Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justyna1988

siniaki, bóle i kłucie- co to może być?

Polecane posty

Słuchajcie mam problem z siniakami, które albo pojawiają się same, albo po leciutkim uderzeniu, z kłuciem w klatce piersiowej a dokładnie pod sercem, taka jakby szpileczka wbijana w serce, trwa krótko ale jest bardzo niemiłe, muszę przystanąć, odetchnąć i mogę iść dalej, oraz strasznie ostatnio rozbolał mnie brzuch jakbym miała grypę żołądkową, ale nie mam, zrobiło mi się zimno, ale byłam zlana potem, drgawki do tego. Nie wiem czy sama sobie już wymyślam choroby czy naprawdę jest coś nie tak ze mną. Nigdy same siniaki mi się nie tworzyły a od wczoraj zrobiły mi się chyba 8 na samych nogach, to nie jest normalne... I to kłucie powtarza się coraz częściej. Nawet teraz. Nie chce iść do lekarza i zrobić z siebie idiotki, żeby mnie nie wyśmiał, dlatego pisze tutaj, aby ktoś się wypowiedział może miał podobne doświadczenia, i czy to może być coś poważnego, czy mogę to zbagatelizować, bo to np. stres.... Dodam jeszcze, że sporo schudłam, przy wzroście 166 cm warze 57,5 kg, nie wiem czy to ważne ale tak na wszelki wypadek. Czekam na podpowiedzi:*

Gość jazda do lekarza ale juz
to powazna sprawa masz ostre problemy z ukladem krwionosnym, mozliwe ze z zakrzepami absolutnie nie powinnas tego lekcewazyc

Gość zonia30
kobieto masz wieszość objawów sarkoidozy!!! leć do lekarza, zrób rtg klatki.