którymi faceci się uganiają :D

Gość llpp
Mysle, ze kolezanka musi popracowac na pewnoscia siebie i samoocena, bo niestety brzydka kobieta z niska samoocena i napisem na czole "jestem beznadziejna" ma nikle szanse na zwiazek.

Gość fggfgddghgff
jeżeli jest mądra i inteligentna to może zarabiać dużo pieniędzy, a to jakieś p[ocieszenie :D

każda ma... Ja lubię ciche szare myszki z MAŁYMI piersiami A na wygląd to w zasadzie nie patrze.... Jedynie loki mnie kręcą .... I dziewczyna musi mi patrzeć w oczy... Więc chyba nie za wielkie wymagania ??

Gość Normalna lejdi
No to pojechałaś jej tym kapitałem, od ciebie już wie, że go nie ma - sorki. Czy ona uważa, że tylko " ładni " mają powodzenie ? Jak ma równo pod sufitem to w czym problem. Niekiedy widze jakąś pare, ona - przeciętnej urody, on - pasztet; ale co oni w sobie widzą - nie mam pojęcia ? Oni wiedzą.

Gość fggfgddghgff
taki jeden samiec @ to znajdź sobie faceta z lokowanymi włosami

Gość fggfgddghgff
Normalna lejdi@ nie wybrzydzają

Gość ma ma......
ja jestem przykładem :) i jakoś nie narzekam

Gość fggfgddghgff
ma ale musi sobie znaleźć brzydala. może być brzydal ?

Ludzie... Każdy ma jakieś cechy i jakieś potrzeby... Jedna będzie szukała gościa z kasą Inna z duża pała Inna żeby mogła siedzieć w domu i opiekowac sie dziećmi Inna bendzie kobietą sukcesu i będzie gonilą i nie chciałą mieć dzieci Inna chciała by sie tylko bawic imprezki itd I Tak samo z facetami znajdzie sie pracuś i kanapowiec. I pozostaje tylko kwestia czego tak naprawde od parnera chcemy... Dla jednych będzie wygląd miał duże znaczenie dla innych nie. KWESTIA INDYWIDUALNA NIEZALEŻNA OD PŁCI I wcale brzydka nie musi znaleźć brzydala i często jest jedno ładne 2 gie brzydkie. BO NIE ZAWSZE JEST TO WAŻNE. Ktoś ujoł że maja nieatrakcyjną osobowość czyli jaką? Gość może być perfekcjonista i bałaganiarzem. Jedna woli takiego inna takiego I PO PROSTU TRZEBA SIĘ DOBRAĆ jak klucz do zamka Ludzie często nie wieża że dla kogoś fizyczność może nie mieć znaczenia DLA JEDNYCH MA OGROMNE dla innych mniejsze a inni wcale nie patrzą.... Można tak wszystko rostrzygać na różnych poziomach.. Co jeśli dziewczyna nie może mieć dzieci ?? Jeden zaakceptuje i będzie wspierał inny odejdzie Co jeśli bendzie ma astme ?? I "smurczy " pod nosem ?? Co jeśli facet chrapie przez sen ?? INDYWIDUALNA KWESTIA WARTOSCI NIEZALEŻNA OD PŁCI...

Gość Nota a Girl
Nie łudźcie się, że brzydka dziewczyna znajdzie wielką miłość. Znaleźć samca to i owszem, nawet takiego który weźmie z nią ślub. Dlaczego? Poczytajcie to co napisał np. "taki jeden samiec" tu tkwi sedno sprawy. Są tacy faceci, którzy nie mając szansy na ładniejszą dziewczynę wybiorą ta brzydszą. To będzie pozór miłości, choć związek może trwać, mogą być nawet dzieci. Dla niektórych też nie jest ważne jaka ta kobieta jest, aby tylko dawała przyjemność, aby miała loki, małe piersi lub duże piersi. No i musi patrzeć w oczy, żeby odbijał się w nich własny egoizm i samouwielbienie :). Ech, jakie te kobiety bywają głupie.

Gość zerojedynkowa królowa
brzydka kobieta ma dosyć przerąbane. ale na szczęście sa teraz te sposoby typu makijaż, operacje plastyczne itp

Gość zerojedynkowa królowa
z drugiej strony zwykle ludzie dobierają sie na zasadzie mniej więcej tej samej atrakcyjnosci badz nie, a to dlatego, ze mysla iz to im daje wieksza gwarancje stałości zwiazku no i kazda potwora ...

Wiecie co ja już tu przestaje zaglądać ... poziom tego forum mnie dobija >Nie łudźcie się, że brzydka dziewczyna znajdzie wielką miłość. Dlaczego nie ?? Powiem tak ponoć jestem atrakcyjny ale według mnie brzydki wiec sie nie będę oceniał.... Jestem podrywany przez tempe blondii łapany i podszczypywany na zajęciach na uczelni np. Czy mógłbym "poderwać" atrakcyjną kobietę .. myślę że tak. Czy to zrobię ?? Nie ... kompleksy ?? Brak odwagi ?? Otóż kocham kobietę która dla mnie jest najpiękniejsza choć słyszałem czasem docinki że zbyt atrakcyjna to ona nie jest itp Że za kim ty latasz... Więc czy jest brzydka ?? Przyjmijmy że tak.. W dodatku nie może mieć dzieci... Jest chora psychicznie.... I wiele "mężczyzn" wiedząc tylko te 2 rzeczy odeszło by od niej. Dla mnie ma swój charakter... swoją osobowość swe dążenie do celu. Nieśmiałość itd. >"taki jeden samiec" tu tkwi sedno sprawy. Są tacy faceci, którzy nie >mając szansy na ładniejszą dziewczynę wybiorą ta brzydszą. Nie oceniaj wszystkich ludzi z góry..... A właśnie zapomniałem dodać ona jest 7 lat starsza więc pewnie teraz pojedziesz stereotypem że albo ma kasę?? NIE MA ... Albo SEX hmmm ma obniżone libido po neuroleptykach to raz a po 2 gie może nie że będziemy czekać do ślubu Bo wiadomo że bez pieszczot nikt nie wytrzyma :) Ale chcemy przeżyć to razem. TERAZ pojedz stereotypem że blisko 30 letnie dziewice nie istnieją mają nasrane w glowach itd.... "Dla niektórych też nie jest ważne jaka ta kobieta jest, aby tylko dawała przyjemność," A tu się akurat zgodzę... Byle d... dała :) Ale są tez i takie kobiety... jak i kobiety które d... przytrzymują faceta i zdobywają świat... " aby miała loki, małe piersi lub duże piersi. No i musi patrzeć w oczy, żeby odbijał się w nich własny egoizm i samouwielbienie " PO 1 CZY JA NAPISAŁEM że M U S I mieć te cechy?? Napisałem że mi sie PODOBAJĄ i zwracam na nie uwagę. Innymi słowy nie oglądam sie za kobietami raczej... chyba że mają loki:) Czy MUSI je mieć ?? WIADOMO ZE NIE lokówki są:P I co bendzie musiałą kręcić co noc ?? TEZ WIADOMO ZE NIE ( tak wogole ona np ma proste włosy:) ) Ale każdy ma jakąś żecz na którą zwraca uwagę np niebiesko oki blondyn czy cos w tym rodzaju. I często jest tak że pociąga cie blondyn a wychodzisz za bruneta A patrze w oczy bo lubię ... CO nie wolno ?? >Ech, jakie te kobiety bywają głupie. Niestety więszkość kobiet uważa że ich facet nie zrozumie itd itd I jeśli chodzi ci o naiwność kobiet i głupia cechę BYLE BY Z KIMŚ BYĆ To to głupotą możemy nazwać... Ale NIE GENREALIZUJ..... Pozdrawiam.. a dalsza dyskusja jest bezcelowa

Gość mysle ze paradoxalnie...
prędzej spotka Cię miłość niż jakaś niegodziwość z czyjejś strony.

Lepsza mądra, przeciętna i nieruszana z urody, niż ładna, a tępa i do tego szlauch. ;)

Gość jeszcze wiecej owoców._
Zgadzam się w 100% z samcem. W dzisiejszych czasach ,nie wiem kto-ludzie , mass media?! , chcą wsadzić kobietę w foremkę. Musi być piękna, inteligentna...taka owaka.... Jak ktoś się nie mieści w tej foremce to wypad. Ja znam dziewczyny mało atrakcyjne, ale mają zajebisty charakter i własnie przede wszystkim są PEWNE SIEBIE! Dbają o siebie, rozwijają się, samodzielnie myślą! Wiec nie dajcie sie do cholery zwariowac i do końca ogłupić tym foremkom, w które ktoś lub cos chce nas wsadzić. Indywidualnośc+pewnosc siebie Drogie Panie.

Gość nie ma szans..............
jesli jest do tego zakompleksiona :D ja jestem brzydka, moja pewnosc siebie wynosi 0% i nigdy z nikim nie byłam, pomijajac trzymanie sie za raczke i blizsze sprawy :)

Gość CZEŚĆ LALA
brzydka dziewczyna ma szansę u brzydala

Gość harmoia
Ale wy jesteście głupie ! WSZYSTKIE !!!