Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANTYxxxPO

Który zegarek ładniejszy?

Polecane posty

Gość iwonkka24
ten drugi.

Gość ANTYxxxPO
1 zrobiony z tytanu 2 zrobiony ze stali a pierwszy pasuje np do garnituru? bo drugi to taki wydaje sie bardziej neutralny sam juz nie wiem ;/

Gość ANTYxxxPO
1) Wybrane cechy i funkcje: * Bransoleta/pasek: stop tytanu znak zapytania * Chronograf (stoper z międzyczasem) znak zapytania * Datownik znak zapytania * DS - podwójne zabezpieczenie mechanizmu znak zapytania * Fluorescencyjne indeksy na tarczy znak zapytania * Fluorescencyjne wskazówki znak zapytania * Materiał wykonania: stop tytanu znak zapytania * Mechanizm: szwajcarski kwarcowy znak zapytania * NOWOŚĆ znak zapytania * Obrotowa luneta zegarka znak zapytania * Szkiełko: szafirowe nierysujące się znak zapytania * Tachymetre znak zapytania * Wodoszczelność: 200m znak zapytania * Zakręcana koronka znak zapytania * Zapięcie motylkowe znak zapytania Wymiary: * szerokość szerokość/średnica: 42.5 mm znak zapytania * grubosc wysokość koperty: 13.0 mm znak zapytania * waga szerokość paska: 21.0 mm 2) Wybrane cechy i funkcje: * Bransoleta/pasek: stal szlachetna znak zapytania * Chronograf (stoper z międzyczasem) znak zapytania * Datownik znak zapytania * DS - podwójne zabezpieczenie mechanizmu znak zapytania * Fluorescencyjne indeksy na tarczy znak zapytania * Fluorescencyjne wskazówki znak zapytania * Materiał wykonania: stal szlachetna znak zapytania * Mechanizm: szwajcarski kwarcowy znak zapytania * Szkiełko: szafirowe nierysujące się znak zapytania * Tachymetre znak zapytania * Wodoszczelność: 100m znak zapytania Wymiary: * szerokosc szerokość/średnica: 42.0 mm znak zapytania * grubosc wysokość koperty: 11.3 mm znak zapytania * waga waga: 160.0 g znak zapytania * waga szerokość paska: 21.0 mm

Gość ANTYxxxPO
W sumie to w gajerku chodzę bardzo rzadko :P

Gość ANTYxxxPO
no własnie wiem :P nadal nie wiem który ;/ hmmm

Gość zigus820723
oba ładne, kiedys tez stałem przed wyborem takim i wybrałem ds podium - nie było wtedy big :( i ten drugi model mam mniejszy właśnie na ręku. Teraz bym brał pierwszy zdecydowanie! Bardzo dobre zegarki

Gość kachazmazur
A to są męskie zegarki? Tak szczerze to mi się żaden nie podoba, ale jakbym miała wybrać to wzięłabym ten pierwszy.

Gość gifuss
zajebisty pierwszy

Gość Jan 833
Drugi ładniejszy o 100% nie zatsnaawiaj sie bierz drugi!

Gość KasiczkaPpppp
Dwa ładne, mój facet ma ten drugi, wpada w oko na zywo. Tan pierwszy jak dla mnie za duzo tego szarego no i bardziej sportowy