Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AAmarkoAA

B.Obama Gral w golfa w czasie gdy my chowalismy Prezydenta.

Polecane posty

Ani razu niebyl w Polskiej Ambasadzie zlozyc hold Prezydentowi Polskiemu , malo tego niebyl sie wpisac do Ksiegi Kondorencyjnej! Czas w ktorym mial jechac do Polski na pogzeb wykorzystal na gre w Golfa! Uwazasz to za takt bo ja nie! Wielki przyjaciel Polski jak go media pokazywaly!

Gość Monika 28 l.
to miej pretensje do mediów:D

? wielkie mi rzeczy to miał zamrzec bo gdzies w dalekiej Polsce jest pogrzeb? kazdy zyje swoim życiem

Gość tak naprawde to polske
maja wszyscy gdzies :P pewnie niektorzy nie wiedza, gdzie lezy :P a tak poza tym, juz dzis byl podobny temat. zreszta, co mial robic obama, modlic sie w tej chwili? kazdy ma swoje zycie...

Gość jest podobny h
Obama gral w golfa jak Drzewiecki i Sobiesiak symboliczne chwile

Gość a co miał robić jak mu
odwołali wycieczkę...

Gość nie wykladowcy to swinie
Abraja i kto to mowi ??? Idiotka, co placze w rocznice smierci Papieża i ryczala po jakimś bialym Murzynie ??? aaaahhhhhhahahahha

Gość a ja grałem na kompie
no i co z tego prezydent to nie był "mój" i uważam że ten urząd powinien zostrać zlikwidowany bo tylko darnozjady tam siedza i pasa swoje tłuste tyłki na koszt podatników nie robiąc przy tym nic dla kraju

ktoś w żartach powiedział-miej pretensje do mediów....i miał racją. Otóż media to jedna wielka obłuda. W tv oglądam tylko filmy, a jeśli już zobaczę jakieś Wiadomości czy coś to i tak wchodzę na neta i tu się o wszystkim dowiaduję. Jest parę super stron, które nie mydlą oczu i można się dowiedzieć sporo ciekawych rzeczy. A media to jedna wielka obłuda, łgarstwo i nic więcej.

Gość no i dobrze zrobil
ludzie opamietajcie sie!!!!!!!!!!!!!!! na swieci tyle ludzi umiera , nie tylko polski prezydent!!!!!!!!!!!! czy o nich ktos pomysli???????? a co ma Obama tez zalobe rok noscic czy jak?? glupie polskie mysleni :(

Gość cfbcv
hehe Osrama pokazal,ze ma polaczkow gleboko w dupie!! J3bać USA!!!

i włąsnie to ja płakałam po Jacksonie po Papiezu a Obama grał sobie w golfa kazdy sam wybiera co i kiedy bedzie rbił chyba wszystko w teacie nie?

Gość a ja bylam na spacerze z
narzeczonym nad rzeką i cykaliśmy sobie fotki ...i ????

Gość golf uspokaja
i relaksuje:P

Gość to bardzo niesprawiedliwe
zważywszy, że my Polacy, jesteśmy tak przyjaźni, że ogłaszamy żałobę narodową po każdym zmarłym prezydencie w kraju, z którym oczywiście nie prowadzimy wojny. W związku z niedawnym przewrotem w Kirgistanie wszyscy z szacunku dla ich trudnej sytuacji zaniechaliśmy imprez publicznych, a jeśli nawet ktoś z motłochu złamał dobry obyczaj, to nie do pomyślenia jest żeby któryś z parlamentarzystów grał w golfa (!) podczas tak ważnych wydarzeń w Kirgistanie!!!

Gość a co miał robić
? Na kolana paść i pociągać nosem, jak co poniektórzy? :O Nie poleciał na uroczystości, więc normalnie żył w tym czasie. Umarł nieznany mu bliżej prezydent służalczego kraiku, który to ma głęboko w doopie i rucha jak chce, kiedy mu jest potrzebny. USA - "Przyjaciel Polski" to jest taki twór medialny, w który tylko tępaki wierzą. Że Ty autorko fałszywie zawodziłaś nad panem "spieprzaj dziadu", to nie znaczy, że biednemu Obamie mamy włosienicę kupić :O A że mógł chociaż symboliczny jakiś gest wykonać w tym czasie? Cóż, jak pisałam - jesteśmy pieskiem przy nodze Stanów, więc czego się spodziewamy? Szacunku? :O

Gość do - a co mial robic
wracaj mieszać zupę, suko.

Gość do playera
zasugerowales sie tytulem?:D

Gość a u nas taka żaloba
była, że w sobote huczne wesela normalnie sie odbywały wiec nie badzmy hipokrytami:O

wiekszosc milal to w dupie co sie dzialo w krakowie , oczekiwano tam 1,5 miliona odwiedzajacych a bylo troche ponad 100 tys :D

Gość a co miał robić
Masz jakiś problem z zupą, kmiocie, czy to tylko taki mały ześlizg "myślowy" debila pozbawionego argumentów? :)

Gość kmiot to cie
w dupe posuwał jak na bacznosc pod szafa stalas, i oto efekty.

Gość jenk
myślę,że on w tym czasie spał -patrząc na rożnice czasu

Gość a co miał robić
Ilość osób na pogrzebie wskazują skalę tych naprawdę przejętych sprawą. Media robią sztuczny szum, sprawiając fałszywe wrażenie zabeczanego narodu (tvp od tygodnia beatyfikuje prezydenta) . A naród w większości trzeźwo ocenia sytuację, czyli zdarzyła się straszna tragedia (głównie dla rodzin), ale życie narodu potoczy się dalej i tyle. W weekend ludzie normalnie żyli - chodzili na spacery, jedli w knajpach, robili potrzebne zakupy. Jakoś nie widziałam na ulicach zbiorowej histerii, którą wmawiały mi media.